25 / 04 / 2024

konut değerleme raporu nasıl hazırlanır

konut değerleme raporu nasıl hazırlanır

Konut kredisi ekspertiz raporu, gayrimenkulün değer tespiti için banka tarafından isteniyor. İşte, konut değerleme raporu örneği!

Gayrimenkul değerleme raporu nasıl hazırlanır?

Gayrimenkul değerleme raporu nasıl hazırlanır?: Müşterinin veya bankanın belirlediği eksperler, gayrimenkulü detaylı olarak incelemeye alıyor. İncelemede gayrimenkulün inşaat maliyeti, yer aldığı bölge, konum, metrekare gibi hususlara dikkat ediliyor...

Konut ekspertiz raporu nasıl hazırlanır?

Konut ekspertiz raporu nasıl hazırlanır?: Tüketicinin veya kredi kuruluşunun belirlediği eksperler, gayrimenkulün inşaat maliyeti, yer aldığı bölge, konum, metrekare gibi hususları araştırarak değerleme raporunu hazırlıyor...

Emlak Konut GYO Sarphan Finanspark gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Sarphan Finanspark projesinde konumlu 2 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Avrupark gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Avrupark projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Çekmeköy 3 parsel değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Çekmeköy 3 adet parsel için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Torunlar GYO Korupark Konut 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Korupark Konut 1., 2. ve 3. Etap'ın 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Emlak Konut Umurbey parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Umurbey ve Kuruçay Mahalleri parselleri için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınladı...

Emlak Konut GYO Nevşehir Merkez Emek parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Nevşehir Merkez Emek parselleri için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Emlak Konut GYO İdealist Cadde Koru 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İdealist Cadde Koru projesi için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Emlak Konut GYO Maltepe Çınar parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Maltepe Çınar parseli için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Emlak Konut GYO Göl Panorama 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Göl Panorama projesi için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Emlak Konut Florya Evleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Florya Evleri projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (KÖY) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 2. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi (KÖY 2. ETAP) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

konut değerleme raporu nasıl hazırlanır Haberi

konut değerleme raporu nasıl hazırlanır

Konut değerleme raporu örneği!

Bankadan kredi çekmek istiyorsanız, banka için konut değerleme raporu gerekiyor. Konutun değerinin belirlenmesi için hazırlanan ekspertiz raporu bankaya sunularak ne kadar kredi kullanılacağını belirliyor. 


Konut değerleme raporu; satın almak istediğiniz evin bilirkişi tarafından incelenerek maddi ederi ve risk faktörlerini ele alan bilgilerin içerdiği belge olarak karşımıza çıkıyor. 


Bu raporda evin devlet tarafından belirlenmiş olan rayiç bedelinin yanı sıra, bilirkişi tarafından yapılan piyasa araştırması sonucu elde edilen rakama da yer veriliyor. 


Ayrıca, satışı söz konusu olan konutun yapı türü, mesken bilgileri ve tapu bilgilerine yer veriliyor. İşte, konut değerleme raporu örneği!



Konut değerleme raporu...



TALEP EDEN:                                              DÜZENLEME TARİHİ    ...