18 / 04 / 2024

Konut fiyatları yükseldi mi

Konut fiyatları yükseldi mi

REIDIN Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi ve REIDIN Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi 2015 3. Çeyrek Dönem sonuçları açıklandı.

Birinci el konut fiyatları yüzde 50 arttı!

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, "Birinci el konut piyasasında fiyatlar yüzde 50 arttı.İkinci elde fiyatlar çok daha uygun" dedi.

Konut fiyatları en çok yükselen 9. ülke Türkiye oldu!

IMF’nin veri tabanındaki 52 ülkedeki son bir yılın konut fiyat artışı ortalaması yüzde 1,5. Türkiye yüzde 6,7’lik artışla 52 ülke arasında son bir yılda konut fiyatları en çok yükselmiş olan 9. ülke.

Satılık konut ilanı en çok bu ilde arttı! Konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

2024 yılına girilmesiyle birlikte vatandaşlar özellikle konut fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Ev sahibi olmak isteyenler ''konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki konut fiyatları ne olacak?

ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak altın fiyatları

ABD'de piyasaların merakla beklediği enflasyon oranı dün açıklandı. Açıklanan oran sonrası altın fiyatlarında hareketlenmeler başladı. Peki ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak 2024 altın fiyatları.

İngiltere’de konut fiyatları yüzde 0,2 oranında yükseldi

İngiltere’de konut fiyatları bu yılın kasım ayında yüzde 0,2 artarak yükseldi. Konut finansman kuruluşu Nationwide’dan yapılan açıklamada, ülkede konut fiyatlarının bu yılın kasım ayında aylık bazda yüzde 0, 2 artış yaptığı belirtildi. İşte haberin detayları...

Çeyrek altın bugün kaç TL? Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcıların en çok tercih ettiği altın çeyrek altın ise en çok merak edilen altınlar arasında geliyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları.

Konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 4 ay önce 5 milyon TL olan ev şu anda ne kadar?

TÜİK tarafından açıklanan 2023 Eylül konut satışları rakamlarına göre yüzde 9.5 düşüş kaydedildi. Konut satışlarının azalması ile ''konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusu gündeme tekrar geldi. Peki konut fiyatları ne olur? 

Buğday, arpa, mısır fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Tahıl Koridoru'nun bitmesi hububat fiyatlarını nasıl etkiledi?

Buğday, arpa, mısır fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Tahıl Koridoru'nun bitmesi hububat fiyatlarını nasıl etkiledi? İşte 19 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Fındık fiyatları yükseldi mi? Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları bugün kaç TL? Şehir şehir belli oldu!

Fındık fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Peki fındık fiyatları yükseldi mi? Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte 26 Haziran 2023 fiyat listesi...

EmlakJet'ten flaş açıkalama: Konut fiyatları yükselirken, seçim beklentileri ertelenmeye yol açtı!

Emlakjet verilerine göre Nisan ayında konut fiyatları yükseldi, seçimlerin etkisi hissedildi. Ankara'nın ilçelerinde satılık arsa fiyatları yüzde 15,3 artış gösterdi. Mersin en çok konut aranan il oldu.

Konut fiyatları artıyor! İstanbul'da 'fay' hattından kaçışlar başladı!

Deprem korkusu sebebiyle İstanbullular şehir içinde “göç” etmeye başladı. Zemini kötü ve yapı stoku eski mahallelerden kaçışlar hızlandı. “Zemini sağlam” denilen ilçelerde de konut fiyatları yükseldi...

Altın, dolar değil 10 senenin rekoru konutta! Konut fiyatları yüzde 167.8 yükseldi!

2022 yılına ait konut fiyat verileri geçtiğimiz hafta resmen belli oldu. Altın, dolar değil 10 senenin rekoru konutta! Konut fiyatları yüzde 167.8 yükseldi!

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 0,9 yükseldi!

İngiltere’de konut fiyatları, ülkede yaşanan ekonomik belirsizlikler ve piyasa gerilimlerine rağmen Ekim ayında yükseliş gösterdi.

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 8,7 arttı!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, İngiltere'de konut fiyatları yüzde 8,7 arttı. Rightmove verilerine göre bu ay ortalama konut fiyatı 367 bin 760 GBP oldu.

Buğday fiyatlarında deprem! Buğday fiyatları yükseldi mi? İşte 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Rusya Devlet Başkanı Putin’in tahıl rotasoyla ilgili açıklamaları buğday fiyatlarında deprem yarattı. Peki buğday fiyatları yükseldi mi? İşte 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Konut fiyatları yükseldi mi Haberi

Konut fiyatları yükseldi mi

Balans Metodu kullanılarak 0 - 200 aralığında elde edilen Güven Endeksi değerinin 100'ün üzerine çıkması sektöre duyulan güvenin olumlu, Fiyat Beklenti Endeksi değerinin 100'ün üzerine çıkması fiyatlarda artış beklentisi olduğunu gösterirken, Güven Endeksinin 100'ün altına düşmesi sektöre duyulan güvenin olumsuz, Fiyat Beklenti Endeksinin 100'ün altında olması ise fiyatlarda azalış beklentisi olduğunu göstermektedir.



Sektöre Duyulan Güven Kısmen İyimser:


Ülke ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olan gayrimenkul sektöründe rol alan profesyonellerin, Türkiye'deki gayrimenkul sektörüne olan güvenini ölçmeyi amaçlayan REIDIN Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi, 2015 yılı 3. çeyrek döneminde geçen çeyrek döneme göre %1.07 artışla 103.8 olarak ölçülmüştür. Bu değer, önümüzdeki üç aylık dönem süresince sektöre duyulan güvenin Kısmen İyimser olduğunu göstermektedir.


Yeni...