28 / 03 / 2024

konut sigortası poliçesi

konut sigortası poliçesi

Anadolu Sigorta Konut Paket Sigortası’nın kapsamı, ücretsiz kombi ve klima bakımının yanı sıra halı yıkama ve petek temizliği hizmetleriyle daha da genişletildi. Bu hizmetlerden haziran ayı itibarıyla mevcut poliçe sahipleri de faydalanabilecek...

Ev sahipleri dikkat! Konut sigortası ve DASK arasındaki fark nedir?

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından pek çok ev sahibi de DASK ile ilgili detayları araştırmaya başladı. Peki Konut sigortası ve DASK arasındaki fark nedir?

Konut sigortası nedir, neleri kapsar? Konut sigortası fiyatı 2023 ne kadar? 

Deprem ülkesi olan Türkiye'de konut sigortasının detayları merakla sorgulanıyor. Peki, Konut sigortası nedir, neleri kapsar? Konut sigortası fiyatı 2023 ne kadar? 

Konut sigortası yaptırana emlak vergisinde indirim! Tek tek açıklandı!

TSB tarafından, Kahramanmaraş Depremi Raporu yayımlandı. Beklenen Marmara depremine ilişkin atılması gereken adımlara da yer verilen raporda, “Konut sigortası yaptıranlara emlak vergisinde indirim ve sigortalı işletme sayısını artırmak için zorunlu sigorta uygulamaları hayata geçirilebilir" ifadeler

Konut sigortası nedir? 

Türkiye'de yaşanan doğal afetlerden sonra konut sigortası kavramı gündemde yer alamaya başladı. Peki, Konut sigortası nedir? İşte merak edilen tüm detaylar...

İstanbul’da yaşanan sel sonrasında konut sigortasına olan ilgi artmaya başladı!

Sigortacılık platformu Sigortam.net, selden kaynaklı su baskını durumlarında evini güvence altına almak isteyenler için Konut Sigortası yaptırmanın önemine dikkat çekerken, “Poliçe şartları ve sağladığı teminatlara mutlaka bakılmalı” uyarısını yaptı.

Evin konut sigortasını o bankadan alana Migros'tan indirim hediye edilecek! Migros'tan alışveriş yapanlar dikkat

Garanti Bankası'ndan Evim Garantide konut sigortası kapsamında önemli bir kampanya düzenledi. Özellikle Migros'tan alışveriş yapan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. İndirim miktarı dikkat çekici.

Konut sigortası neden önemlidir? Konut sigortası hangi riskleri kapsar?

Konut sigortası, birçok olumsuz durumda konutların korunmasına yönelik birçok hak tanıyan bir sigorta türüdür. Yangın, deprem, hırsızlık ve su baskını gibi durumlarda işe yarayan bu sigorta türü zorunlu olmasa da yaptırılabilir. Peki konut sigortası neden önemlidir, hangi riskleri kapsar?

Orman yangınları konut sigortasına olan talebi artırdı!

İklim değişikliğiyle oluşan aşırı sıcaklar, Ege ve Akdeniz başta olmak üzere birçok bölgede orman yangınlarına yol açıyor. Bu durum bölgede yaşayan halk ve yazlık sahiplerini tedirgin ederken, konut sigortasına olan talebi ise ciddi oranda artırdı.

Orman yangınları konut sigortasına talebi artırdı!

İklim değişikliğinin sebep olduğu aşırı sıcaklar, son dönemlerde Türkiye'nin Ege ve Akdeniz başta olmak üzere birçok bölgesinde orman yangınlarına neden oluyor. Bu durum bölgede yaşayan halk ve yazlık sahiplerini tedirgin ederken, konut sigortasına olan talebi de oldukça artırdı.

Ev Sahipleri ve Kiracılar İçin Sevindirici Duyuru: Konut Sigortası Hizmetleri Artık Ücretsiz!

Konut sigortası poliçelerinde yer alan ek hizmetler artık ek bir ücret talep etmeksizin sunulacak. Kombi ve klima bakımından çilingir hizmetine kadar birçok ücretsiz hizmetten faydalanabileceksiniz.

Kasko poliçesinde bir ilk! Ana Sigorta, kasko poliçesi alanlara, araç geri alım güvencesi sunuyor!

Ana Sigorta, ‘Tastamam Sigorta’ ürünü ile sürücülerin risklerini teminat altına alırken, aracını satmak isteyenlere de geri alım güvencesi sağlıyor. Yani kasko poliçesi alanlar, araçlarını elden çıkarmak istediklerinde Ana Sigorta’ya satma imkanından yararlanıyor.

Doğru konut sigortası nasıl yapılır? DASK ve konut sigortası alırken nelere dikkat edilmeli! İşte püf noktaları!

Şubat ayında Kahramanmaraş başta olmak üzere toplam 11 ilimizi derinden etkileyen deprem felaketi sonrası DASK ve konut sigortalarına olan talep de arttı. Ancak uzmanlar DASK ve konut sigortası yaptırmak isteyenleri uyararak bazı püf noktalarına dikkat etmelerini öneriyor.

Ev sahipleri ve kiracılara son dakika uyarısı! DASK ve konut sigortası poliçelerinde bunlara dikkat!

Türkiye'de 11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından  DASK ve konut sigortası detayları sık sık araştırılıyor. Uzmanlar iki sigorta türü arasındaki farkları ile ilgili bilgileri paylaştı ve uyarılarda bulundu.

konut sigortası poliçesi Haberi

konut sigortası poliçesi

Evi ve içindeki eşyaları yangından hırsızlığa, depremden su baskınına kadar pek çok riske karşı koruma altına alan Anadolu Sigorta Konut Paket Sigortası, sunduğu ücretsiz yardım ve bakım hizmetleriyle de dikkati çekiyor. Tek bir poliçeyle birçok risk için güvence sunan ürün, özellikle yaz mevsimi başında yapılması önerilen kombi ve klima bakımı ile halı yıkama ve petek temizliği hizmetlerinden de ücretsiz faydalanma imkânı sunuyor.

Fortune'de yer alan habere göre; Ürünün kapsamı hakkında bilgi veren Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Levent Sönmez, “Sigortalılarımızın ihtiyaçlarını en üst seviyede karşılama hedefiyle ürünlerimizin kapsamını sürekli geliştiriyoruz. Bu bakış açısıyla Konut Paket Sigortası ürünümüzdeki geniş asistans hizmetlerimize ücretsiz kombi ve klima bakımı ile halı yıkama ve petek temizliğini de ekledik. Mevcut sigortalılarımıza, yaz aylarına girerken klimalarına bakım...