28 / 03 / 2024

Kolektif House yeni ofis çözümleri

Kolektif House yeni ofis çözümleri

Ofis beklentilerini yakından inceleyen Kolektif House, yeni ofis çözümleri geliştiriyor. Şirket, ön yatırım şartı olmadan, ofis dairelerinde kurumların ihtiyacına uygun taşınmaya hazır ofis modeline başlıyor.

Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıkıyor! Yeni proje!

Bursa Alpiş Laden House , Alpiş İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yükseliyor. Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıktıyor. Peki Bursa Alpiş Laden House projesinde hangi konut tipleri var? Bursa Alpiş Laden House nerde? İşte detaylar...

Tekirdağ Manor House satışa çıktı! Yeni proje!

Ekdaş Yapı imzası taşıyan Manor House projesinde satışlar başladı. Projede yer alan villaların teslimlerinin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Yeni trend: Bungalov ve Tiny House

Pandemi dönemi, tatil anlayışımıza getirdiği izolasyon gereksinimi nedeniyle turizm sektöründe bungalov ve tiny house gibi konaklama trendlerini önemli ölçüde geliştirdi. Antalya'dan Bolu'ya, Çanakkale'den Sakarya'ya kadar bu tür konaklama yerlerini görmek mümkün.

House B peşin ödemelerde yüzde 10 indirimle satışta! Yeni proje! 

House B projesinde konut satışları peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatıyla devam ediyor. Peki House B projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta! Yeni proje

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte TinyHouse’lar konut yatırımının en büyük alternatifi haline geldi. Yatırımcısına fırsat sunan My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta. 

Tiny House'lar yeni yaşan trendleri haline dönüşüyor!

Modern yaşamda her geçen gün yaygın hale gelen Tiny House'lar, çağın yeni yaşam trendlerinden biri haline dönüşüyor.

Turizmin yeni trendi; tiny house... Hem düşük maliyetli hem de ev ortamında bir tatil...

Turizmde artan maliyet ve rekabet yüzünden son yılların gözde mimari yapısı tiny house oldu. Otellerin yerini almaya başlayan bu konsept yerli ve yabancı turistlerinde ilgisini çekmeye başladı. Düşük maliyetle ve ev ortamında bir tatil yaşamak isteyenler tiny house otelini tercih etmeye başladı.  İş

Beklenen İstanbul depremi depo ve tiny house'lara talebi uçurdu! Tiny house ve depo fiyatları ne kadar? 

Ev kiralarının erişilemez boyutlara yükselmesinin ardından, İstanbul'da deprem korkusuyla yeni trendler oluştu. Beklenen İstanbul depremi depo ve tiny house'lara talebi uçurdu. Peki tiny house ve depo fiyatları ne kadar? 

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

Tiny House'lar İstanbul'da görücüye çıktı: Sektöre yeni soluk getirecek! 

Dünayayı kasıp kavuran Koronovirüsün insanlara çok fazla yaşam alanı bırakmadığı gerekçesiyle yapılan Tiny House (Küçük Evler) İstanbul'da görücüye çıktı.

Kolektif House 2022'de büyümeye devam edecek!

Ofis sektöründe yeni nesil çözümler sunan Kolektif House, 2021'de pandemiyi fırsata çevirerek büyümesini sürdürdü. Şirket 2022'de yurt dışına açılmayı hedefliyor. 

İsveç'te tiny house yaygınlaştı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen "tiny house" projeleri yüksek maliyete sahip emlak piyasasına yeni bir alternatif olarak kentten uzakta doğanın içerisinde bir yaşam tarzı sağlıyor.

Ofis sektöründe trendler sil baştan değişiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Didem Eryar Ünlü, koronavirüs salgınıyla değişen ofis sektörünü ve Kolektif House Kurucu Ortağı ve CEO’su Ahmet Onur'un konuyla ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Didem Eryar Ünlü'nün 'İş hayatında “olasılıklar dünyası”nın kapısı aralandı' başlıklı yazısı...

Kolektif House yeni ofis çözümleri Haberi

Kolektif House yeni ofis çözümleri

Pandemi çalışma ve ofis kültürünü kalıcı olarak değişiklik gösteriyor. “Esneklik” kavramı iş hayatının merkezine otururken, uydu ofisler yükseliyor. 5 yıl boyunca girişimcilerden yatırımcılara, serbest çalışanlardan şirketlere pek çok gruba ortak çalışma alanının ötesinde bir hizmet sağlayan Kolektif House, tüm bu gelişmeleri yakından takip ederek yeni nesil esnek ofis çözümleri geliştiriyor. Kolektif dokunuşu ve hizmetleri eşliğinde, ön yatırım gerektirmeyen kuruma özel taşınmaya hazır ofis modeli Kolektif Suites'i hayata geçiren şirket; kurumların özel kullanımları için tercih ettikleri lokasyonda, ihtiyaçları doğrultusunda, izole, sadece kendilerine ait bir çalışma alanını içeren ofislerini tasarlıyor ve tüm operasyonel süreçlerini yönetiyor. Böylece azaltılmış giderler ve artan verimlilikle şirketlerin büyümesine katkı sunuyor.

Yeni nesil esnek ofis çözümlerine ilgi artıyor

Kolektif Suites'in 100-300 metrekare arasında alanda 5-35 kişi kapasiteli olarak dizayn...