29 / 03 / 2024

konut kredisi kampanyası başlayacak mı 2021

konut kredisi kampanyası başlayacak mı 2021

Konut kredisi faizleri düşecek mi? Ev sahibi olma hayalleri kuran vatandaşlar, kredileri tercih ediyor. Vatandaşlar şimdi konut kredisi faizlerini araştırıyor. Peki faizlerde geçen seneki gibi bir indirim yapılacak mı?

Konutta kredi kampanyasına ihtiyaç var!

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, inşaat maliyetleri ve konut kredisi oranları hakkında yaptığı açıklamada, “Bu dönemde konutta kredi kampanyasına ihtiyaç olacaktır. Bu sene bu faiz oranlarıyla gidilecekse farklı rakamlar görmemiz çok zor" diye konuştu.

Konut kredisi kampanyaları satışları artıracak!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Aydoğan, konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Şubat ayının konut satış istatistiklerinin düşük olduğunu belirten Akdoğan, "Çözüm, konut kredisi kampanyası başlatılması" dedi. 

1.20 faizli konut kredisi başvuruları ne zaman başlayacak? 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın Orta Vadeli Program kapsamında yaptığı açıklama kapsamında, ilk defa ev alacak vatandaşlara yönelik güzel haberler kaydedildi. Buna göre, 1.20 faiz oranı ile düşük faizli konut kredisi kampanyası başlatılacağı açıklandı. İşte haberin detayları...

Hükümet yeni konut kredisi kampanyası uygularsa ne olur? 

Sosyal Medya Platformu X'de Murat Ali Calman @calmanmuratali hükümetin yeni bir konut kredisi duyuracağı ile ilgili iddiaları hakkında bir gönderi paylaştı. İşte detaylar...

Düşük faizli konut kredisi başvurusu başladı mı?

Son günlerde, düşük faizli konut kredisi kampanyası detayları vatandaşlar arasında merak ediliyor. BDDK, Orta Vadeli Program (OVP) kapsamında ilk kez ev almak isteyenlere 15 yıl vadeli, 1.20 faizli konut kredisi fırsatı sunulacağı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Yeni konut kampanyasında faiz oranı ne olacak? 

Ev almak isteyenler yeni konut kredisi faiz kararını merakla sorguluyor. Bu kapsamda konut kredisi kampanyası için başvuruların ne zaman başlayacağı merak ediliyor.

1,20 faizli konut kredisi ne zaman başlayacak? Düşük faizli konut kredisinde son durum ne? 

İlk kez ev sahibi olacaklar için düşük faizli konut kredisi kampanyasını bekleyenler kampanya ayrıntılarını araştırıyor. Peki 1,20 faizli konut kredisi ne zaman başlayacak?

Konut kredisi faiz oranları zirveyi gördü! Yeni konut kampanyası ne zaman başlayacak?

İlk kez ev sahibi olacaklar için düşük faizli kredi başvurusu gündemde yerini aldı. Bu kapsamda ilk evini almak isteyenlere düşük faizli konut kredisi fırsatı sağlanacak.

Düşük faizli konut kredisi başvuruları başladı mı? 1.20 faizli konut kredisi şartları neler?

Düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak sorusu konut almayı düşünenler tarafından merak ediliyor. 1.20 faizli konut kredisi kampanyası son dakika gelişmeleri araştırılıyor. Yeni evleneceklere düşük faizli konut kredisi çıkacak mı? Ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

İlk kez ev alacaklar dikkat! 1.20 faizli konut kredisi başvuru tarihleri açıklandı mı? 

Düşük faizli konut kredisi kampanyası ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki 1.20 faizli konut kredisi başvuru tarihleri açıklandı mı?

1.20 faizli konut kredisi taksit planı! Kredi tutarı 180 ay vadeyle ne kadar oluyor?

1.20 faizli konut kredisi hesaplama ekranı için araştırmalar hız kazandı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, düşük faizli konut kredisi kampanyası konusunda müjdeyi verdi. Müracaat tarihi için ise öngörüler ortaya çıkmaya başladı. Peki, 1.20 faizli konut kredisi hesabı nasıl yapılır? İşte detaylar...

1.20 faizli konut kredisi kampanyası başladı mı? Ev alacaklar dikkat! Düşük faizli konut kredisini kimler alabilir?

İlk defa konut sahibi olacakları yakından ilgilendiren düşük faizli konut kredisi kampanyası, son günlerde sık sık araştırılıyor. Peki 1.20 faizli konut kredisi kampanyası başladı mı? İşte detaylar...

Yeni konut kredisi kampanyası ile konut fiyatları düşer mi? 2023 konut kredisi faiz oranları ne oldu?

Konut kredisi güncel faiz oranları araştırılırken, yeni konut kredisi kampanyası da gündem de yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde dar geçimli aileler için yeni konut kampanyası duyurmuştu. Peki bu kampanya ne zaman belli olacak, konut fiyatları düşecek mi?

İlk evini alacaklara 1.20 faizli konut kredisi ne zaman verilecek? Ziraat, Halkbank, Vakıfbank kredi başvuru şartları

İlk evini alacak kişilere 1.20 faizli konut kredisi sağlanacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. Henüz şartları belli olmayan konut kredi kampanyasının kamu bankaları tarafından verilmesi bekleniyor. 

Yüzde 1,20 faiz oranlı konut kredisi örnek hesaplaması nasıl yapılır?

Milyonlarca kişiyi ev sahibi yapacak yeni konut kredisi kampanyası gündemde yer almaya devam ediyor. 1.20 faizli konut kredisinin verileceği tarih merak beklenirken vatandaşlar ödeme hesaplamasının nasıl yapıldığını araştırıyor.

konut kredisi kampanyası başlayacak mı 2021 Haberi

konut kredisi kampanyası başlayacak mı 2021

Yeniçağ Gazetesi köşe ayzarı Remzi Özdemir, bugünkü köşesinde konut satışlarını ve faiz indirimini kaleme aldı.

İşte Remzi Özdemir'in 'Konut çılgınlığı faiz indirimi bekliyor' başlıklı yazısı...

Son bir aydır herkes faizlerin düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Herkesin gündeminde faizler bulunuyor. Yeni Merkez Bankası Başkanı'nın faizleri sert bir şekilde düşüreceği söylentiler arasında yer alıyor.

Peki Türkiye'de faiz düşüşü neden bu kadar fazla bekleniyor? Yatırımların hareketlenmesi, yeni iş imkanları için mi? Yoksa parasını yatırdığı mevduatın kazancı için mi? Elbette hayır.

Türk halkına faiz denildiğinde aklına sadece iki şey geliyor. İlki konut kredisi, ikincisi ise ihtiyaç kredisi.

İhtiyaç kredisi ile ilgilenen geniş bir kesim bulunuyor. Bu kişilerlar; ay başını maaşı ile getiremeyen ve kredi kartına ve bankadaki kredili mevduat hesabını kullanan insanlar. Sonunda tıkanır, limitleri sona erer...