26 / 04 / 2024

Cemal Tekin: Gerçek taraftar ofisine de takımını yansıtır!

Cemal Tekin: Gerçek taraftar ofisine de takımını yansıtır!

Ofis mobilyası sektöründe özel tasarım ürünleriyle dikkati çeken Ofis Tekin Exclusive, şimdi de fanatik taraftarların ofislerine takımlarının renklerini getiriyor. Ofis Tekin Exclusive'in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin konuyu değerlendirdi.



Galatasaray ve Fenerbahçe’ye gönül veren taraftarlar, artık takımlarının renkleriyle ofislerinde de birlikte olabilecek.  Ofis mobilyası sektöründe özel tasarım ürünleriyle dikkati çeken Ofis Tekin Exclusive, özel taraftar koltuklarıyla ezeli rakiplere gönül verenlere yılbaşı hediyesi veriyor.


Ankara Siteler’de ofis mobilya sektörüne yön veren, ürünlerini www.ofistekin.com.tr adresinden de satışa sunmaya başlayan Ofis Tekin Exclusive'in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, Türkiye’nin tek lisanslı satıcısı olarak Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarına özel çalışma koltuklarını taraftarlarla buluşturduklarını ifade etti.


Başlattıkları e-ticarette ilk olarak şef ve ofis koltuğu olmak üzere iki modelden oluşan taraftar koltuklarını satmaya başladıklarını kaydeden Tekin, “İnternet üzerinden alışveriş son zamanlarda oldukça popüler hale geldi. Biz de yaklaşan yılbaşı öncesi özel bir hediye olacağını düşündüğümüz taraftar  koltuklarını internet sitemiz üzerinden satışa sunmaya başladık. Eşler, sevgililer, arkadaşlar takımlarını her an yanlarında hissetmek isteyenlerin ofislerine bu koltukları KDV ve nakliye masrafı ödemeden 119,90 ile 199,90 TL gibi çok özel fiyatlarla Türkiye’nin her yerine gönderebilecekler” dedi.

Tekin, e-ticaret çalışmalarına özel, sınırlı sayıdaki ürünlerin üç yıl garantili olduğunu, ayrıca lisanslı olması nedeniyle satın alınan ürünlerin takımlara destek sağlayacağının da altını çizdi.




Geri Dön