25 / 04 / 2024

Koleksiyon Mobilya'dan arsa yatırımı

 Koleksiyon Mobilya'dan arsa yatırımı

Koleksiyon Mobilya Tekirdağ'daki fabrika lokasyonunda olası bir kapasite artırımında kullanılmak üzere 26 dönümlük araziyi yaklaşık 5.5 milyon liraya satın alacağını duyurdu.



Bu yıl Şubat ayında borsaya açılan Koleksiyon Mobilya 156 milyon liralık halka arz tutarı ve 34 bin yatırımcıya satışla halk arz edildi. 50 yıllık geçmişiyle mobilya sektörünün öncülerinden biri olan Koleksiyon Mobilya cirosunun yüzde 33'ünü yurt dışı satışlar aracılığıyla sağlıyor. 1970'li yıllardan itibaren faaliyet gösteren Koleksiyon Mobilya halen 550 kişiye istihdam sağlıyor.

26 ülkede faaliyet gösteriyor

Ofis mobilyaları ile başlayıp diğer segmentlerde de üretim yapar şirketin yeni bayiler ve satış kanalları aracılığı ile yurt içinde büyümeyi hedeflerken dünyada da ABD'den Malezya'ya kadar 26 farklı ülkede faaliyet gösteriyor. BU yıl 50'inci yılını kutlayan şirket dünyada ofis mobilyaları alanında en büyük 10 firma arasında olmayı hedefliyor.

Koleksiyon Mobilya'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doruk Malhan, şirketin önümüzdeki 50 yılın planlamasının ihracat üzerine yapıldığını, ciroda ihracatın payının yüzde 50'ye çıkarılmasının hedeflendiğini açıklamıştı. Koleksiyon Mobilya'nın internet sitesinde açıklanan bilgilere göre, ürettiği ofis mobilyalarının silikon vadisinden Londra'ya, Singapur'a kadar pek çok finans, otomotiv ve teknoloji devi şirkette tercih ediliyor.

Türkiye’nin 8 aylık mobilya ihracatı rekor kırdı!

Koleksiyon Mobilya’dan Bahar Fırsatları kampanyası!

Türkiye’nin mobilya devi Kelebek şimdi İngiltere'de!

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön