18 / 04 / 2024

emlak konut Nişantaşı Koru

emlak konut Nişantaşı Koru

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO'nun “Yıl Bazlı Satış Raporu”na göre 2021’in 3’üncü çeyreğinde hasılat şampiyonu oldu.

Emlak Konut GYO Nişantaşı Koru değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi işi kapsamında "Nişantaşı Koru" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Nişantaşı Koru'nun değeri 7 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Nişantaşı Koru projesinin değeri açıklandı. Peki projenin değeri ne kadar oldu? İşte dev projenin değeri...

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ni satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Türkiye'nin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutların Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından e-ihale usulü ile çok yakında satışa sunulacağını söyledi.

Emlak Konut projelerinde senelik fiyat artışı yüzde 132'i buldu!

Emlak Konut’un arsa karşılığı hasılat paylaşımı yaptığı projelerde 2021 senesinde 16 bin 731 TL olan ortalama fiyat geçen yıl 38 bin 901 TL’ye çıktı. Nişantaşı Koru 150 bin 845 TL’lik brüt metrekare fiyatıyla en pahalı proje oldu.

Emlak Konut GYO, Nişantaşı Koru projesindeki gelirini 9 ayda 2 kez artırdı! 

Emlak Konut GYO, Nişantaşı Koru projesindeki gelirini 9 ayda 2 kez artırdı. Peki Emlak Konut GYO'nun Nişantaşı Koru projesindeki geliri ne kadar oldu? İşte merak edilen ayrıntılar...

Emlak Konut GYO'nun Nişantaşı Koru'daki toplam geliri 1.3 milyar TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO'nun Nişantaşı Koru'daki toplam geliri 1.3 milyar TL'ye yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Nişantaşı Koru projesinin değeri belli oldu! Bu rakam dudak uçuklattı! 

Emlak Konut GYO güvencesi ve DAP Yapı imzasıyla hayata geçirilen Nişantaşı Koru projesinin 2022 yıl sonu değerleme raporu açıklandı. Nişantaşı Koru projesinin 2022 yıl sonu değeri belli oldu. İşte o rakam...

Emlak Konut GYO'nun Nişantaşı Koru'daki toplam geliri 995 milyon TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa  Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı'nın Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-4 No.lu Protokol ile asgari şirket payı toplam geliri 995 milyon 151 bin 134 TL'ye yükseldi.

Nişantaşı Koru projesi 2021 yılının satış şampiyonu oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP vizyonuyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO projeleri içinde 2021 yılında en fazla satış değeri sağlayan proje oldu. 

Nişantaşı Koru projesinin değeri dudak uçuklattı!

Emlak Konut GYO güvencesi ve DAP Yapı imzasıyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesinin değeri belli oldu. 2021'in hasılat şampiyonu olan projenin değerleme raporu yayınlandı. Peki Nişantaşı Koru projesinin değeri ne kadar?

Nişantaşı Koru projesi ciro birincisi oldu!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO'nun “Yıl Bazlı Satış Raporu”na göre 2021’in 3’üncü çeyreğinde hasılat şampiyonu oldu.

DAP Yapı’nın Nişantaşı Koru projesinden 817 milyon TL’lik hasılat!

Emlak Konut GYO, Nişantaşı'nda hayata geçirdiği DAP Nişantaşı Projesi ile bu yılın ilk 6 ayında 14 bin 454 metrekarelik satış ve 817 milyon TL’lik hasılatla ciro şampiyonu olduğunu açıkladı. 

Nişantaşı'na sağlıklı evler geliyor!

İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirdiği konut projesiyle adından söz ettiren DAP Yapı şimdi de Nişantaşı'nda yeni bir projeye imza atıyor. 60 bin metrekare koru alanına komşu proje Amerikan Hastanesi'nin karşısında yer alacak. 

Emlak Konut GYO Niğde Emlak Konutları'ndaki 7 konut ve 1 iş yerini satıyor!

Emlak Konut GYO tarafından, Niğde Emlak Konutları projesinde yer alan 7 konut ve 1 ticari ünite satışa çıkarıldı. E-ihale ile satışa sunulan gayrimenkuller için son teklif verme tarihi 4 Mayıs olarak belirlendi. 

emlak konut Nişantaşı Koru Haberi

emlak konut Nişantaşı Koru

DAP Yapı’nın “Sağlıklı evler” konsepti ile inşa ettiği Nişantaşı Koru, 9 ayda hasılat rekoru kırdı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından her yıl açıklanan “Yıl Bazlı Satış Raporu” sonuçlarına göre Nişantaşı Koru, 2021 yılının ilk 9 ayında hasılat şampiyonu oldu.  

Sağlıklı Ev' konseptiyle hayata geçirilen hem mimari, hem arazi, hem de yatırım değeri açısından örnek niteliğine sahip olan Nişantaşı Koru, 3. çeyrekte toplamda 102 adet konut satışı gerçekleştirerek, toplam 1 milyar 391 milyon 235 bin liralık hasılatla ciro 1.si oldu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde, doğaya duyulan özlem de en net olarak gayrimenkul sektöründe kendini hissettirdi. Özellikle yeşile erişimi olan; insanların konutlarındayken de doğayla iç içe olabildiği konutlara yönelik talep, son dönemlerde bahçeli konutlarda yüzde 228, balkonlu evlerde yüz 100’e yakın ölçüde artış gösterdi. Yalnızca mega kent İstanbul’da değil,...