25 / 04 / 2024

Konut devlet desteği ne kadar 2018

Konut devlet desteği ne kadar 2018

TBMM Genel Kurulunda kabul edilen, Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanuna göre konut devlet desteği yüzde 25'e çıkarıldı..

Ev almak isteyenlere 500 bin TL'lik konut desteği! Şartlar tek tek açıklandı, kaçırmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 500 bin liralık konut desteği için de düğmeye basmıştı. Peki Aile Bakanlığı'ndan 500 bin TL'lik konut desteği nasıl alınır? 500 bin TL'lik konut desteği için kimler başvurabilir? 

Devlet desteği ile prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Prefabrik ev yaptırmak için fiyat araştırması yapan vatandaşlar devlet desteklerini de merak edip araştırıyorlar. Buna göre, devlet desteği ile 89.900 TL’ye prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Devlet prefabrik ev yapmak isteyen vatandaşlara sosyal destekte bulunuyor. Peki, Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Devlet, eşi vefat eden kadınlara konut desteği veriyor! 500 bin TL'lik destek için işte bu şartlar aranıyor...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, eşi vefat eden kadınlara konut desteği verileceğini açıkladı. 500 bin TL destek sağlanacak proje ile bilgileri bakanlığın resmi sitesinden yayımlandı. İşte detaylar...

Kentsel Dönüşüm kredisinde devlet desteği ne kadar? İşte 10 soruda kentsel dönüşüm kredisi tüm detaylarıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında merak edilen soruları yanıtladı. Peki, Kentsel Dönüşüm kredisinde devlet desteği ne kadar? İşte detaylar...

Devlet hibe desteği ne kadar oldu? KOOPDES hibe desteği ne kadar, kaç TL?

Ticaret Bakanı Bolat, KOOP-DES'te kadın kooperatiflerine ilişkin hibe tutarlarının artırıldığını açıkladı. Peki, Devlet hibe desteği ne kadar oldu? KOOPDES hibe desteği ne kadar, kaç TL?

Devlet, 25 yaş altındaki öğrencilere ulaşım desteği olarak 750 TL sunuyor!  Başvuru koşulları neler?

Belirli yaşın altında olanlar için devlet, ulaşım yardımı yapmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulan açıklamaya göre ulaşım desteği olarak 750 TL sunuluyor. Şart olarak belirlenen o yaşın altında olanlar bu destekten yararlanabilecekler.  İşte ulaşım desteği detayları…

Gençlere verilecek işsizlik maaşı: 18-26 yaş arasına 2.500 TL nakit desteği!

Millet İttifakı, gençlere devlet desteği kapsamında 18-26 yaş aralığındaki herkese aylık 2.500 TL ödeme yapılacağı sözü verdi. Seçim öncesi vaatler arasında yer alan bu müjde, gençler arasında sevinçle karşılandı.

Çalışmayana, emekliye ve çalışana devlet desteği! Anında tek şartla 2500 TL yardım!

Emekli vatandaşa, çalışana, çalışmayan kişilere devlet desteğinde bulunulacak. İşte detaylar!

Bu desteği duyan çılgına döndü! Toplamda elinize 7500 TL geçecek! Bu habere hemen bakın

Bir destek ödemesi de 18 yaş üstü gereksinim sahibi kişilere verilecek olan devlet desteği ile ilgili detaylar merak ediliyor. 1 sene boyunca alacağı bu desteğin nasıl alınabileceği ile ilgili detaylar haberimizde.

Faturasını kapan soluğu PTT’de alıyor! Elektrik faturalarına devlet desteği geliyor. 

Faturaların yüksek geldiği şu dönemlerde devletten yapılan açıklama vatandaşa rahat nefes aldırdı. Yapılan duyuruda: 135 TL ve üzerindeki elektrik faturalarına devlet desteğinin yapılacağı açıklandı. 

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği hesaplara yatıyor! Hemen kontrol edin! e-Devlet mazot gübre desteği sorgulama...

Çiftçiler mazot ve gübre desteği ödemelerini merak ediyor. Mazot gübre desteği hesaplara yatıyor! Hemen kontrol edin! e-Devlet mazot gübre desteği sorgulama...

Depremzede kira yardımı başvuru ekranı! 24 bin ve 60 bin TL kira desteği nasıl alınır? e-Devlet kira yardımı başvuru...

Deprezemzedelere taşınma ve barınma için karşılıksız destek verilecek. Depremzede kira yardımı başvuru ekranı! 24 bin ve 60 bin TL kira desteği nasıl alınır? e-Devlet kira yardımı başvuru...

Konut devlet desteği ne kadar 2018 Haberi

Konut devlet desteği ne kadar 2018

TBMM Genel Kurulunda, kamuoyunda "torba tasarı" olarak bilinen, Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı kabul edilerek yasalaştı.

Anadolu Ajansı'ndan alınan habere göre eski bakanlara ve TBMM'nin eski üyelerine görevde bulundukları sırada verilen diplomatik pasaportların, görevlerinin sona ermesi halinde de geçerliliği devam ettirilecek.

Amme borçlusunun hacizli malı üzerinde tasarrufuna imkan verilmek suretiyle kamu alacaklarının tahsilatında etkinliğin artırılması amaçlanıyor. Haczedilen malların ilgili kanuna göre tespit edilen değeri esas alınarak tahsilat yapılması ve buna bağlı olarak haczin kaldırılabilmesine imkan veriliyor.

Çeyiz hesabında devlet katkısı oranı yüzde 20'den yüzde 25'e, azami katkı da 5 bin liradan 7 bin 500 liraya çıkarılacak.

Konut devlet desteği yüzde 25'e çıkarıldı

Kendisine ait bir konutu olmayanlar, ilk ve tek konut satın almaları halinde desteklenecek....