23 / 04 / 2024

Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi!

Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi!

Firma: Dap Yapı

Proje: Nişantaşı Koru

Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi detayları...



Merakla beklenen Nişantaşı Koru projesi için ön talep süreci başladı. Nişantaşı Koru projesi Dap Yapı imzası ve Emlak Konut GYO güvencesi ile Marmara Üniversitesi Nişantaşı arsası üzerinde inşa edilecek.

Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi ile ilgili detayları haberimizde yer alıyor. İşte Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi detayları...

Satışların yakın zamanda başlayacağı Dap Yapı Nişantaşı Koru projesinde, konforlu yaşam alanları, şık peyzajlı parklar, birbirinden lüks markaların yer alacağı mağaza ve dükkanlar yer alacak.

Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi!

Dap Yapı Nişantaşı Koru projesinin yükseleceği arazi, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Mart 2018'de gerçekleştirilen İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında satışa sunulmuştu. Dap Yapı yapılan ihalede arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 1 milyar 763 milyon 750 bin TL, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 705 milyon 500 bin TL teklif vererek değerli arsanın yeni sahibi oldu.

Dap Yapı Nişantaşı Koru projesinde yer alan binaların kat sayısı 10'u, ticaret alanlarının yüksekliği ise 5 katı geçmeyecek. 25 dönümlük arsanın yaklaşık olarak 11 dönümü ticaret ve konut alanı, 1 dönümü yalnızca ticaret alanı ve yaklaşık 7 dönümü de park alanı olarak ayrıldı.

Dap Nişantaşı nerede?

Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi!

Web: http://www.nisantasikoru.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön