19 / 04 / 2024

Koleksiyon Düsseldorf açıldı mı

Koleksiyon Düsseldorf açıldı mı

Koleksiyon, mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Koleksiyon' yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Mesa projelerini Düsseldorf'a taşıyor!

MESA, 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf şehrinde gerçekleştirilecek olan Evim Türkiye Fuarı’nda projelerini tanıtacak.

Mor Mimarlık yurt dışına açıldı!

Türkiye'de çeşitli projelere imza atan Mor Mimarlık yurt dışına açıldı. Utkan, yurt dışı projelerinden Irak, Azerbaycan, Somali ve Rusya’da bulunduğunu söyledi.

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu bölge müdürlüğü açıldı!

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu bölge müdürlüğünü açıldı. Emlak İstasyonu avantajlı franchising koşulları ile yatırım fırsatı sunuyor.

Almanya Koleksiyon Düsseldorf mağazası açıldı!

Koleksiyon, mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Koleksiyon' yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını açtı!

Koleksiyon, yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasıyla eğitimden finansa, ofisten ortak alanlara yönelik çok çeşitli tasarım çözümleri sunacak. Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Çankırı'da kentsel dönüşüm irtibat bürosu açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Çankırı Belediyesinin iş birliği ile yürüttüğü "Riskli Alanların Dönüşüm Projesi" kapsamında vatandaşları bilgilendirme amacı ile Kentsel Dönüşüm İrtibat Bürosu açıldı.

Söke'de 1.500 dönüm yaşam alanı imara açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ocak ayı ikinci oturumunda, Söke’de bin 500 dönümlük yeni yaşam alanının imara açıldığını müjdeledi.

Dünyanın en yüksek köprüsü Çin'de açıldı!

Çin Halk Cumhuriyeti’nde bulunan Yunnan eyaletinde dünyanın en yüksek köprüsü unvanını alan Beipanjiang hizmete açıldı.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Darıcı mahallesinde hizmete giren Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali görkemli bir törenle açıldı.

Aydın Germencik'teki park ve düğün salonu açıldı!

Germencik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi'ne yaptırılan park ve düğün salonu kompleksi, törenle hizmete açıldı.

Dürr Systems Makine Mühendislik Proje İthalat Ve İhracat Limited Şirketi İstanbul Kartal Şubesi açıldı!

Dürr Systems Makine Mühendislik Proje İthalat Ve İhracat Limited Şirketi İstanbul Kartal Şubesi bugün 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da açıldı.

Kutbal İnşaat Asfalt Atık Geri Dönüşüm Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tepeören Şubesi açıldı!

Kutbal İnşaat Asfalt Atık Geri Dönüşüm Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tepeören Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuzla'da açıldı.

Kahramanmaraş Dönüklü İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi tarafından Dönüklü Mahallesi’ne yaptırılan, İmam Hatip Ortaokulu Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın katılımıyla eğitim öğretime açıldı.

Koleksiyon Düsseldorf açıldı mı Haberi

Koleksiyon Düsseldorf açıldı mı

Türkiye’de ve dünyada tasarımlarıyla binlerce insana ulaşan Koleksiyon, mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Koleksiyon, yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasıyla eğitimden finansa, ofisten ortak alanlara yönelik çok çeşitli tasarım çözümleri sunacak. Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.




Deneyimlerle değer kazanan ve kişiselleşen yaşam alanları için tasarımlar sunan Koleksiyon, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yurt içi yatırımlarının yanı sıra; yakın zamanda Amerika ve İngiltere gibi önemli coğrafyalarda yaptığı yurt dışı faaliyetleriyle dikkat çeken Koleksiyon, Almanya Düsseldorf’taki Medienhafen’de bulunan mağazasını açtı. 800 m2 alanda finanstan eğitime, ofislerden kamu alanlarına uzanan farklı sektör ve mekanlara yönelik tasarım çözümleri sunulan yeni mağaza, Koleksiyon’un Avrupa’daki ticari ve marka faaliyetlerinin geliştirileceği yeni merkez noktası olacak. Açılışa Türkiye’den gelen isimler arasında mimarlar Gürhan Bakırküre, Atilla...