27 / 04 / 2024

Nişantaşı Koru projesi 2021 yılının satış şampiyonu oldu!

Nişantaşı Koru projesi 2021 yılının satış şampiyonu oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP vizyonuyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO projeleri içinde 2021 yılında en fazla satış değeri sağlayan proje oldu. 



DAP’ın, Emlak Konut Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa ettiği Nişantaşı Koru projesi, 2021'de en çok satış değeri sağlayan proje oldu. “Sağlıklı evler” konsepti ile dizayn edilen Nişantaşı Koru’nun KDV hariç satış değeri toplamı 1 milyar 898 milyon 625 bin TL’ye ulaştı. Yatırım değeri açısından örnek niteliğe sahip olan Nişantaşı Koru projesinde, toplam 31 bin 896,14 metrekare büyüklükte 124 bağımsız bölümün satışı gerçekleştirildi.

DAP Yapı Nişantaşı Koru projesinde yer alan üniteler, tamamen lüks tekne mantığıyla, malzemelerin birbiriyle uyumlu şekilde olduğu, yaşam alanlarının en verimli biçimde kullanıldığı, kalitenin ve konforun maksimum düzeyde olduğu biçimde dizayn edildi. Nişantaşı Koru projesinde bağımsız bölüm sayısı da az tutuldu. Projede kapsamında kat yüksekliği 5 ila 10 kat arasında sınırlandırıldı. 

Nişantaşı'nda Bahçe Villa ile Teras Villa konforunda dizayn edilen her detayın titizlikle tasarlandığı proje, Nişantaşı’nda ‘Lüksün Ötesi’ni adeta yeniden tanımladı.  

Nişantaşı Koru projesi 2021 yılının satış şampiyonu oldu!

DAİRE BÜYÜKLÜĞÜNE SAHİP TERASLAR

Toplamda 60 bin metrekarelik koru alanına komşu konumda bulunan Nişantaşı Koru projesi, lokasyon olarak Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında bulunuyor. Lüks markaların ülkemizdeki bir numaralı adresi olan Abdi İpekçi Caddesi’ne yaklaşık olarak 5 dakika yürüme mesafesinde yer alan DAP Nişantaşı Koru projesi, City’s Alışveriş Merkezi’ne de 300 metre mesafede yer alıyor. Hermes, Prada, Louis Vuitton,  ve Gucci gibi lüksün zirvesindeki markalara da deyim yerindeyse “kapı komşusu’ konumunda… 

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Yakaladığımız bu satış başarısı ‘sağlıklı evler’e olan ciddi talebin hala devam ettiğini gösteriyor. DAP vizyonuyla geliştirdiğimiz Nişantaşı Koru projemiz,  Ormanköy’ün ardından ‘sağlıklı ev’ kriterlerinin en güzel örneklerinden biri. Kişiye özel çözümlerin yer aldığı projede, 25 dönüm arazi üzerinde sadece 160 seçkin kişinin sahip olabileceği, Ihlamur Kasrı gibi şehrin en değerli yeşil alanlarından birine komşu hem koru hem Boğaz manzarasını birlikte yaşayabileceğiniz yaşam alanları sağladık. Doğanın gücünden ilham aldığımız projede, 6’ncı katta bile Boğaz manzarasına karşı yüzebileceğiniz sonsuzluk havuzları, hem binadan hem kendi bahçenizden giriş imkanı sağlayan bahçe villaları gibi her detayı özenle düşünülmüş, çevre dostu ve deprem güvenlikli yapılar geliştiriyoruz. DAP’ın yenilikçi vizyonuyla tasarlanan bu proje; İstanbul’umuzun gözbebeği Nişantaşı’nda, 50 yıl sonra bile değerine değer katacak ve nesilden nesile miras olarak bırakılan bir eser olacak” dedi.

Nişantaşı Koru projesi 2021 yılının satış şampiyonu oldu!

‘SAĞLIKLI EV’İN  5 KRİTERİ

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs öncesinde ‘Sağlıklı Ev’ kriterleri için düğmeye basan DAP, yaklaşık olarak 100 bin kişinin fikrini alıp özel bir sağlık kurulu oluşturdu. DAP, Sağlık Kurulu’nun 5 ana başlıkta özetlediği Sağlıklı Ev Kriterleri, şöyle;

1-Yüksek katlı olmayacak. İhtiyaç duyulduğunda yürüyecek çıkılabilecek yükseklikteki konutlara sağlıklı ev deniyor.

2-Balkon, teras ve bahçe… Sağlıklı konutlar bahçe yoksa teras, teras da veremiyorsanız kesinlikle geniş balkona sahip olmalı. Nişantaşı Koru projesi tamamen bir  ‘villa bahçe’ ve kişiye özel detayların düşünüldüğü ‘lüks tekne’ mantığıyla tasarlandı.

3-Orman, koru ve yeşil alan...Gerçekleştirilen çalışmalar gösteriyor yeşillikler içinde gerçekleştirilen spor aktiviteleri kronik hastalıklara da iyi geliyor. Biz bu anlamda tamamen ‘orman içi’ mantığıyla Nişantaşı’nın en yeşil projesini hayata geçiriyoruz.

4-Dördüncüsü ise havalandırma sistemi… Bu açıdan bakıldığında ‘Sağlıklı Ev’ dediğinizde, her dairenin havalandırma sisteminin korona sürecindeki sağlık kriterlerine uygun olarak tasarlanması ve kesinlikle birbirinden ‘bağımsız’ olması ve doğal havalandırma olması gerekiyor. 

5-Beşinci ve son kriter ise en son deprem yönetmeliğine göre inşa ediliyor olması…

Emlak Konut GYO'nun 2021'de en çok satış yapan projesi hangisi?

2022 konut alma zamanı!


Geri Dön