20 / 04 / 2024

konut kredisi ağustos 2021

konut kredisi ağustos 2021

Konut kredisi faizlerinde hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Peki konut kredisi kullanmak için uygun zaman m? Konut kredisi faizlerinde son durum ne?

Ev alacaklar dikkat! Konut kredisi faiz oranları düştü mü?

Ev almak isteyen vatandaşların imdadına yetişen konut kredisi faiz oranları güncellendi. Peki, en uygun konut kredisi faiz oranları hangi bankada? İşte detaylar...

Bankalardan son dakika konut kredisi açıklaması! Ev alacaklar hemen bu rakamlara bakın! 

Bankaların son dakika konut kredisi faiz oranları belli oldu. Ev alacak kişiler son dakika bankaların konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. En uygun konut kredisi hangi bankada? İşte Halkbank, Vakıfbank, Ziraat, Garanti, Akbank, ING, QNB Finansbank konut kredisi faiz oranları... 

İngiltere'de konut fiyatları Ağustos'ta yüzde 10 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere’de konut fiyatları bu senenin ağustos ayında yıllık bazda yüzde 10 artış gösterdi.

Faik Öztrak'tan konut kredisi açıklaması!

Parti Genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, son bir senede 378 milyar liralık tüketici ve konut kredisi kullandırıldığı dile getirdi.

Konut kredisi faiz oranları Ağustos'un son haftasında ne oldu?

Konut kredisi faiz oranlarında hareketlilik devam ediyor. Ağustos ayını geride bıraktığımız şu günlerde konut kredisi faiz oranları yeni ay öncesinde güncellendi.

Konut kredisi kullanımı Ağustos 2021'de arttı mı?

Tüketici kredileri yoluyla vatandaşlar tarafından yapılan konut ve otomobil yatırımları arttı. 13 Ağustos haftasında kredi büyüklüğü toplam 3,9 trilyon Türk Lirası'nı buldu. Söz konusu tüketici kredilerinin 279,3 milyar TL'lik kısmını konut oluşturdu.

Konut kredisi faiz oranları Ağustos'un ilk haftasında ne oldu?

Ev almayı düşünen vatandaşlar konut kredisi faiz oranlarını araştırmaya devam ediyor. Peki konut kredisi faiz oranları Ağustos'un ilk haftasında ne oldu?

Konut kredisi faizleri 2 Ağustos 2019'dan beri en yüksek seviyesinde!

Türk Lirası mevduat faizi ve ihtiyaç kredisi faiz oranlarında yükseliş devam ediyor. İhtiyaç kredisi yıllık faizleri yüzde 22,85'e ulaştı. TL bazlı konut kredi faizleri 39 baz puan artış göstererek yüzde 17,88 oldu ve konut kredisi faizleri 2 Ağustos 2019’dan beri olan en yüksek seviyesini gördü.

Yabancılar Ağustos ayında en çok bu şehirlerden ev aldı!

Yabancıya konut satışı Ağustos ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 54,2 artarak 170 bin 408 oldu. Ağustos ayında en çok konutu İranlı vatandaşlar aldı...

Konut kredisi kullanımı Ağustos'ta 8 puan düştü!

REIDIN Genel Müdürü Alp Çapa, ‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Ağustos 2020 verilerini değerlendirdi.

İngiltere'de konut fiyatları Ağustos'ta yüzde 2 arttı!

Konut finansman kuruluşu Nationwide'nin verilerine göre; İngiltere’de ağustos ayında konut fiyatları aylık bazda yüzde 2 arttı.

Konut harcamaları Ağustos 2020'de yüzde 1.07 arttı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO), Ağustos 2020 fiyat indekslerini açıkladı. Verilere göre, perakende fiyatlarda bir önceki aya göre konut harcamalarında yüzde 1.07 artış yaşandı. 

Konut kredi faiz oranları Ağustos'un son haftasına nasıl başladı?

İhtiyaç - taşıt - konut kredisi faiz oranlarındaki düşüşle beraber otomobil ve konut satışlarında adeta bir patlama yaşandı. Peki konut kredi faiz oranları Ağustos'un son haftasına nasıl başladı?

Konut kredisi faiz oranları Ağustos'ta ne oldu?

Konut kredisi faizleri ne kadar yükselse de indirim fırsatı devam ediyor. Konut kredisi faiz oranları ne kadar oldu sorusu en çok merak edilen konulardan. Peki konut kredisi faiz oranları Ağustos'ta ne oldu?

konut kredisi ağustos 2021 Haberi

konut kredisi ağustos 2021

Ağustos ayında konut kredisine yönelik hareketlilik devam ediyor. Haber7'de yer alan habere göre; bankalar ev sahibi olmak isteyen müşterileri için uygun koşullarda kredi vermeye devam ediyor. İşte bankalarda son durum...

ZİRAAT BANKASI FAİZ ORANLARI

- Tüketici kredisi: 1.51
- Taşıt kredisi: 1.61
- Konut kredisi: 1.37

HALKBANK FAİZ ORANLARI

- İhtiyaç kredisi: 1,63
- Taşıt kredisi: 1,54
- Konut kredisi: 1,38

VAKIFBANK FAİZ ORANLARI

- Konut kredisi: 1.32
- İhtiyaç kredisi: 1.59
- Taşıt kredisi: 1.50

GARANTİ BBVA FAİZ ORANLARI

- İhtiyaç kredisi: 1.69
- Konut kredisi: 1.46
- Taşıt kredisi: 1.69

İŞ BANKASI FAİZ ORANLARI

- İhtiyaç kredisi: 1.65
- Taşıt kredisi: 1.65
- Ev kredisi: 1.41

TEB FAİZ ORANLARI

- İhtiyaç kredisi: 1.59
- Taşıt kredisi: 1.61
- Konut kredisi: 1.68

QNB FİNANSBANK FAİZ ORANLARI

- İhtiyaç kredisi: 1.39