27 / 04 / 2024

ofis mobilyası

ofis mobilyası

Koleksiyon Mobilya Tekirdağ'daki fabrika lokasyonunda olası bir kapasite artırımında kullanılmak üzere 26 dönümlük araziyi yaklaşık 5.5 milyon liraya satın alacağını duyurdu.

Tuna Mobilya, gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Ev ve ofis mobilyası alanında faaliyet gösteren Tuna Ofis Mobilyaları, turizm ve gayrimenkulde de büyümeyi hedefliyor. Şirket 2 inşaat projelerinin olduğunu, bunları 2024 yılı sonunda bitireceklerini kaydetti. 

Bürotime Türkmenistan’da mağaza açtı!

Ofis mobilyası sektörünün global markası Bürotime; Eylül ayında açtığı Yunanistan mağazasının ardından Ekim ayında da Türkmenistan’da mağaza açıp farklı coğrafyalarda pazar payını genişletiyor.

Ofis mobilyası seçerken nelere dikkat edilmeli?

Özel tasarımlarıyla yön veren ERSA'nın Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, özünde amaç fonksiyonel, ergonomik ve sağlıklı mobilya seçmek olsa da ürünlerin meslek gruplarına göre değişiklik gösterdiğini ifade etti.

Ofis mobilyalarının daha konforlu olması gerekiyor!

Doğru ofise giden yolun ergonomik, kullanışlı ve sağlıklı mobilya seçiminden geçtiğini belirten ofis mobilyası sektörü temsilcileri ise her meslek grubunun işine uygun mobilya tercih etmesi gerektiğini vurguluyor.

Ofis Tekin Exclusive Zafer Bayramı'na özel koleksiyon hazırladı!

Başkent Ankara’da ofis mobilyası sektörüne yön veren Ofis Tekin Exclusive de Goldsit ile yaptığı ortak çalışma ile bu yıl Zafer Bayramına özel koleksiyon hazırladı.

Ersa Mobilya'dan Erbil ve Süleymaniye'ye mağaza!

Ersa Mobilya'nın, 1958 yılından bu yana ofis mobilyası sektöründe faaliyetlerine devam ettiğini anlatan Yalçın Ata, 2008 yılından bu yana da Irak'a mobilya ihracatını sürdürdüğünü belirtti.

Nurus, satış ofisi ve üretim tesisi açtı!

Ofis mobilyasında Avrupa’nın önemli oyuncularından biri olmayı hedefleyen Nurus, Münih’e satış ofisi, İtalya’da ise üretim tesisi açtı. Şirket sadece Alman pazarından 5 yılda yüzde 5 pay almayı hedefliyor.

Mozaik Design Ankara'da showroom açacak!

Ünlü işadamlarının ofislerini döşeyen Mozaik Design’ın sahibi Yaman Erturan, “Genç işadamları küçük çalışma masası, yaşı ilerleyen patronlar ise kendilerini evdeymiş gibi hissettirecek ofis mobilyası tercih ediyor” dedi.

Cemal Tekin: Gerçek taraftar ofisine de takımını yansıtır!

Ofis mobilyası sektöründe özel tasarım ürünleriyle dikkati çeken Ofis Tekin Exclusive, şimdi de fanatik taraftarların ofislerine takımlarının renklerini getiriyor. Ofis Tekin Exclusive'in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin konuyu değerlendirdi.

Barok Ofis Mobilyaları otel projelerine ağırlık verecek!

Kendi bünyesinde üretim gerçekleştiren ve aynı zamanda Bürosit Contract Bayisi olan Barok Ofis Mobilyaları, bu yıl Bürosit'in otel mobilyalarına yönelik ofis mobilyası üretimine girmesi nedeniyle otel projelerine ağırlık vermeye hazırlanıyor...

Beşgen, Carve Koleksiyonu ile beğeni topluyor!

Eğitim ve ofis mobilyası markası Beşgen, minimalist ve zamansız bir ürün grubu olarak tasarlanan Carve Koleksiyonu ile yönetici ofislerini stil sahibi ve fonksiyonel kılmayı hedefliyor.

Koleksiyon'da hedef 150 milyon TL ciro!

Koleksiyon Mobilya, yeni ofis mobilyası projelerine yatırım yapmayı planlıyor. Koleksiyon Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Koray Malhan, 2013 yılı için hedeflenen cirolarının 158 milyon TL olduğunu belirtti..

Koleksiyon, yeni ofis mobilyası projeleriyle büyümesini sürdürüyor!

Koleksiyon, yeni ofis mobilyası projeleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Koray Malhan; Türkiye’de genç nüfus ve gelişen ekonominin varlığı elbette modern ofislerin varlığını ve büyümesini de daha hızlandırıyor." dedi

ofis mobilyası Haberi

ofis mobilyası

Koleksiyon mobilya Tekirdağ fabrikasının üretim kapasitesini artırmak için arsa yatırımı yapacak. Şirketten yapılan açıklamada fabrikanın yakınlarında, bağımsız denetleme kurumlarınca değerinin yaklaşık 5,5 milyon lira civarında olduğu tespit edilen, yaklaşık 26 dönümlük tarla vasfındaki arazinin satın alınacağı bildirildi.

KAP'a bildirdi

Cirosunun yüzde 50'sini ihracattan karşılamayı hedefleyen Koleksiyon Mobilya, bugün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında, kapasite artışı öngörüsüyle, ortaklarına ait olan 26 bin 150 metrekarelik arsayı satın alınmasına karar verildiğini açıkladı. Şirketin yönetim kurulu tarafından alınan karar bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yazılı açıklama ile bildirildi. Açıklamada, şirketin Tekirdağ üretim tesisinin yanında bulunan ve şirket ortaklarına ait 26 bin 150 m2'lik arsanın ileride oluşacak kapasite artırımında kullanılmak üzere, SPK Lisanslı Gayrimenkul Değerleme Şirketi tarafından hazırlanan değerleme raporuna istinaden 5.365.000 TL'ye satın alınmasına, oybirliği ile karar verildiği bildirildi.

Şubat ayında...