23 / 04 / 2024

koçtaş iletişim

koçtaş iletişim

Koçtaş'ta tatil fırsatlarla geldi. Koçtaş’ın 12 Şubat’a kadar geçerli olacak yarı yıl tatili fırsatları ile, yaşam alanlarınızı küçük dokunuşlarla güzelleştirebilir ya da dilerseniz tamamen yenileyebilirsiniz.

Daha güzel mutfaklar için Koçtaş'ta yüzlerce seçenek!

Koçtaş’ta mutfağınız için her zevke hitap edecek ürün çeşitliliğinin yanı sıra; boyanabilir veya suya dayanıklı duvar kağıdı seçenekleriyle, mutfağınızda istediğiniz tarzı yaratmanız her zamankinden kolay.

Koçtaş'ta dev sonbahar fırsatları devam ediyor!

Koçtaş'ta dev sonbahar fırsatları devam ediyor. Evini ve hayatını güzelleştirmek isteyenlerin adresi Koçtaş, yeni sezon dekorasyon ürünlerinin de içerisinde bulunduğu birçok üründe yüzde 70’e varan indirimler sunuyor.

Koçtaş iletişim bilgilerini yayınladı!

Koçtaş Yapı Marketleri Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Koçtaş Yapı Marketleri Ticaret A.Ş. iletişim adresini yayınladı.

Koçtaş ısıtma alanında zengin ürün çeşitlerini tanıttı!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşu olan Koçtaş, ısıtma alanında zengin ürün çeşidiyle bu kış da evinizi ya da iş yerinizi ısıtmak için tek adresiniz olacak...

Koçtaş en uygun soğutma çözümlerini sunuyor!

Koçtaş, sıcakların artmasıyla birlikte soğutma kategorisindeki zengin ürün çeşitlerini müşterilerin beğenisine sundu. Onlarca marka ve yüzlerce farklı ürün seçeneği ile eviniz veya ofisiniz için en uygun soğutma çözümleri Koçtaş’ta sizleri bekliyor...

Koçtaş banyolar yaşamı kolaylaştıracak yeni sepetler üretti!

Koçtaş’ta çok çeşitli alternatifleri olan saklama üniteleri ve çamaşır sepeti gibi ürünler banyonuzu göz zevkinize uygun ve aynı zamanda kullanışlı bir hale getirmenize olanak sağlıyor

Koçtaş Kasım ayı boyunca indirimli ürün fırsatı sunuyor!

Kasım ayı boyunca parolu kartlarla mağazalardan yapılacak 150 lira, 300 lira, 500 lira ve üzeri alışverişlerde tüketicilere indirimli ürün fırsatları sunuluyor

Koçtaş, Vera Genç Odası takımlarını tüketicinin beğenisine sundu!

Mobilya ve dekorasyon ürünlerinde tüketiciye uygun fiyat avantajı ve ürün çeşitliliği sunan Koçtaş, okulların açılmasıyla birlikte yeni genç odası takımlarını tüketicinin beğenisine sundu

Koçtaş, mağaza dışında satış kanalları sağlıyor!

Koçtaş, yeni nesil ödeme sistemlerine bir yenisini daha ekleyerek, mağaza dışında da müşterilerine yeni ve dinamik satış kanalları sağlıyor

Selçuklu-Taşyapı Koşuyolu Koru Evleri iletişim!

Selçuklu-Taşyapı Koşuyolu Koru Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Koşuyolu Koru Evleri'nde metrekare birim fiyatı 5 bin dolardan başlıyor...

Koşuyolu Koru Evleri iletişim bilgisi!

Koşuyolu Koru Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Koşuyolu Koru Evleri'nde daireler hemen teslim ediliyor...

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri iletişim!

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Koşuyolu Koru Evleri'nde metrekare fiyatı 5 bin dolardan başlıyor...

Koşuyolu Bakırköy City iletişim!

Koşuyolu Bakırköy City iletişim için 444 40 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Beyaz İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede konutların alanları 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor.

Bakırköy City Koşuyolu iletişim!

12 kat şeklinde inşa edilen projede daire alanları 60 metrekareden başlıyor. Bakırköy City Koşuyolu iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 40 29 olarak belirlendi.

Sur Yapı Koşuyolu Projesi iletişim!

Sur Yapı Koşuyolu Projesi iletişim için 444 5 787 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Metrekare birim fiyatları 6 bin dolardan başlangıç gösteren projede 100'e yakın konut olacak.

Sur Yapı Koşuyolu Konutları iletişim!

İstanbul Çevreyolu'na yakın mesafede yer alacak olan projede ön talep süreci devam ediyor. Sur Yapı Koşuyolu Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Koşuyolu Sur Yapı Evleri iletişim!

Kuzey cephesinin Çamlıca manzarasına sahip olduğu projede konut, home ofis ve ticaret alanları yer alacak. Koşuyolu Sur Yapı Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Koşuyolu Sur Yapı Projesi iletişim!

İçerisinde konut, home ofis ve ticaret alanlarının yer aldığı projenin doğu cephesi Adalar ve Marmara Denizi'ne sahip. Koşuyolu Sur Yapı Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Güzelyurt Evleri iletişim bilgileri!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. Güzelyurt Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 (0212) 854 04 41 olarak belirlendi.

Topkapı İnistanbul Evleri iletişim bilgileri!

Topkapı İnistanbul Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Topkapı İn İstanbul projesi Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor.

Büyükçekmece Lavinya Marmara 2 iletişim!

Kullar İnşaat - Hastur A.Ş. - Faik Yılmaz Gayrimenkul A.Ş. imzası taşıyan projede 350 adet daire bulunuyor. Büyükçekmece Lavinya Marmara 2 iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 864 41 61 olarak belirlendi.

Bodrum Nicchia Evleri iletişim!

Villa büyüklüklüklerinin 330 metrekareden başladığı proje Muğla İl'i Bodrum İlçe'si Yalıkavak'ta yükseliyor. Bodrum Nicchia Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefın numarası 0212 685 08 07 olarak belirlendi.

koçtaş iletişim Haberi

koçtaş iletişim

Koçtaş’ın 12 Şubat’a kadar geçerli olacak yarı yıl tatili fırsatları ile, yaşam alanlarınızı küçük dokunuşlarla güzelleştirebilir ya da dilerseniz tamamen yenileyebilirsiniz.


Koçtaş, aklınızdaki küçük ev güzelleştirme fikirlerini hayata geçirebilmeniz için yarı yıl tatili döneminde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.


Koçtaş’ın 12 Şubat’a kadar geçerli olacak yeni kampanyasında odanızın havasını değiştirecek perdelerden, duvar kağıtlarına; düzeninizi sağlayacak rengarenk saklama kutularından, evinize tarz katacak aydınlatmalara kadar pek çok ürün cazip indirim fırsatları ile sizi bekliyor. Ayrıca, öğrenciler için en güzel hediye olacak, gardırop, yatak ve çalışma masasından oluşan genç odası setleri genç odalarını baştan aşağı yenilemek için sadece 639,90 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Evini yenilemek isteyenler için ise yer döşemeleri, boya ve boya ürünleri, takım çantaları ve el aletleri de kampanyanın öne çıkan ürünleri arasında...