25 / 04 / 2024

Konut projeleri sosyal donatı alanları

Konut projeleri sosyal donatı alanları

Konut firmaları birbirleriyle yarışır hale geldi. Firmalar, otel konforunda sosyal donatı alanları yapıyor. Deso İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Demir, konuyla ilgili açıklama yaptı.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan konut projeleri ile ilgili açıklama! İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projeleri pek çok insanın gündeminde yer alıyor. Bu konu nezdinde TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan konut projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? İstanbul’da kaç tane sosyal konut yapılacak?

TOKİ İstanbul projeleri gündemde yer alan konular arasında bulunuyor. Vatandaşlar TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? sorusunun cevabını merak ediyor.

TOKİ Mersin'deki Romanlar için konut projeleri hayata geçirecek! 

8 Nisan Dünya Romanlılar Günü dolayısıyla Roman milletvekili ve vatandaşlarla bir araya gelen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, TOKİ'nin Roman vatandaşlar için konut projeleri yürüttüğünü dile getirdi. 

Kıbrıs Sosyal Konut Projeleri lansmanı bugün yapılacak!

“Sıcak Bir Yuva, Çağdaş Bir Yaşam” sloganıyla yola çıkan İçişleri Bakanlığı, Sosyal Konut Projeleri lansmanını bugün Lefkoşa Golden Tulip Otel’de yapacak. Lansman saat 11.00'de başlayacak...

Diyanet İşleri'nden TOKİ sosyal konut projeleri açıklaması!

Diyanet  İşleri Başkanı Erbaş katıldığı "Medeniyetimizde ve Kültürümüzde Aile" konferansında TOKİ sosyal konut projeleri hakkında sorulara cevap verdi...

TOKİ 894 TL taksitli konut projeleri bu ilçelerde inşa edilecek!

TOKİ Türkiye'nin 81 ilinde tam 234 projede toplam 100 bin sosyal konut inşa edecek. Projelerin başvuruları bugün başladı. Peki 100 bin sosyal konut projeleri hangi ilçelerde? İşte tüm detaylarıyla TOKİ 100 bin sosyal konut projelerinin inşa edileceği ilçeler....

TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri!

TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri ne zaman başlayacak? TOKİ İzmir projeleri 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ İzmir 2020 başvuruları için gerekli belgeler neler? 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar? İşte detaylarıyal TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri...

TOKİ yeni konut projeleri neler?

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasından sonra gözler yeni projelere çevrildi. Peki, TOKİ yeni konut projeleri nelerdir? İşte tüm detaylar....

Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri!

2001 yılında bankacılık işlemleri yapma ve mevduat kabul etme yetkisi kaldırılarak tasfiyesine kararı verilen Emlak Bankası tasfiyeden çıkarılacak. Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri...

2017 Mayıs'ta satışa çıkacak konut projeleri!

Lansman döneminin başladığı konut sektöründe, firmalar yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte Mayıs ayında satışa çıkacak olan konut projeleri...

Yeni konut projeleri lansmana özel fiyatlarla satışta!

Yeni konut projeleri görücüye çıkmaya başladı. Lansmana özel indirimli fiyatlarla satışa çıkan projeler her bütçeye uygun alternatif fırsatlar sunuyor.

Yöresel Mimari Özelliklere Uygun Konut Projeleri kitabının 2. çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan “Yöresel Mimari Özelliklere Uygun Konut Projeleri” kitabının ikincisi yayınlandı.

Merter’de fabrikalar yerinde lüks konut projeleri yükseliyor!

İstanbul'un ilçesi Merter’de üretim tesislerinin yerini lüks konut projeleri aldı. TSKB Gayrimenkul Değerleme verilerine göre, konut projeleri bölgedeki metrekare fiyatlarını yüzde 50 artırdı. İlçede, fabrikalar yerine 4 bin konut ve ticari alan inşa edildi.

Konut projeleri sosyal donatı alanları Haberi

Konut projeleri sosyal donatı alanları

Konut faizlerindeki indirim ve nitelikli konut projelerinin birbiri ardına yükselmesi inşaat firmalarını harekete geçirdi. 


Tercih edilebilmek adına birbirinden nitelikli konut projeleri inşa eden firmalar sosyal donatı konusunda otellerle yarışıyor. 


Otel konforunu aratmayan imkanları sayesinde Ankara'da nitelikli konut projelerinde büyük artış yaşanırken tüketiciler ve yatırımcılar nezdinde belirleyici olan lokasyon oluyor. 


Ev sahibi adayları en çok Ankara'nın köklü yerleşim yerlerini tercih ediyor. Sosyal donatıları ve lokasyon avantajıyla yatırımcısına değer kazandıran projeler uygun ödeme seçenekleri ile de yatırımı avantaja dönüştürüyor. 


Deso İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Demir, kentsel dönüşüm projeleri sayesinde Ankara'nın tarihi semtlerinin modern bir görünüme kavuştuğunu söyledi. 


Özellikle Yenimahalle ve çevresinde büyük bir dönüşüm yaşandığına dikkat çeken Demir, bu bölgede yapılacak yatırımların kısa ve orta vadede yatırımcısına büyük kazanç sağlayacağını belirtti.



Vatan...