19 / 04 / 2024

Kocalar Başka Ankara nerede

Kocalar Başka Ankara nerede

Kocalar Yatırım imzasıyla hayata geçirilen Başka Ankara projesi 525 adet daire ve 25 villadan meydana geliyor. Kocalar Başka Ankara teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Kocalar Başka Ankara Keçiören!

Ankara Keçiören'de inşa edilen Kocalar Başka Ankara Keçiören projesi 70 dönüm arsa alanı üzerinde 8 blok şeklinde yükseliyor.

Tebernüş Kireçci sordu vatandaş yanıtladı! Başka ülkelerde ev sahibi ve kiracı kanunları nasıl?

Son dönemde gayrimenkul fiyatlarında yaşanan artış, hem kiracı hem de ev sahipleri tarafında çeşitli sorun ve anlaşmazlıkların oluşmasına neden oldu. Tebernüş Kireçci, ev sahibi ve kiracı kanunlarına değinerek ''Başka ülkelerde ev sahibi ve kiracı kanunları nasıl?'' sorusunu sordu vatandaş yanıtladı

Şehir hastanelerinde kira garantisi dışında başka garanti var mı? Bakan Koca tek tek açıkladı! 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şehir hastanelerinde kira garantisi dışında başka garanti olup olmadığını açıkladı. İşte detaylar...

Natura Port'ta lansman fırsatı! Başkent Ankara'da 880 konutluk yeni proje!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Natura Port projesinde lansman fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor. Natura Port projesinin 2025 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Tapu devir işlemi için ne gereklidir? Başka ile gitmeden tapu devri nasıl yapılır?

Tapu resmi bir belgedir ve Tapu sicil müdürlüğü tarafından verilmektedir. Tapu, bir taşınmaz malikinin kim olduğunu gösteren resmi belgedir. Peki “Tapu üzerine almak için ne gereklidir? Başka bir ile gitmeden tapu devri nasıl yapılır?” İşte detaylar!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Aile Bakanlığı'ndan değil ama başka bir nakit yardımı var! Aylık 5.137 TL nakit desteği hesabınıza yatıyor!

Aile Bakanlığı tarafından sağlanan yardımlardan birçok vatandaş faydalanmaktadır. Vatandaşlar, yardım ödemelerinin yanı sıra devletin diğer sunulan seçenekleriyle de ilgilenmektedir. Devletin sunduğu bir başka önemli seçenek daha bulunmaktadır. Detaylar için burayı tıklayabilirsiniz...

Çankaya Belediyesi başkentte 11 imarlı arsa satacak! Ankara'da arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

Ankara İli Çankaya Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

En kapsamlı kripto para anketi sonuçlandı: ‘Bitcoin’in krallığı bitecek, liderliği başka kripto paraya kaptıracak’

Türkiye’deki en kapsamlı kripto para anketinin sonuçları belli oldu. Yatırımcıların yüzde 35’i “Bitcoin koltuğunu başka bir kripto paraya bırakacak” derken; çoğu kripto parayı uzun vadeli yatırım aracı olarak görmediğini belirtti.

Ankara Büyükşehir Çankaya'da 9 konut satacak! Başkentte konut arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 9 adet konut için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Panikle ev değiştirmeyin! Başka şehre taşınmayı düşünenler mutlaka bu haberi okusun!

Gayrimenkul uzmanları ani kararla panik havasında bulunduğu şehirden göç etmek isteyenleri önemli uyarılarda bulundu. Uzmanlar, göç edilecek deprem ve bina güvenliğinin yanı sıra dikkat edilmesi gereken başka kriterler de bulunduğuna işaret ediyor.

Başkent Ankara'da satılık gayrimenkul fırsatı!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 25 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Milyonlarca kişi, bulundukları şehirden başka bir ile neden göç etti?

Türkiye’de geçtiğimiz yıl 3 milyona yakın insan bulundukları şehri terk ederek başka bir ile göç etti. Peki bu göçün en büyük sebeplerinin başında neler geliyor?

Başkent Ankara'da konut imarlı arsa fırsatı! 

Ankara İli Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Ankara Kahramankazan Atatürk Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Kocalar Başka Ankara nerede Haberi

Kocalar Başka Ankara nerede


Toplam 525 adet daire ve 25 villadan meydana gelen Kocalar Başka Ankara projesi Ankara Keçiören'de konumlandırılıyor.


Ankara Keçiören'de yükselen Başka  Ankara projesi 1+1'den, 5+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Projede konut genişlikleri 74 ila 291 metrekare arasında değişiyor. Başka Ankara Konutları'nda satışlar devam ediyor. 


Kocalar Başka Ankara teslim tarihi!


Kocalar Başka Ankara teslim tarihi olarak birinci etap teslimleri bu yıl, ikinci etap teslimleri 2019 yılında yapılması planlanıyor.


Kocalar Başka Ankara Konutları'nda daire sahiplerine koşu parkurları, yürüyüş parkuru, pilates stüdyoları, fitness, çocuk kulübü, sauna, otopark gibi sosyal olanaklar sağlanıyor. 


Keçiören Başka Ankara satış ofisi!

Adres: Şenyuva Mahallesi 2008. Sokak No:79 Keçiören/Ankara


Web: http://www.baskaankara.com.tr

Tel: 444 2 312 

Pınar...