25 / 04 / 2024

konut fiyatları yükseliyor mu

konut fiyatları yükseliyor mu

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş kaleme aldığı yazısında hızla yükselen ev fiyatlarına rağmen konut talebinin halen devam ettiğini belirtti. İşte Soner Keleş'in o yazısı...

Ulaşım projeleri konut fiyatlarını uçurdu!

Gayrimenkul sektöründeki gelişim artık İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük kentlerle sınırlı kalmıyor. Ulaşım projeleri kentleri birbirine bağlarken gayrimenkullerin değerini de hızla artırıyor. 

Satılık konut ilanı en çok bu ilde arttı! Konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

2024 yılına girilmesiyle birlikte vatandaşlar özellikle konut fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Ev sahibi olmak isteyenler ''konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki konut fiyatları ne olacak?

Konut fiyat endeksi yavaşlarken, altın fiyatları yükseliyor! Piyasalara ne oluyor?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Ekim ayında konut fiyatlarında yıllık artış hızının yüzde 86,5'e gerilediğini açıkladı. Altında ise yükseliş yüzde 24'lük oranı geçti. Piyasalarda neler oluyor?

Konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 4 ay önce 5 milyon TL olan ev şu anda ne kadar?

TÜİK tarafından açıklanan 2023 Eylül konut satışları rakamlarına göre yüzde 9.5 düşüş kaydedildi. Konut satışlarının azalması ile ''konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusu gündeme tekrar geldi. Peki konut fiyatları ne olur? 

Altın fiyatları yükseliyor! 8 Ekim 2023 son dakika gram, çeyrek, Cumhuriyet altını fiyatları!

Yatırımcıların gündeminde yer alan altın fiyatları yükseliyor. İşte 8 Ekim 2023 son dakika gram, çeyrek, Cumhuriyet altını fiyatları...

EmlakJet'ten flaş açıkalama: Konut fiyatları yükselirken, seçim beklentileri ertelenmeye yol açtı!

Emlakjet verilerine göre Nisan ayında konut fiyatları yükseldi, seçimlerin etkisi hissedildi. Ankara'nın ilçelerinde satılık arsa fiyatları yüzde 15,3 artış gösterdi. Mersin en çok konut aranan il oldu.

Altın, dolar değil 10 senenin rekoru konutta! Konut fiyatları yüzde 167.8 yükseldi!

2022 yılına ait konut fiyat verileri geçtiğimiz hafta resmen belli oldu. Altın, dolar değil 10 senenin rekoru konutta! Konut fiyatları yüzde 167.8 yükseldi!

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 8,7 arttı!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, İngiltere'de konut fiyatları yüzde 8,7 arttı. Rightmove verilerine göre bu ay ortalama konut fiyatı 367 bin 760 GBP oldu.

Altın fiyatları yükseliyor mu? Herkes pür dikkat bu rakama odaklandı

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yukarı yönlü başladı. Altın fiyatlarındaki yükselişin ardından yatırımcılar hemen; altın fiyatları yükseliyor mu? Altın fiyatları ne olur? sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı. Peki altın fiyatları yükselecek mi? İşte detaylar...

Konut fiyatları yükseliyor, talep azalmıyor!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş kaleme aldığı yazısında hızla yükselen ev fiyatlarına rağmen konut talebinin halen devam ettiğini belirtti. İşte Soner Keleş'in o yazısı...

İstanbul'un hangi ilçesinde konut fiyatları yüzde 133 arttı?

Konut yatırımcılarının gözdesi olan İstanbul'un Pendik ilçesinde konut fiyatları yüzde 133 artış gösterdi.

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 9,8 arttı!

İngiltere'de ev fiyatları son zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı. Konut fiyatları yüzde 9,8 oranında arttı.

İzmir'de konut fiyatları yüzde 25 arttı!

İzmir'de 2020 senesinde meydana gelen deprem ve pandemi koşulları kentte konut piyasasını etkiledi.  Bölgede satılık ve kiralık konut fiyatları yüzde 25 yükseldi. 

İstanbul'da konut fiyatları yüzde 26 arttı! 

MINTLAB tarafından hazırlanan İstanbul Konut Piyasası Raporu'nda sektörle ilgili önemli bilgiler yer aldı. Buna göre İstanbul'da konut fiyatları yüzde 26 arttı. 

konut fiyatları yükseliyor mu Haberi

konut fiyatları yükseliyor mu

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş kaleme aldığı yazısında hızla yükselen ev fiyatlarına rağmen konut talebinin halen devam ettiğini fakat  gerçek ihtiyaç sahiplerinin konuta ulaşmakta büyük sorun yaşadıklarını, gayrimenkulün gelir seviyesi iyi olanlar arasında bir yatırım aracı olarak el değiştirdiğini yazdı. 

İşte Soner Keleş'in "Konut fiyatları yükseliyor, talep azalmıyor" başlıklı o yazısı...

Son yıllarda yükselişe geçen konut satış fiyatları bu yılın ikinci çeyreğinde de hız kesmeden devam ediyor.  inşaat maliyetlerindeki rekor artış ve yüksek talep, konut fiyatlarını her geçen gün daha da yukarı taşıyor. Hem fiyatlar daha da yükselir endişesi, hem de gayrimenkulü güvenli liman gören yatırımcılar sayesinde konut piyasası canlılığını koruyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan satış rakamlarına göre Türkiye genelinde konut satışları Mayıs...