19 / 04 / 2024

Koleksiyon Mobilya'dan arsa yatırımı

 Koleksiyon Mobilya'dan arsa yatırımı

Koleksiyon Mobilya Tekirdağ'daki fabrika lokasyonunda olası bir kapasite artırımında kullanılmak üzere 26 dönümlük araziyi yaklaşık 5.5 milyon liraya satın alacağını duyurdu.



Koleksiyon mobilya Tekirdağ fabrikasının üretim kapasitesini artırmak için arsa yatırımı yapacak. Şirketten yapılan açıklamada fabrikanın yakınlarında, bağımsız denetleme kurumlarınca değerinin yaklaşık 5,5 milyon lira civarında olduğu tespit edilen, yaklaşık 26 dönümlük tarla vasfındaki arazinin satın alınacağı bildirildi.

KAP'a bildirdi

Cirosunun yüzde 50'sini ihracattan karşılamayı hedefleyen Koleksiyon Mobilya, bugün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında, kapasite artışı öngörüsüyle, ortaklarına ait olan 26 bin 150 metrekarelik arsayı satın alınmasına karar verildiğini açıkladı. Şirketin yönetim kurulu tarafından alınan karar bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yazılı açıklama ile bildirildi. Açıklamada, şirketin Tekirdağ üretim tesisinin yanında bulunan ve şirket ortaklarına ait 26 bin 150 m2'lik arsanın ileride oluşacak kapasite artırımında kullanılmak üzere, SPK Lisanslı Gayrimenkul Değerleme Şirketi tarafından hazırlanan değerleme raporuna istinaden 5.365.000 TL'ye satın alınmasına, oybirliği ile karar verildiği bildirildi.

Şubat ayında BIST'te işlem görmeye başladı

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön