28 / 03 / 2024

Köksal Cerrahoğlu Yapı İnşaat Kimin

Köksal Cerrahoğlu Yapı İnşaat Kimin

Köksal Cerrahoğlu Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Hüseyin Cerrahoğlu tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Alioğlu tarafından kuruldu.

Seçimler piyasaları nasıl etkileyecek? Erdoğan kazanırsa dolar TL ne olur? Kılıçdaroğlu kazanırsa dolar ne olur?

Mayıs ayında yapılması beklenen Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde piyasaların izleyeceği rota herkesin merak konusu. Senaryolar, seçimleri Cumhurbaşkanı Erdoğan veya Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanma olasılığına göre değişiyor.

Altın borcu olanlara kritik uyarı! Kara kara düşünmeyin uzman Tunç Şatıroğlu yapılması gerekenleri bir bir anlattı

Gram Altında düşüş yaşanmasının ardından yeniden yükselişe geçmesi piyasalarda borcu olan vatandaşların sıkıntısını konuşmaya başladı. Piyasa  Uzmanı Tunç Şatıroğlu yapılması gerekenleri bir bir anlattı.

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Ergin ve Tuğrul Köseoğlu ortaklığında kuruldu.

Smss Azizoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smss Azizoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Sıtdık Azizoğlu tarafından kuruldu.

Hocaoğlu Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hocaoğlu Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Ceyhun Cihat Bakır tarafından kuruldu.

Tarım ve Orman Bakanlığından çiftçilere destek açıklaması! Kılıçdaroğlu gündeme getirmişti

Tarım ve Orman Bakanlığı Twitter hesabından, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de çiftçilerle buluşmasında söz alan 3 kadın çiftçiye verilen destekler ve dile getirdikleri iddialara ilişkin açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, açıklamaya 'Hazırlığınızı yapın' diyerek cevapladı.

Köksal Holoğlu, Almanya'dan hastane satın alacak!

Köksal Holoğlu'nun hastane yatırımlarını hızlandırdığı, Avrupa'nın merkezinde hummalı bir çalışma içinde olduğu belirtiliyor. Köksal Holoğlu'nun Almanya'nın başkenti Berlin ile Hamburg ve Frankfurt gibi önemli kentlerinde hastane için yer aradığı ifade edildi.

Kuruoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuruoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  500  bin TL sermaye bedeli  Mehmet Kuru tarafından kuruldu.

Eroğlu Yapı İnşaat'ın ilk yarı faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat'ın 2021 yılı 6 aylık faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Mehmet Nuri Ersoy'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılaşma yanıtı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "yanan orman arazileri" ilgili ifadelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Köksal Cerrahoğlu Yapı İnşaat Kimin Haberi

Köksal Cerrahoğlu Yapı İnşaat Kimin


Köksal Cerrahoğlu Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Hasan Hüseyin Cerrahoğlu tarafından kuruldu. 


Köksal Cerrahoğlu Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerindeveya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Köksal Cerrahoğlu Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Esentep Mah.Şaşmaz Sok.No.1/5...