19 / 04 / 2024

cemal tekin

cemal tekin

Geleneksel mobilyaların dışına çıkan patronlar daha özgün ve kullanışlı ofis mobilyalarını tercih ederken, seçici ve zor beğenen patronlara hitap eden Ofis Tekin Exclusive başarılı bir sezona imza attı.

Ofis Tekin Exclusive kamu kurumlarına renkli tasarımlar getiriyor!

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin: “Kamu kurum ve kuruluşları, özel sektörde olduğu gibi tercihini ‘özelleştirme’den yana kullanmaya başladı. İşlevsel binalara taşınan kurumlarda da artık modern ve canlı renkte, mobilyalar görüyoruz”

Cemal Tekin: Gerçek taraftar ofisine de takımını yansıtır!

Ofis mobilyası sektöründe özel tasarım ürünleriyle dikkati çeken Ofis Tekin Exclusive, şimdi de fanatik taraftarların ofislerine takımlarının renklerini getiriyor. Ofis Tekin Exclusive'in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin konuyu değerlendirdi.

Cemal Tekin: Ofislerde ergonomi nerede, verimli çalışma orada!

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, ofislerde kullanılan mobilyalarda konforun yanı sıra sağlığın da gözetilmesi gerektiğini belirterek, kendi tasarımlarında bu iki unsurun harmanlandığına dikkati çekti.

Cemal Tekin: Siteler Türkiye’nin mobilya üretim üssü!

Türk mobilya sektörünün kalbinin attığı Ankara Siteler'de bir grup genç işadamı, Ankara Siteler Girişimci İşadamları Derneği (ASGİAD) adı altında bir araya gelerek, merkezi eski parlak günlerine döndürecek projeler hazırlıyor.

Cemal Tekin: Yorgun patronlar dinlenme odası istiyor!

Artan iş yoğunluğu, iş dünyasında ofis tasarımlarına da yansıyor. Günün büyük bölümünü ofislerinde geçirmek zorunda kalan patronlar, ofislerinin geneli dinlenme odası tasarımına da büyük önem vermeye başladılar.

Cemal Tekin: Ofis mobilyalarında zamanında teslimat çok önemli!

Başkent Ankara’da iş dünyası globalleştikçe milyon dolarlık projelere imza atan patronların ofis tasarımları da dünyaya ayak uyduruyor. Ofis Tekin Genel Müdürü Cemal Tekin, ofis mobilyalarında zamanında teslimatın çok önemli olduğunu belirtti...

Cemal Tekin ülkeler ve kıtaların mobilya tercihlerini belirledi!

Cemal Tekin ülkeler ve kıtaların mobilya tercihlerini belirledi. Mobilya tercihinde Amerikalılar ‘ın modern tarzları tercih ederken, Avrupalı’nın ofislerini daha klasik, Asyalılar’ın ise minimalist ürünlerle donattıkları bildirildi...

Cemal Tekin: Y kuşağı home ofisleri tercih ediyor!

Ofis Tekin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, son aylarda sıkça gündeme gelen Y kuşağının, özgürlükçü yaklaşımlarının iş yaşamına da yansıdığı, kendi işini kurmak isteyen bu kuşağın genellikle Home Office ile işe başladıkları bildirildi...

Cemal Tekin: Kurumsal düşünenler, ofislerine ilgiyi artırdı!

Ofis mobilyalarında özel tasarımlar sunan Ofis Tekin’in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, ofis anlayışının özellikle son 10 yılda hızla değiştiğini kaydetti...

Çevreci yeşil mobilya tasarımı önem kazandı!

Doğal kaynakların sınırlı, insan ihtiyaçlarının ise sınırsız olduğu günümüzde, üretimi ve kullanımı sırasında çevreye en az zarar verecek, ‘’yeşil’’ mobilya tasarımı anlayışı önem kazandı...

Cemal Tekin: Plazalar yükseldi, ofis anlayışı değişti!

İstanbul ve Ankara’da plazaların ardı ardına yükselmesi, konfora ve işlevselliğe talebi artırdı, üreticileri tasarıma yöneltti. Ofis Tekin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin: ‘’Yeni trend açık renkler, açık ofisler ve işlevsel ürünler’’ dedi...

Öz Tekin Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Tekin Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 250 bin TL sermaye ile Cemal Tekin tarafından kuruldu.

Cemal Kalyoncu: İnşaat ve enerjinin dışına çıkmayı düşünmüyoruz!

