29 / 03 / 2024

konut kredisi değerleme

konut kredisi değerleme

Ekonomideki hareketliliğin inşaat sektörüne de yansımasına karşın, bankaların konut kredisi faiz oranlarında indirime gitmemesi sektörde motivasyon kaybına yol açıyor. Ünal Pala ' Bankalar konut kredisi faizlerinde indirim yapmalı' dedi.

TOKİ faizsiz konut kredisi başvuru şartları!

Toplu Konut İdaresi tarafından yapılan konutlarla dar gelirli aileler başta olmak üzere pek çok vatandaş uygun fiyatlı ev satın alma imkanına sahip oluyor. Vatandaşlara kurum tarafından belirli şartlarda faizsiz konut kredisi de veriliyor. Peki, TOKİ faizsiz kredi başvuru şartları nelerdir?

En düşük faiz, en hesaplı konut kredisi değildir!

Kamu bankaları kampanyalı konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1’in altına düşürdü. Peki kampanyalı faiz oranları yüzde 0.99 olan kamu bankaları konut kredisine ne kadar ek masraf uyguluyor?

Emlak Konut Unikonut değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Unikonut projesi 2 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut Kartal değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Kartal parselleri için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Burgazkent değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Lüleburgaz, Burgazkent projesindeki 2 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut 2018 değerleme şirketini seçti!

Emlak Konut GYO 2018 yılında Terra Gayrimenkul Değerleme ve Yetkin Gayrimenkul Değerleme'den hizmet alacak.

Mall Of İstanbul konut 2017 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Mall Of İstanbul konut 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Riva değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Riva değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO-Er Konut Erzurum konut projesinin değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Er-Konut ile birlikte inşa edecekleri Erzurum Yakutiye konut projesinin değerleme raporunu yayınladı. İşte Halk GYO-Er Konut Erzurum projesinin değerleme raporu..

Çerkezköy Narin Park Konut Projesi revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy Narin Park Konut Projesini değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi.

Emlak Konut İstmarina değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Kartal Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (İSTMARİNA) Gayrimenkul Değerleme raporunu yayınladı.

Konut kredisi değişken faiz nedir?

Sabit, değişken veya sabit ve değişken faizin birlikte uygulandığı kredi tiplerinin tanımları ile bu kredi tipleri arasındaki farklara ilişkin açıklamaların sözleşme öncesi bilgi formunda yer alması gerekiyor. Peki, konut kredisi değişken faiz nedir?

Emlak Konut GYO değerleme şirketlerini seçti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 2016 yılı için Atak Gayrimenkul Değerleme ve Yetkin Gayrimenkul Değerleme şirketleriyle anlaştığını KAP'a bildirdi. İşte yapılan açıklama...

konut kredisi değerleme Haberi

konut kredisi değerleme

Geçtiğimiz yılın sonlarında yaşanan gelişmeler ekonomik anlamda olumsuzluklar oluştururken, bu durumdan en çok etkilenen sektörlerden biri de ekonominin lokomotifi inşaat sektörü oldu. Sektör temsilcileri, genel seçim havasında geçen yerel seçimlerin sonuçlanmasının ardından döviz ve borsada görülen istikrardan memnun olurken, inşaat sektörünün canlandığı bahar aylarına da umutlu girdi.


Sektör temsilcileri, bahar hareketliliğinin devam etmesi için bankaların da bu sürece dahil olmasını ve konut kredisi faizlerini düşürmesi gerektiğini kaydediyor.


Merkez Bankası Para Politikası Kurulu’nun faiz oranlarında değişikliğe gitmeme kararının da bankaların yüksek konut kredisi faizine devam edeceğinin göstergesi olduğunu ifade eden Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, bankaların inşaat sektöründeki hareketliliğe destek olması gerektiğini bildirdi.


-Konutta faiz oranı mevduat faizlerinin çok üzerinde-


Yerel seçimlerin ardından inşaat sektöründe moral ve motivasyonun arttığına işaret eden Pala,...