26 / 04 / 2024

Köfteci Ramiz almanya şubesi açıldı mı

Köfteci Ramiz almanya şubesi açıldı mı

Bugün, 27 ilde 136 şubesi bulunan Köfteci Ramiz, yıl sonu itibarı ile yurtdışına açılıyor. Eylül’e Almanya’nın Köln kentinde ilk yurtdışı şubesini açacak olan şirket, önümüzdeki yıl 5 şubeye ulaşacak.

Otomotivden ayda 10,6 milyar dolar yan sanayi ihracatı yapıldı

Otomotivde yan sanayide Ocak-Eylül 2023'te geçen senenin aynı dönemine göre dış piyasada yüzde on artıran otomotiv sektörü, ihracatın yaklaşık 4'te birini en büyük pazar olan Almanya'ya yaptı. İşte ayrıntılar...

Almanya ekonomisi bu yıl yüzde 0,4 küçülecek!

Almanya ekonomisinde küçülme şoku yaşanıyor. Ekonomi Araştırma Enstitüsü, olağan dışı yüksek enflasyon yüzünden özel tüketimin bu yıl yüzde 0,5 azalacağını öngördü.

Almanya’da yıllık enflasyon ağustosta yüzde 6,1’e düştü!

Almanya Federal İstatistik Ofisi (Destatis), fiyat artışları ile ilgili olarak ağustos ayı öncü verilerini paylaştı. Bu doğrultuda, Almanya’da temmuz ayında yüzde 6,2 olan yıllık enflasyon, ağustos ayında yüzde 6,1 olarak kayıtlara geçti.

Bundesbank, Almanya ekonomisi için karamsar bir tablo çizdi!

Almanya Merkez Bankası (Bundesbank) Avrupa'nın en büyük ekonomisi olan Almanya'da GSYH'nin yüksek faiz ve zayıf talep gölgesinde bu çeyrekte de büyük ölçüde yatay seyredeceği tahmininde bulundu.

İhracatta tarihi rekor! Almanya’ya bir ayda 1.5 milyar dolarlık ürün sattık!

Türkiye 1 milyar 599 milyon dolarlık satışla Almanya'ya tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatını gerçekleştirdi. Ülkeye mayıs ayında en fazla dış satımı 426 milyon 440 bin dolarla otomotiv endüstrisi yaptı.

Almanya'da perakende satışlar, Mart ayında yıllık yüzde 8,6 düştü!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Almanya'da reel perakende satışlar, özellikle gıda ürünlerinde yükselen fiyatların Almanların satın alma konusunda isteksizliğini etkilemesi sebebiyle Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 2,4 ve yıllık bazda yüzde 8,6 geriledi.

Bu fırsatı kaçırmayın! Opel faizsiz kredi kampanyası başlattı! Üstelik o meslek sahiblerine ek indirim var!

Dünyanın en büyük otomotiv üreticilerinden Almanya merkezli Opel, Türkiye genelinde hem binek hem de ticari araçlar için kampanya yaptığını duyurdu. Üstelik bazı meslek gruplarına ek özel indirimler de var. İşte bu sıralar bir araç alacaklar için kaçırılmayacak fırsatın detayları…

Almanya’ya ihracatta rekor kırıldı, bakın en fazla hangi ürün satıldı!

Geçtiğimiz sene Türkiye’nin Almanya’ya yaptığı ihracatta tarihi rekor kırıldı. Peki 2022’de Türkiye’den Almanya’ya ne kadarlık ihracat yapıldı ve en çok hangi ürün satıldı?

Bu mesleklerden birine sahipseniz hayatınız kurtuldu! Almanya aylık 40 bin lira maaşla Türkiye'den 400 bin işçi alacak!

Türkiye'de yaşanan ekonomik sıkıntılar vatandaşları kara kara düşündürüyor. Hem iyi maaş alıp hem de yurt dışına çıkmak isteyenlerin beklediği haber Almanya’dan geldi. Aylık 40 bin lira maaşla Türkiye'den 400 bin işçi alınacak. İşte istenen meslekler…

Almanya'da yaklaşık 36 milyon gayrimenkul için emlak vergisi beyannamesi zorunlu oldu! 25 bin avroya kadar cezası var!

Almanya'da yeni emlak vergisi (Grundsteuererklärung) değerlendirmesi çerçevesinde yaklaşık 36 milyon gayrimenkulün senelik vergi oranlarının yeniden tespiti için tüm emlak sahiplerinin 31 Ekim 2022 tarihine kadar beyannamelerini maliyeye yollaması gerekli. İşte ayrıntılar...

Almanya enerjide B planına geçiyor: “En kötüsü olursa harekete geçebiliriz”

Almanya enerjide kış hazırlığı yapıyor. Avrupa’nın en büyük ekonomisi olan Almanya sanayide çarklarının dönmesi ve konutlarda ısınma ve elektrik sorununa nükleer çözüm arıyor. Bu amaçla ülkedeki 3 nükleer santralde ikisi acil durum rezervi olarak beklemede tutulacak.

Almanya'dan kış aylarında enerji tasarrufu için 7 önlem! Rusya doğal gazının garantisi yok

Almanya’da mevcut hükümet, kış dönemine girmeden hemen önce kamu binalarında ısıtma ve aydınlatmaları kısıtlayan bir dizi enerji tasarrufu önlemine onay verdi. Hükümet, uygulamaya girecek önlemler ile doğal gaz kullanımını % 2 azaltmayı hedefliyor. 

Enerji krizi Almanya'yı kıskacı altına aldı! 'Duş almak yerine bez kullanın'

Almanya'da Fransa-İsviçre sınırında yaklaşık 11 milyon nüfusa sahip Baden-Württemberg eyaletinin başbakanı Winfried Kretschmann, bir gazeteye ülkesinin karşı karşıya olduğu enerji kriziyle ilgili bir röportaj verdi. Kretschmann, “Her zaman duş almak zorunda değilsin. Ne de olsa el bezi var, kullanı

Köfteci Ramiz almanya şubesi açıldı mı Haberi

Köfteci Ramiz almanya şubesi açıldı mı


Türkiye'nin 27 ilinde 136 şubesi bulunan Köfteci Ramiz, yurdışındaki ilk şubesini de bu yılsonu Almanya'da açacak


 Bugün, 27 ilde 136 şubesi bulunan Köfteci Ramiz, yıl sonu itibarı ile yurtdışına açılıyor. Eylül’e Almanya’nın Köln kentinde ilk yurtdışı şubesini açacak olan şirket, önümüzdeki yıl 5 şubeye ulaşacak. Markanın üçüncü kuşak temsilcilerinden Ramiz Köfte Yönetim Kurulu Üyesi Ramiz Taşkınlar, yurtiçinde ise bu yılı 12 yeni şube ile kapatacaklarını belirterek geçen yıl hedefl erinin üzerinde yüzde 16 büyüyerek 158 milyon TL ciroya ulaştığını, bu yıl da aynı oranda büyüme beklediklerini belirtti. 


Dönerin payından yüzde 2 alacak 


Ramiz Köfte’nin yurtdışı hedefl eri ile ilgili düzenlenen toplantıda konuşan Ramiz Taşkınlar, yurtdışı açılımlarında genelde Azerbaycan ya da Irak gibi pazarların tercih edildiğini dile getirerek, kendilerinin ise Türklerin yoğun olduğu...