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, dünden bugüne grubun büyüme hikayesini ve gelecek hedeflerini anlattı. Kalyoncu, "İnşaat ve enerjinin etrafındaki işlerin dışına çıkmayı düşünmüyoruz" dedi...

Özlem Tekin köy hayatına iyice alıştı!

Yaklaşık üç yıldır hayatına devam ettiği Bodrum Milas’ta görüntülenen Özlem Tekin, köy hayatına iyice alıştı.

Cemal Gökçe: Kurallara uygun olarak inşa edilen yapı çökmez!

Dün İstanbul Başakşehir’e bağlı Kayaşehir’de bir sitenin istinat duvarı çökerek bir kişinin ölümü neden olmuştu. Konu hakkında açıklama yapan İnşaat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Cemal Gökçe kurallara uygun olarak inşa edilen yapıların çökmeyeceğini söyledi. 

Cemal Akın Bartın için yeni dönem projelerini anlattı!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni dönem için projelerini açıkladı. İşte,Cemal Akın'ın planladığı projeleri...

Hürser Tekin Oktay: Beşiktaş yönetimi gelirlerle inşaat yaptı!

Beşiktaş Başkan Adayı Hürser Tekin Oktay, önemli açıklamalarda bulundu. Oktay, ''Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nden elde ettiği 85 milyon Euro gelirle inşaat yaptılar, iskemle aldılar'' dedi.

Özlem Tekin'in yeni hayatı! Muğla'da çiftlik kurdu!

Uzun süredir Muğla’da yaşayan şarkıcı Özlem Tekin'in köy hayatına iyice alıştığı öğrenildi.

Cemal Kaşıkçı'nın arandığı malikane yıkılacak!

Yalova'nın Termal ilçesinde bulunan ve öldürülen Cemal Kaşıkçı'nın cesedinin arandığı kaçak malikane için yıkım kararı çıktı.

Cemal Kaşıkçı'nın arandığı malikaneler kaçak çıktı!

Cemal Kaşıkçı'nın arandığı 2 malikanenin kaçak olduğu ortaya çıktı. 2014 yılında biri tarla diğeri ise elma bahçesi olarak mülk edinilen malikanelerin imar izninin bulunmadığı belirlendi.

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Cemal Sönmez vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Cemal Sönmez vefat etti. İ.T.Ü İnşaat Fakültesi 1958 sınıf arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

Murat Tekin'den Aksaray Sanayi projesi açıklaması!

Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Tekin Aksaray Sanayi projesi ile alakalı bazı açıklamalar yaptı

Kapalıçarşı ensafı Gürsel Tekin'i bekledi!

Kapalıçarşı'da esnafın kepenk kapattığını iddia eden CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'e Kapalıçarşı esnafı tepki gösterdi. Çarşı esnafı, durumu iddiaları yalanlarak Tekin'e Cuma vakti için davette bulunmuştu.

Kapalıçarşı esnafından Gürsel Tekin'e tepki!

Bin liralık gömleğiyle gittiği Kapalıçarşı’da cuma namazı molası için kapalı olan dükkânları görüp “Kriz var, kepenkler kapalı” diye açıklama yapan CHP’li vekil Tekin’e Kapalıçarşı esnafından cevap: 80’lerden bugüne hiç kapanmadık...

cemal tekin Haberi

cemal tekin

Mobilya sektörünün kalbinin attığı Ankara Siteler’de uzun yıllar sıra dışı ve ergonomik ofis mobilyalarına imza atan Ofis Tekin, geçtiğimiz yıl açtığı Ofis Tekin Exclusive mağazasıyla patronların favorisi oldu.


Ofis mobilyasındaki trendin artık modern tasarım mobilyalar olduğunu vurgulayan Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, “Günümüzde özellikle iş adamları yaşam tarzlarına uygun, işlevsel ve konforlu ofislere imza atıyor. Firmalarının bir kimliği olmasını, kendilerini ve yaptıkları işleri tam anlamıyla yansıtmasını isteyen patronlar, özel tasarım mobilyalara yöneliyor. Bu noktada da karşılarına Ofis Tekin Exclusive markamızla alternatif sunduk. Uzun yıllar sektörde edindiğimiz tecrübeyi özel tasarımla birleştirdiğimiz Exclusive mağazamız, kısa zamanda sektörün öncülerinden olmayı, Ankara iş dünyası profesyonellerine kendini özel hissettirecek tasarımlara imza atmayı başardı” dedi.


Tekin, tüketicinin bir markaya yöneldiğinde aslında o markanın ifade...