28 / 03 / 2024

Anadolu Sigorta'dan eczacılara özel konut paket sigortası!

Anadolu Sigorta'dan eczacılara özel konut paket sigortası!

31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, Türk Eczacıları Birliği üyeleri ile eş ve çocukları. Anadolu Sigorta konut paket sigortasına yüzde 35 özel indirimle sahip olabilecekler...



ANADOLU Sigorta, eczacılara yönelik yeni konut paket sigortası kampanyasını tanıttı. 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, Türk Eczacıları Birliği üyeleri ile eş ve çocukları. Anadolu Sigorta konut paket sigortasına yüzde 35 özel indirimle sahip olabilecekler. Kampanyaya özel geçerli olacak Anadolu konut paket sigorta poliçesi, deprem dışında kalan yangın, hırsızlık, su baskını gibi pek çok riske karşı sigortalıları koruma altına alıp geniş kapsamlı teminatlar sunuyor. Ürün ile ev ve içindeki eşyaların yanı sıra, evin içinde yaşayanlar ve sorumlulukları da teminat altına alınabiliyor. 


Anadolu konul paket sigorta poliçesi, evin oturulamaz hale gelmesi veya kiracının taşınması durumunda, ev sahibinin kira gelirinden mahrum kalması gibi durumlarda da sigortalının menfaatlerini koruyor. Kampanya ile ilgili bilgi veren Anadolu Sigorta Genel Müdürü Musa Ülken. "Anadolu Konut Paket Sigortası'nın sağladığı güvencelerle büyük avantajlar sunduğunun altını çizerek, sigortalıların risklerini en iyi şekilde güvence altına alabilmek adına bu ürünü, ihtiyaç ve taleplere göre sürekli güncellediklerini vurguladı. 


Eczane faaliyetine özel riskler de teminat altında "Eczane Paket Sigortasında, küçük ve orta ölçekli işletmelerin karşı karşıya olduğu konvansiyonel risklere ek olarak, eczane faaliyet konusu özelinde özel risklere yönelik teminatlar da bulunduğunu belirten Ülken; "Sigortasız işyerlerinin uğradığı hasarlara ilişkin haberler kamuoyunda bu risklere karşı farkındalık uyandırmakta. KOBİ ler yangın, sel, su baskını, yer kayması, deprem gibi ciddi hasara neden olacak risklere karşı kendilerini güvence altına alma ihtiyacı hissetmekteler. Anadolu Sigorta tam da bu noktada ihtiyaç duyulan güvenceyi sunmaktadır" dedi. 



PARA 


Geri Dön