19 / 04 / 2024

Nişantaşı Koru satışta! 

Nişantaşı Koru satışta! 

DAP Yapı'nın sağlık ev konseptiyle hayata geçirdiği Nişantaşı Koru Projesi satışa çıktı. Proje içerisinde yer alan daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor.



Dap Yapı imzası ve Emlak Konut GYO güvencesi ile Marmara Üniversitesi Nişantaşı arsası üzerinde inşa edilen Nişantaşı Koru'da satış süreci başladı. Az katlı mimari anlayışın esas alındığı proje 5 bloktan meydana geliyor. Emlak Konut güvencesi ile hayata geçirilen projede teslim süresi ise 36 ay.

160 dairenin yer aldığı projede lansmana özel fiyat seçenekleri bulunuyor.

Fiyatların yapılandırma aşamasında olduğu projede kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyor. Proje içerisinde 2+1 dairelerin büyüklüklükleri 118 metrekare ile 330 metre kare arasında değişirken 3+1 dairelerin büyüklükleri ise 233 metrekare ile 358 metre kare arasında değişiyor.

 Nişantaşı Koru satışta! 

Proje içerisinde kapalı havuz, hamam, fitness, sauna, kişiye özel özel konsiyer hizmeti yer alıyor. 24 dönümden oluşan projede 60 bin metre kare koru alanı yer alıyor.

Sağlıklı ev konseptiyle hayata geçirilen projede Amerikan Hastanesi'nin yanı başında inşa ediliyor. Nişantaşı Koru projesi, San Francisco'daki Union Square ve New York’taki 5. Cadde gibi Dünyanın önde gelen lüks ve prestijli markalarının yer aldığı Abdi İpekçi Caddesi’ne 650 metre, City’s Alışveriş Merkezi’ne ise 300 metre mesafede bulunuyor.  
 

http://www.nisantasikoru.com/

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön