25 / 04 / 2024

Konut Siteleri Yönetimi Mevzuat Kitabı

Konut Siteleri Yönetimi Mevzuat Kitabı

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez ve Muzaffer Ulaşdı'nın 3 yeni kitabı çıktı.

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Akif Güneşer ve Yaşar Çendik ortaklığında kuruldu.

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahımerdan Tunç tarafından kuruldu.

Konut sitesi yöneticileri için mesleki yeterlilik belgesi zorunluluğu geliyor! 

Tesis yönetimi sektörü, konut sitesi yöneticilerinin mesleki yeterlilik belgesini bulundurarak faaliyette bulunması için ortak hareket etme kararı aldı.

İstanbul'da konut sitesinde yöneticiye 75 bin TL maaş iddiası! Site sakinleri isyan etti! 

Son dönemde pek çok site yönetimi, fahiş aidat zamları ve şeffaf olmayan idari yapılarıyla gündem oluyor. İstanbul'da konut sitesinde yöneticiye 75 bin TL maaş iddiası ortalığı karıştırdı. 

Konut sitelerinde kriz yönetimi nasıl yapılır?

Türkiye'de konut siteleri sayısı gün geçtikçe artıyor. Konut sitelerinde yaşayan vatandaşların sayısı arttıkça birtakım sorunlar da ortaya çıkmaya başladı. Peki, konut sitelerinde yaşanan sorunlar nasıl çözülür?

13 maddede site yönetimi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "13 maddede site yönetimi" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

10 maddede sitelerin yönetimi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "10 maddede sitelerin yönetimi" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

11 maddede site yönetimi mevzuatı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "11 maddede site yönetimi mevzuatı" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

9 maddede sitelerin yönetimi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "9 maddede sitelerin yönetimi" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Filistin yönetimi, İsrail’in yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerini genişletme planını kınadı!

Filistin yönetimi, İsrail hükümetinin işgal altında olan Batı Şeria ile Doğu Kudüs’teki Yahudi yerleşim birimlerine konut inşa planını kınadı.

9 maddede konut sitesi yönetim tasarımı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "9 maddede konut sitesi yönetim tasarımı" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

10 maddede konut siteleri yönetim gerçeği!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "10 maddede konut siteleri yönetim gerçeği" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Filistin yönetimi, İsrail'in Batı Şeria'da yeni konut inşa etme kararını kınadı!

Filistin yönetimi, İsrail'in Batı Şeria'da bulunan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinde 800 yeni konut inşa etme kararını kınadı.

Konut Siteleri Yönetimi Mevzuat Kitabı Haberi

Konut Siteleri Yönetimi Mevzuat Kitabı

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez ve Muzaffer Ulaşdı'nın 3 yeni kitabı Kutlu Yayınevi'nden çıktı.

Nihat Dönmez/Site Yönetimleri Danışmanı    

Üçlü Site Yönetim Seti olarak çıkan kitaplar: Konut Siteleri Yönetimi Yönetim Kitabı, Konut Siteleri Yönetimi Mevzuat Kitabı ve Konut Siteleri Yönetimi Denetim Kitabı.

Site yönetimleri ile ilgili tüm detayların yer aldığı üçlü sette; Yönetim-Denetim-Mevzuat detayları işlenerek, sektör ilgililerinin faydasına sunuldu.  

Konut Siteleri Yönetimi Denetim Kitabı

Konut Sitelerinde Yönetimin Denetlenmesini, 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanununun 41. maddesinde detaylı olarak açıklanan denetimi, sektör ilgililerine, yöneticiler, deneticiler üzerinden tüm kat maliklerine site yönetsel ruhu yaklaşımı ile aktarmak, paylaşmak üzere akademisyenlerin yanında, saha tecrübeleri ile işin içinde olan bir Danışma Kurulunun da katkıları ile kaleme alındı.

Konut Siteleri Yönetimi Mevzuat Kitabı