28 / 03 / 2024

konut kredisinde sigorta olmalı mı

konut kredisinde sigorta olmalı mı

Bugün ev sahibi olma hayalini gerçekleştirmenin en önemli yolu konut kredisi kullanımından geçiyor. Herkes bütçesine uygun aylık ödemelerle kredi kullanıp, ev sahibi olmak istiyor.

İlk evim konut kredisi için başvurular başladı mı? Düşük faizli konut kredisinde son durum!

İlk defa konut sahibi olacaklara düşük faizli konut kredisinde detaylar pek çok kişi tarafından araştırılıyor. 1.20 düşük faizli konut kredisinden hiç konut olmayan kişiler yararlanabilecek. Peki, ilk evim konut kredisi için başvurular başladı mı?

Konut kredisinde ortak tapu yapılabilir mi, nasıl yapılır?

Konut kredisi almak isteyenler Konut kredisinde ortak tapu yapılabilir mi, nasıl yapılır? sorusuna yanıt arıyor. İşte konut kredisine ilişkin merak edilen tüm detaylar...

1.20 faizli konut kredisinde son durum ne? Düşük faizli konut kredisi çıktı mı? 

1.20 faizli konut kredisindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki düşük faizli konut kredisi çıktı mı? 1.20 faizli konut kredisinde son durum ne?

Düşük faizli konut kredisinde ayrıntılar netleşiyor! 1,20 faizli konut kredisi ne zaman açıklanacak?

Ev almak isteyenlerin merakla beklediği düşük faizli konut kredisinde ayrıntılar tek tek belli oluyor. Peki 1,20 faizli konut kredisi ne zaman açıklanacak?

Konut kredisinde faiz oranları baştan aşağı değişti! Hemen bakın!

Konut sahibi olabilmek isteyenler bankaların konut kredilerini yakından takip ediyor. İkinci el ya da sıfır konut sahibi olmak isteyen kişilere umutlandıran haber geldi. Konut kredisinde faiz oranları değişirken kira öder gibi konut sahibi olmak isteyenler için yol açıldı.

Ev alacaklar dikkat! İşte konut kredisinde yeni düzenlemenin detayları!

Ev almak isteyen milyonlarca kişiyi ilgilendiren gelişmenin detaylarını Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu açıkladı. Peki konut kredisinde hangi düzenlemeler yapıldı? İşte detaylar...

Ucuz konut kredisinde son dakika gelişmesi! 0.89 ve 0.99 faizli konut kredisi şartları neler?

Ucuz konut kredisinde son dakika gelişmesi yaşandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Twitter hesabından Konut Finansman Projesi'nin ayrıntılarıyla ilgili açıklama yapıldı. Peki 0.89 ve 0.99 faizli konut kredisi şartları neler? İşte ayrıntılar...

Konut kredisinde DASK ve konut sigortası zorunlu mu, değil mi?

Konut satın almak isteyen kimseler bankaların sunduğu kredilere müracaat edebiliyor. Bankalar ise bu süreçte bazı sigortaların yapılmasını talep edebiliyor. Peki, konut kredisinde DASK ve konut sigortası zorunlu mu?

Konut kredisinde hayat sigortası her yıl zorunlu mu?

Konut kredisi kullanırken başvuru sahiplerine hayat sigortası da kullandırılıyor. Peki, konut kredisinde hayat sigortası her yıl zorunlu mu?

Konut kredisinde taksitler ödenmezse ne olur?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde taksitleri ödenmeyen konut kredisinde konut kredisi borcunun kat edilmesinin ve kredinin muaccel hale gelmesinin ne anlama geldiğini kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o köşe yazısı...

Konut kredisinde kritik sigorta kararı!

Mahkeme, çekilen konut kredisi sırasında yapılan hayat sigortası ile ilgili olarak milyonlarca tüketiciyi ilgilendiren önemli bir karar verdi. İşte o karar...

Konut kredisinde faiz indirimi fırsatçılara yaradı!

Haber7 köşe yazarlarından Fuat Öner bugünkü köşe yazısında konut kredisinde faiz indirimini, kaleme aldı.

Konut kredisinde faiz oranları düşecek mi?

Konut kredisiyle ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar konut kredisinde faiz oranların ne olacağını merak ediyor. Peki, konut kredisi faiz oranlarını ilerleyen günlerde neler bekliyor?

konut kredisinde sigorta olmalı mı Haberi

konut kredisinde sigorta olmalı mı

Ancak konut kredisi kullanırken sadece faize bakıp diğer unsunları gözardı ediyoruz. Bizde Emlakyaşam olarak bu hafta konut kredisi kullanırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini sizin için çıkardık..


Bütçeye uygun aylık ödeme ile ev sahibi olmak birçok tüketicinin hayalini hala süslemeye devam ediyor. Faizlerin düşüşüne odaklı olarak hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen tüketiciler, böyle bir fırsat yakaladıklarında sadece faiz üzerinden yola çıkarak kredi kullanmayı tercih ediyor. Ancak kredi kullanımı sırasında dikkat edilecek ayrıntılar tüketicinin avantajlarını artırarak 'evdeki hesabı şubeye uydurmakta' faydalı oluyor. Sektör temsilcileri konut almak isteyen tüketicilerin ağırlıklı olarak aylık ödenecek taksidi hesaplayarak şubeye geldiğini ve diğer unsurları gözardı ettiğini dile getiriyor. Bankalar tüketiciyi bu anlamda yönlendirse de konutunu kredi ile edinecek tüketicilerin o kargaşada bu unsurları çok iyi incelemediği belirtiliyor. Bizde...