05 / 12 / 2025

Konut kredisi için bankaya giden vatandaş

Konut kredisi için bankaya giden vatandaş

Konut kredisi almak için bir bankaya giden Osmaniye’de İsmail Kazak isimli bir vatandaş, adına sahte kredi kartı çıkartıldığını ve de bankalarda kara listede olduğunu öğrenince şoke oldu...

Konut almak için en cazip dönem!

Algün Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün yaptığı açıklamada konut almak için en cazip dönem olduğunu söyledi.

500 bin yeni konut projesi için başvurular başladı!

“Ev Sahibi Türkiye” sloganıyla hayata geçirilen, 81 kentte toplamda 500 bin sosyal konutun inşa edileceği “Yüzyılın Konut Projesi” için başvuru dönemi başladı.

TOKİ’nin 500 bin yeni konut projesi için başvurular yarından sonra başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 81 ilde inşa edeceği ‘Yüzyılın Konut Projesi' için başvurular yarından sonra resmen başlıyor. 

Yüzyılın Konut Projesi için kim ne zaman başvuracak?

Yüzyılın Konut Projesi için  10 Kasım'da, TCKN'nin son rakamı '0' olan vatandaşlar başvuru yapabilecek. 11 Kasım'da son rakamı '2', 12 Kasım'da '4', 13 Kasım'da '6', 14 Kasım'da '8' olan vatandaşların başvuruları kabul edilecek.

TOKİ 500 bin yeni konut projesi için başvurular 3 gün sonra başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 81 şehirde  hayata geçireceği 'Yüzyılın Konut Projesi' için başvurular 3 gün sonra resmen başlıyor. 

Yüzyılın Konut Projesi için başvurular 5 gün sonra başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 81 ilde hayata geçireceği 'Yüzyılın Konut Projesi' için başvurular 5 gün sonra başlıyor. 

500 bin yeni sosyal konut için geri sayım başladı! Yüzyılın Konut Projesi için başvurular 10 Kasım’da başlıyor!

Yüzyılın Konut Projesi için başvurular 10 Kasım tarihi itibarıyla kabul edilecek. Projedeki konutların teslimleri ise 2027 yılının Mart ayında başlayacak.

TOKİ’den Yüzyılın Konut Projesi için sahte başvuru ve para talebi girişimlerine karşı uyarı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Yüzyılın Konut Projesi için "sahte başvuru ve para talebi" girişimlerine karşı uyarı yaptı.

Konut almak için doğru zaman mı?

Konut fiyatları sınırlı reel düşüşe rağmen hala zirvede yerini koruyor. Peki konut almak için doğru zaman mı? Ev almak isteyenler dikkat.

TOKİ’nin 14 bin 65 lira taksitle konut kampanyası için son başvuru tarihi bugün!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 14 bin 65 lira taksitle konut kampanyası için başvurular bugün sona eriyor.

Konut almak için kredi faizlerinin düşmesini bekleyenlere kötü haber! Dünyaca ünlü ekonomistten bomba açıklama geldi!

Konut almak için kredilerin düşmesini bekleyenlere dünyaca ünlü ekonomist Peter Schiff'ten açıklama geldi. Schiff faiz indirimlerinin konut sorununu çözmeyeceğini söyledi. 

TOKİ’nin 197 bin 350 TL peşinat ve 9 bin 867 TL taksitle konut kampanyası için son gün bugün!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 197 bin 350 TL peşinat ve 9 bin 867 TL taksitle konut kampanyası için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

TOKİ’nin 514 bin 200 TL peşinatla konut kampanyası için başvurular bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 514 bin 200 TL peşinatla konut kampanyası için başvuru dönemi bugün resmen sona eriyor.

Konut kredisi için bankaya giden vatandaş Haberi

Konut kredisi için bankaya giden vatandaş

Konut kredisi almak için bir bankaya giden vatandaş, adına sahte kredi kartı çıkartıldığını ve bankalarda kara listede olduğunu öğrenince şoke oldu.


Osmaniye’de İsmail Kazak isimli bir şahıs, ev almak için bir bankaya gitti ve ev kredisi çekmek istediğini söyledi. Banka yetkilileri kendisine kredi verilemeyeceğini, çünkü bir başka bankadan kredi kartı gözüktüğünü ve ödemelerinin yapılmadığını, bu nedenle de kara listede olduğunu söyledi.


Büyük şaşkınlık yaşayan İsmail Kazak kendinin bugüne kadar hiç kredi kartının olmadığını söyledi. İsmail Kazak, “Bu durum karşısında bankalara giderek bilgi almaya çalıştım. Hiç kredi kartım olmamış ve kredi de çekmemiştim. Sonra bir özel bankanın İstanbul Avcılar şubesinden 2008 yılında kimlik bilgilerim kullanılarak adıma kredi kartı çıkartıldığını öğrendim. Hemen Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığına başvurdum ve durumumu anlattım. Yapılan inceleme ve kovuşturma...