27 / 04 / 2024

Konut İmarlı Arsa Satışı

Konut İmarlı Arsa Satışı

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında Çorum Merkez'de yer alan konut alanı imarlı arsa da bulunuyor.

O ilde 13 bin 50 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan Kasım 2022 ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki konut alanı imarlı arsa da mevcut.

Denizli Belediyesi, 4.8 milyon TL'den konut alanı satıyor!

Denizli Belediyesi, Yeşilköy mahallesindeki 5071 metrekare konut alanını 4 milyon 850 bin TL muhammen bedel ile satışa çıkardı. Satış, 26 Haziran 2012 Salı günü gerçekleştirilecek

Konut ve arsa mirasçıları dikkat! Yeni düzenleme ile hisseli tapular daha kolay paylaşılacak! İşte ayrıntılar...

Konut ve arsa gibi gayrimenkullerin hisselere bölünmesiyle ilgili yaşanan hukuki karmaşalar yeni bir uygulamanın devreye girmesiyle daha kolay hale geldi. Peki hisseli tapular nasıl paylaşılıyor? işte ayrıntılar... 

İstanbul ve bir ilde daha satılık 5 arsa! Ticaret ve konut imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

İstanbul ve Yozgat'ta yer alan 5 adet arsa satışa çıkarıldı. İmarlı arsaların satış ihaleleri 13 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yatırımcılar konut yatırımından uzaklaştı! Arsa yatırımı bir çıkış yolu olarak görülüyor...

Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık şirketi Türkiye genelinde 2023 yılına ilişkin konut ve arsa satışına yönelik bir araştırma yaptı. Araştırmalarına göre 2023 yılının en gözde yatırım aracı arsa oldu.

Konut alamayan arsa ve tarlaya yöneldi, fiyatlar rekor kırdı!

Konut fiyatlarındaki ve faiz oranlarındaki yükselişin etkisiyle yatırımcılar bütçelerine uygun arsa ve tarlalara yönelmeye başladı.

İzmir'de 5 adet konut ve 17 adet arsa ile arazi satılıyor! Bu tarihe dikkat!

İzmir Bergama Belediyesi, İzmir'in Bergama ilçesinde yer alan 5 adet konut ile 17 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki satışı yapılacak konut ile arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan Çorlu'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle konut imarlı arsa!

Çorlu Milli Emlak Müdürlüğü, Tekirdağ Çorlu'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsa için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanı sağlanıyor.

Konut satışları düştü! Gayrimenkulün yeni gözdesi arsa ve tarla oldu!

Değişen talepler, yükselen fiyatlar, kredi olanaklarının sınırlı olması gayrimenkul piyasasında dengeleri değiştirdi. Toplam satış içinde uzun seneler boyunca lider konumda olan konut, yerini arsa-tarlaya kaptırdı. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan Yalova'da konut imarlı arsa!

Çiftlikköy Milli Emlak Şefliği, Yalova Çiftlikköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 4 kat konut imarlı olarak belirtildi.

O ilde 25 adet konut imarlı arsa satışa çıkıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Lüleburgaz Büyükkarıştıran'da konut imarlı 25 adet arsa satılıyor. Peki Lüleburgaz Büyükkarıştıran'daki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

O belediye konut imarlı arsa satacak! İhale tarihi belli oldu!

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesine bağlı Göçmenler Mahallesi Beşevler Sokak’taki konut imarlı hisseli arsa satılacak. Söz konusu arsa, 31 Ekim tarihinde açık teklif usulüyle satışa çıkacak.

Ev yapmak isteyenlere konut imarlı arsa fırsatı! Bu ilde 61 bin TL'ye arsa satılacak!

Pek çok kişinin yüzünü güldüren arsa ihaleleri ile dikkat çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 61 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak.

Kendi evini yapmak isteyenlere son dakika müjdesi! 31 bin TL'ye konut imarlı arsa satılacak! 

Pek çok kişiyi arsa sahibi yapan Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Ekim 2023 ihalelerini de resmi web sitesi üzerinden yayımladı. Söz konusu ihaleler arasında 31 bin TL'ye satışa sunulan konut imarlı arsa da bulunuyor.

Pendik'te taksitle, KDV'den muaf konut imarlı arsa satılacak! Mega kentte yüksek getirili arsa fırsatı!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Yayalar'da yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa için yüzde 40 peşinatla 2 taksit imkanı sağlanıyor.

Konut İmarlı Arsa Satışı Haberi

Konut İmarlı Arsa Satışı

Arsa yatırımı yapmak isteyen yatırımcıların merakla beklediği Kasım ayı ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum'da da konut imarlı arsa satışı yapacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesindeki Kasım ayı ihale ilanına göre, satışa çıkarılan konut alanı imarlı arsa Çorum ili, Merkez ilçesinde yer alıyor.

Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan konut imarlı arsanın taşınmaz numarası 19010118633 şeklinde açıklandı. Yine resmi Milli Emlak'ın sitesindeki  detaylara göre, söz konusu arsanın alanı 525,29 metrekare şeklinde açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki ihale detaylarına göre, hazine hissesinin 525,29 olarak açıklandığı imarlı arsanın satış bedeli 42 bin 50 Türk Lirası olarak açıklanırken, geçici...