25 / 04 / 2024

Anadolu Sigorta konut poliçesinin kapsamını genişletti!

Anadolu Sigorta konut poliçesinin kapsamını genişletti!

Anadolu Sigorta Konut Paket Sigortası’nın kapsamı, ücretsiz kombi ve klima bakımının yanı sıra halı yıkama ve petek temizliği hizmetleriyle daha da genişletildi. Bu hizmetlerden haziran ayı itibarıyla mevcut poliçe sahipleri de faydalanabilecek...



Evi ve içindeki eşyaları yangından hırsızlığa, depremden su baskınına kadar pek çok riske karşı koruma altına alan Anadolu Sigorta Konut Paket Sigortası, sunduğu ücretsiz yardım ve bakım hizmetleriyle de dikkati çekiyor. Tek bir poliçeyle birçok risk için güvence sunan ürün, özellikle yaz mevsimi başında yapılması önerilen kombi ve klima bakımı ile halı yıkama ve petek temizliği hizmetlerinden de ücretsiz faydalanma imkânı sunuyor.

Fortune'de yer alan habere göre; Ürünün kapsamı hakkında bilgi veren Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Levent Sönmez, “Sigortalılarımızın ihtiyaçlarını en üst seviyede karşılama hedefiyle ürünlerimizin kapsamını sürekli geliştiriyoruz. Bu bakış açısıyla Konut Paket Sigortası ürünümüzdeki geniş asistans hizmetlerimize ücretsiz kombi ve klima bakımı ile halı yıkama ve petek temizliğini de ekledik. Mevcut sigortalılarımıza, yaz aylarına girerken klimalarına bakım yaptırmalarını ve bir sonraki yıla hazırlık olması açısından kombi ve peteklerini temizletmelerini, poliçesi olmayanlara da bir an önce Anadolu Sigortadan konut paket poliçesi satın alarak bu hizmetlerden ücretsiz faydalanmalarını tavsiye ediyoruz” diyor.

Anadolu Sigortanın Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sınırları dahilinde kestiği konut poliçeleri için verilen hizmetler, yürürlükteki ve yeni düzenlenecek tüm konut paket poliçeleri için geçerli olacak.

Tek poliçede tüm riskler güvence altında

Anadolu Sigorta Konut Paket Sigortası, ister kiracı ister ev sahibi olsun tek bir poliçeyle konutlardaki ve eşyaları yangın, deprem, fırtına, sel ve su baskını gibi birçok riske karşı hesaplı fiyatlarla güvence altına alıyor. Ayrıca poliçe kapsamında sigortalıların hayatını kolaylaştıracak ve herhangi bir ek ücret istemeden verilen asistans hizmetleri bulunuyor. Bunlar konutta meydana gelen hasar sonucu oluşan tesisat ve elektrik sorunlarının tamiratından doktor veya ambulans gönderilmesine, otel hizmetine veya konutta kalan kişilerin kurtarılmasına kadar çok geniş bir yelpazeye sahip. 


Geri Dön