25 / 04 / 2024

Koleksiyon Düsseldorf

Koleksiyon Düsseldorf

Koleksiyon, yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasıyla eğitimden finansa, ofisten ortak alanlara yönelik çok çeşitli tasarım çözümleri sunacak. Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Peker GYO Almanya Nordstern'den 9.2 milyon Euro'ya arsa aldı!  

Peker GYO, Almanya'daki yatırımlarını hızlandırdı. Şirketin paylarının tamamına sahip olduğu Nordstern Düsseldorf GMBH ile Düsseldorf Belediye'si arasında arsa alım sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Koleksiyon Mobilya'dan arsa yatırımı

Koleksiyon Mobilya Tekirdağ'daki fabrika lokasyonunda olası bir kapasite artırımında kullanılmak üzere 26 dönümlük araziyi yaklaşık 5.5 milyon liraya satın alacağını duyurdu.

Herkesin favori markası HM’den okula dönüş koleksiyonu! 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi…

Çok sevilen HM’den çok beğenilen yeni bir koleksiyon. Herkesin gözde markası olan, her avm bin uğrak yeri olan HM, okullu minikler için çok renkli ve çok rahat okula dönüş koleksiyonu. İşte 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi..

Doktorlardan sonra o meslek grubu da Türkiye'den ayrılmak istiyor

Almanya'nın Düsseldorf kentinde bir araya gelen Türk doktorların paylaştığı fotoğraf sosyal medyada gündem oldu. Hem ekonomik hem de sosyal hayatları nedeniyle yurt dışına çıkan doktorların ardından bir meslek grubunun daha ülkeyi terk etmek istediği ortaya çıktı.

Düsseldorf Fortuna spor kompleksini Peker Holding inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Peker Holding, Fortuna Düsseldorf’un yeni inşa edilecek spor kompleksi binası için düğmeye bastı.

Peker GYO, Nordstern Düsseldorf GmbH şirketinden 5.8 milyon Euro'luk hisse aldı!

Peker GYO, Almanya'da kurulu ve 25 bin Euro sermayeli Nordstern Düsseldorf GmbH şirketindeki payların yüzde 89'unu satın almak için Peker GMBH ile ön sözleşme imzaladı. Payların değeri 5 milyon 899 bin 753,66 Euro olarak takdir edildi ve satın alma bedeli de 5 milyon 850 bin Euro oldu.

Peker GYO Almanya'dan bina alıp, şirket kuracak!

Peker GYO, Almanya'daki 69 daire, 1 dükkan ve 69 adet otopark yerinden oluşan binayı satın alacak. Şirket 25 bin Euro sermayeli Almanya/Düsseldorf merkezli OXO investment GmbH şirketinin kurulması için çalışma başlattı.

Peker GYO Almanya'da 1 milyon Euro'ya şirket kurdu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Almanya'da yapacağı yeni yatırımları gerçekleştirmek üzere oluşturduğu yeni yapılanmanın bir parçası olarak Peker GYO AŞ'nin yüzde 100 sahibi olduğu 1 milyon Euro sermayeli Almanya Düsseldorf merkezli Peker GYO Global GMBH şirketini kurdu. 

Almanya'da inşaat iskelesi çöktü: 1 ölü!

Almanya’nın Düsseldorf kentinde inşaat yapılan binanın iskelesi çöktü. Çöken iskelenin bir kısmının altında biri Türk, iki işçi kaldı..

Peker Holding'ten Düsseldorf’ta 210 milyon euroluk yeni yatırım!

Almanya’da sekizinci, Almanya’nın en gözde şehirlerinden Düsseldorf’ta ikinci büyük projesini hayata geçirmek için harekete geçen Peker Holding, 210 milyon Euro değerindeki dev proje için düğmeye bastı. “Kuzey Yıldızı” adı verilen projenin 24 ayda teslim edilmesi amaçlanıyor.

Peker Holding, Northgate projesinin temelini attı!

Peker Holding, Almanya'nın Düsseldorf şehrinde yaklaşık 60 milyon avroluk Northgate projesinin temelini attı.

Peker Holding Düsseldorf’un en büyük projesini yapacak!

Düsseldorf’ta hayata geçirilecek olan Northgate projesinin temelini önümüzdeki günlerde atmaya hazırlanan Peker Holding, yine aynı şehirde 150 milyon Euro'luk yeni bir projenin daha lansmanı için de gün sayıyor.

Vakıf GYO ICONOVA projesiyle gurbetçilerle buluştu!

Almanya’nın Düsseldorf kentinde gerçekleşen Evim Türkiye Fuarı’nda, Avrupa’da yaşayan gurbetçilere ve yabancı yatırımcılara Vakıf GYO AŞ’nin ortağı olduğu ICONOVA Projesi tanıtıldı….

Koleksiyon Düsseldorf Haberi

Koleksiyon Düsseldorf

Deneyimlerle değer kazanan ve kişiselleşen yaşam alanları için tasarımlar sunan Koleksiyon, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yurt içi yatırımlarının yanı sıra; yakın zamanda Amerika ve İngiltere gibi önemli coğrafyalarda yaptığı yurt dışı faaliyetleriyle dikkat çeken Koleksiyon, Almanya Düsseldorf’taki Medienhafen’de bulunan mağazasını açtı. 800 m2 alanda finanstan eğitime, ofislerden kamu alanlarına uzanan farklı sektör ve mekanlara yönelik tasarım çözümleri sunulan yeni mağaza, Koleksiyon’un Avrupa’daki ticari ve marka faaliyetlerinin geliştirileceği yeni merkez noktası olacak.

Açılışa Türkiye’den gelen isimler arasında mimarlar Gürhan Bakırküre, Atilla Kuzu ve Levent Çırpıcı yer alırken; Almanya’nın iş, mimarlık ve medya çevresinden önemli isimler de ağırlandı.

Açılışta, 25 Ülkede 12 Bini Aşkın Mimara Ulaşan Konferans Büyük ilgi Gördü


Mağazanın açılış gecesinde, Koleksiyon Tasarım ve Marka Direktörü Koray Malhan’ın bugüne kadar 25...