29 / 03 / 2024

kocaelinde arsa satışları arrtı mı

kocaelinde arsa satışları arrtı mı

Arsa yatırım uzmanı Hüseyin Yüksek, seçimin ardından güvenilir bir yatırım aracı olarak görülmesinden dolayı arsa satışlarında ciddi artış yaşandığını belirtti.

Yatırımcılar dikkat! Ankara ve bir ilde daha 36 arsa satılıyor!

Ankara ve Afyonkarahisar'da yer alan 36 adet arsa satışa çıkarıldı. Yatırımcıların merakla beklenen arsaların satış ihaleleri 27 Şubat ve 29 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı!

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır ''Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı'' dedi.

Yatırımcılar dikkat! Antalya ve Isparta'da 12 arsa satılacak!

Antalya ve Isparta'da yer alan 12 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

İki ilde 27 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri ve Düzce'de yer alan toplam 27 arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihalesi 13 Şubat ve 20 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Yatırımcılar dikkat! İki ilde 15 arsa satılıyor!

İki ilde yer alan 15 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 1 Şubat ve 6 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Arsa ve arazi satışlarında ibre tersine döndü! O bölgede satışlar rekor kırdı!

Konut satışlarının azaldığı şu günlerde arsa ve arazi satışlarında ibreler tersine döndü. Özellikle Marmara bölgesinde arsa satışları rekor kırdı. 

3 ilde 5 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep, Ardahan ve Düzce'de yer alan 5 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 24 Ocak'ta yapılacak.

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı!

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta yer alan 4 adet arsa satılıyor. Belediyeler resmen ihale tarihini ve fiyatları açıkladı. İşte arsa satışları ile ilgili detaylar... 

İki ilde 4 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Samsun ve Ordu'da yer alan dört arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 16 Ocak ve ve 24 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek.

O ilde Belediyeler arsa satışlarını hızlandırdı! En ucuzu 125 bin Türk Lirası!

Elazığ'da, Belediyeler arsa satışlarına hız verdi. Aralık ayı içinde 13 arsasını ihaleyle satışa sunan Elazığ Belediyesi'nden sonra Yurtbaşı Belediyesi de arsa satışı yapacağını açıkladı. İşte o arsaların fiyatları...

İki ilde 37 arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanlarına göre iki ilde toplam 37 arsa satışa çıkarıldı. İşte o ihale ilanları...

Yatırımcılar dikkat! 3 ilde 6 arsa satılacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanlarına göre üç ilde 6 arsa arsa satılacak. İşte söz konusu ihaleler ile ilgili detaylar...

Yabancılara gayrimenkul satışları raydan çıktı! Arsa ve araziler yüksek tekliflerle vatandaşın elinden alınıyor!

Kıbrıs'ta yabancıya konut satışlarının raydan çıktığını belirten Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, yüksek tekliflerle vatandaşın elindeki toprakların alındığını söyledi. 

kocaelinde arsa satışları arrtı mı Haberi

kocaelinde arsa satışları arrtı mı

Seçimin ardından koalisyon hesapları yapılırken olası senaryolara karşın yatırımcılar da yönlerini belirlemeye çalışıyor. Arsa yatırımlarında Türkiye'nin önde gelen firmaları arasında yer alan Rexon Gayrimenkul İnşaat Limited ve Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yüksek, yatırımcıların seçimin ardından riskli yatırımlar yerine riski az olması ve orta vadede daha çok kazandırması nedeniyle arsa yatırımı gibi daha güvenilir yatırımlara yöneldiğini iddia etti.


Yüksek, "Bu ivme önümüzdeki günlerde daha çok artacaktır. Net bir rakam vermek için henüz erken ama Türkiye'nin dört bir yanındaki arkadaşlarımızdan aldığımız bilgilere göre seçimin üzerinden henüz 10 gün geçmiş olmasına karşın arsa taleplerinde adeta bir patlama var" dedi.


ARSA YATIRIMCISININ GÖZDESİ KOCAELİ


Yüksek, İstanbul gibi büyük metropollerde arsaların azalması nedeniyle yatırımcıların Kocaeli, Tekirdağ gibi komşu illere yöneldiğine dikkat çekerek "Sadece Kocaeli'nin Kandıra...