26 / 04 / 2024

Nişantaşı Koru projesi ciro birincisi oldu!

Nişantaşı Koru projesi ciro birincisi oldu!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO'nun “Yıl Bazlı Satış Raporu”na göre 2021’in 3’üncü çeyreğinde hasılat şampiyonu oldu.



DAP Yapı’nın “Sağlıklı evler” konsepti ile inşa ettiği Nişantaşı Koru, 9 ayda hasılat rekoru kırdı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından her yıl açıklanan “Yıl Bazlı Satış Raporu” sonuçlarına göre Nişantaşı Koru, 2021 yılının ilk 9 ayında hasılat şampiyonu oldu.  

Sağlıklı Ev' konseptiyle hayata geçirilen hem mimari, hem arazi, hem de yatırım değeri açısından örnek niteliğine sahip olan Nişantaşı Koru, 3. çeyrekte toplamda 102 adet konut satışı gerçekleştirerek, toplam 1 milyar 391 milyon 235 bin liralık hasılatla ciro 1.si oldu.

Nişantaşı Koru projesi ciro birincisi oldu!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde, doğaya duyulan özlem de en net olarak gayrimenkul sektöründe kendini hissettirdi. Özellikle yeşile erişimi olan; insanların konutlarındayken de doğayla iç içe olabildiği konutlara yönelik talep, son dönemlerde bahçeli konutlarda yüzde 228, balkonlu evlerde yüz 100’e yakın ölçüde artış gösterdi. Yalnızca mega kent İstanbul’da değil, dünyanın önemli metropollerinde de koru içinde yer alan konutlar yatırımcıların yeni gözdesi oldu.

Knight Frank 2020 The Wealth Report ve Dünya Şehirleri Kültür Forumu tarafından yapılan araştırmaya göre, parklara, yeşil alana ve koruya komşu konutlarda fiyat artış potansiyeli şehirdeki diğer konutlara göre yüzde 47 daha çok. Bu artış potansiyelinin mega kent İstanbul’da ise yüzde 200’ü geçtiği belirtiliyor.

Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında yükselen Nişantaşı Koru projesi Bahçe Villa ile Teras Villa konseptlerinin de bir ilk olarak dizayn edildiği proje, 100 bin metrekare göz teması kurulacak doğa manzarasıyla tam bir koru yaşamı sağlıyor.

Abdi İpekçi Caddesi’ne yaklaşık 5 dakika yürüme mesafesinde yer alan  DAP Yapı Nişantaşı Koru projesi, City’s Alışveriş Merkezi’ne de 300 metre uzaklıkta bulunuyor.. Bu anlamda Louis Vuitton, Prada, Hermes ve Gucci gibi lüksün zirvesindeki markalara da “kapı komşusu’ konumunda… 

LÜKS TEKNE MANTIĞIYLA, KİŞİYE ÖZEL ÇÖZÜMLER SUNUYOR

Nişantaşı Koru projesinde yer alan üniteler, tamamen lüks tekne mantığıyla yaşam alanlarının en verimli biçimde kullanıldığı, malzemelerin birbiriyle uyumlu olduğu, kalitenin ve konforun maksimumda olduğu biçimde tasarlandı. Nişantaşı Koru projesinde bağımsız bölüm sayısı da az tutuldu. Projede kat yüksekliği 5 ila 10 kat şeklinde sınırlandırıldı. Konutlardaki tavan yüksekliği ise minimum 4 metre şeklinde tasarlandı. Bu sayede ferah, yüksek tavanlı ve insanın içini açan yaşam alanları dizayn edildi.

Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi Nişantaşı’nda ‘Geleceğin Lüksünü’ yeniden tanımlıyor. 

Nişantaşı Koru projesi ciro birincisi oldu!

NİŞANTAŞI KORU MİRAS NİTELİĞİNDE BİR PROJE 

Yeni dönemin getirdiği değişimlere en hızlı adapte olan şirketler arasında yer aldıklarını belirten DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “DAP Yapı ve Emlak Konut güvencesiyle geliştirdiğimiz Nişantaşı Koru projemiz bunun en önemli örneği. 9 aylık süreçte büyük bir talep ile karşılaştık. Lüks tekne mantığında kişiye özel çözümler düşündüğümüz projede, 25 dönüm arazi üzerinde sadece 160 seçkin kişinin sahip olabileceği, Ihlamur Kasrı gibi şehrin en değerli yeşil alanlarından birine komşu hem Koru hem Boğaz manzarasını birlikte yaşayabileceğiniz yaşam alanları sağladık. Daire büyüklüğünde terasların, 6. Katta bile Boğaz manzarasında yüzebileceğiniz sonsuzluk havuzlarının hem binadan hem kendi bahçenizden giriş imkanı sağlayan bahçe villaların yer aldığı projemizi, salgınla birlikte değişen iş-yaşam dengesinde nefes aldıran bir anlayışla tasarladık.
İlk günden beri yatırım yaptığımız bölgelere değer katma vizyonuyla hareket eden bir geliştirici olarak, örnek projeler geliştirdik. Yaptığımız iş aslında küçük kum tanelerinden büyük sanat eserleri yapmak… Bu doğrultuda proje geliştirdiğimiz bölgelerin karakteristiğine uygun, yenilikçi projelere imza atıyoruz. Nişantaşı projesi, nesilden nesile miras olarak bırakılan, yıllar boyunca değerini koruyacak bir eser” şeklinde konuştu.

Nişantaşı Koru satışta! 

Emlak Konut GYO'dan ilk 3 çeyrekte 9.3 milyar TL'lik satış!

Web: http://www.nisantasikoru.com/


Geri Dön