19 / 04 / 2024

Konutder ile Nişantaşı Üniversitesi işbirliği protokolü Konutder ile Nişantaşı Üniversitesi protokol

Konutder ile Nişantaşı Üniversitesi işbirliği protokolü Konutder ile Nişantaşı Üniversitesi protokol

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, "2023 ve sonrasında, ülkemizin konut ihtiyacına, yeni vizyona göre çözümler üretmek için yapacağımız çalışmalarda akademisyen desteğini Nişantaşı Üniversitesinden alacağız" dedi.

Orjin Nişantaşı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Nişantaşı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 142 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ile Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ı devralıyor!

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ve Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ın birleşmesi ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte ayrıntılar...

DAP Yapı’nın Nişantaşı Koru projesinden 817 milyon TL’lik hasılat!

Emlak Konut GYO, Nişantaşı'nda hayata geçirdiği DAP Nişantaşı Projesi ile bu yılın ilk 6 ayında 14 bin 454 metrekarelik satış ve 817 milyon TL’lik hasılatla ciro şampiyonu olduğunu açıkladı. 

Nişantaşı Group Ofis Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nişantaşı Group Ofis Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Ildıroğlu ve Serkan Ildıroğlu ortaklığında kuruldu.

Nişantaşı Koru'da detaylar belli oldu!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında konumlanan projede, yüksek tavanlı evlerde ve daire büyüklüğünde geniş teraslarda kendi havuzuna girebilecek eşsiz manzaranın tadını çıkarabileceksiniz.

Dap Yapı’dan Nişantaşı’nda dev koruya komşu sağlıklı evler!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. ‘Sağlıklı Ev’ konseptinde inşa edilen proje, lokasyon olarak Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında yer alıyor.

Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi!

Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi detayları...

Emlak Konut GYO Nişantaşı Koru değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi işi kapsamında "Nişantaşı Koru" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi açıldı!

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Tahsin Biber tarafından açıldı.

Nişantaşı Hırdavat Lojistik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nişantaşı Hırdavat Lojistik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Özpelit tarafından kuruldu.

DAP Nişantaşı'nda 93 bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO güvencesi ile DAP Yapı tarafından inşa edilecek DAP Nişantaşı projesinde 93 bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı...

Hande Ataizi Nişantaşı’ndan ev bakıyor!

Türk oyuncu ve sunucu Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu ile mayıs ayında nikah masasına oturacak. Oyuncu ve sevgilisi şimdilerde Nişantaşı’nda büyük bir ev arıyor.

Neslihan Atagül'ün Nişantaşı’ndaki dükkanı kapandı!

Oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, ağabeyi İlkay Atagül ile geçen martta ticarete atılmıştı. Nişantaşı’nda lokmacı açan kardeşler, dükkanlarını kapatmak zorunda kaldılar.

Konutder ile Nişantaşı Üniversitesi işbirliği protokolü Konutder ile Nişantaşı Üniversitesi protokol Haberi

Konutder ile Nişantaşı Üniversitesi işbirliği protokolü Konutder ile Nişantaşı Üniversitesi protokol


Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (Konutder) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, "2023 ve sonrasında, ülkemizin konut ihtiyacına, yeni vizyona göre çözümler üretmek için yapacağımız çalışmalarda akademisyen desteğini Nişantaşı Üniversitesinden alacağız" dedi. 

Çelik, Nişantaşı Üniversitesi ile Konutder arasında imzalanan iş birliği protokolü töreninde, 2023 ve sonrasında, ülkenin konut ihtiyacına yeni vizyona göre çözümler üretmek için özel sektör ve akademik bakış açısının ürünü olan bir çalışma yapmaya karar verdiklerini belirtti. Yapacakları çalışmalarda akademisyen desteğini Nişantaşı Üniversitesi'nden alacaklarını dile getiren Çelik, üniversite ve sektör iş birliğinin önemine dikkati çekti. 

Konut sektörünün 2001 yılında 160 bin konut üretirken şimdi 800 bin konut üretir hale geldiğine işaret eden Çelik, sektörün yüzde 500'e yakın büyüdüğünü vurguladı. 

Çelik, gayrimenkul geliştirme sektöründe 800 bin konut üretimine gelinmesiyle, dinamiklerin ve...