28 / 03 / 2024

Konya Alacabel Tüneli nerede

Konya Alacabel Tüneli nerede

17 Şubat 2016 tarihinde ihalesi yapılan, inşaatın ne zaman başlayacağı kamuoyu tarafından merak edilen Konya Alacabel Tüneli, nihayet yapımına başlandı.

Konya Hadimi Tüneli'nde 5 bin metreye yaklaşıldı!

Konya Ovası Projesi çerçevesinde hayata geçirilen ve Afşar Barajı'nda depolanan suları Bağbaşı Barajına aktaracak 18 bin 136 metre uzunluğundaki Hadimi Tüneli projesinde  5 bin metreye yaklaşıldı...

Alacabel Tüneli 2019'da hizmete açılacak!

Antalya-Konya karayolu üzerinde yapım çalışmaları devam eden 7 bin 300 metre uzunluğundaki Alacabel Tüneli, Toroslarda kış aylarında etkili olan tipi ve buzlanma nedeniyle yaşanan çileli yolculuğa son verecek.

Alacabel Tüneli 2019'a kadar tamamlanacak!

Antalya-Konya karayolu üzerinde inşa edilen Alacabel Tüneli'nin çalışmaları tam gaz devam ediyor. Tünelin 2019'a kadar tamamlanması planlanıyor...

Demirkapı Tüneli'nde ışık göründü!

Antalya İbradı Akdağ'da inşa edilen Demirkapı Tüneli'nde sona geliniyor. 5 kilometrelik tek tüp şeklinde yapılan proje Konya ve Antalya'yı birbirine bağlıyor.

Konya Alacabel Tüneli 3 ayda tamamlanacak!

Seydişehir- Antalya karayolu üzerinde yapımına başlanan 7 bin 300 metre uzunluğundaki Alacabel Tüneli için yapım çalışmaları sürüyor.

Konya Alacabel Tüneli'nin inşaatı başladı!

17 Şubat 2016 tarihinde ihalesi yapılan, inşaatın ne zaman başlayacağı kamuoyu tarafından merak edilen Konya Alacabel Tüneli, nihayet yapımına başlandı.

Demirkapı Tüneli ne zaman açılacak?

İç Anadolu'yu Akdeniz'e en kısa güzergahtan bağlayacak olan Gembos güzergahlı Yeni Konya-Antalya Karayolu'nda yol yapım ve 5 kilometre uzunluğundaki Demirkapı Tüneli çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Demirkapı Tüneli'nin inşaatı 2016 yılının sonunda bitecek!

Konya'yı Antalya'ya bağlayacak Demirkapı Tüneli'nde çalışmalar hızla sürüyor. Tünel 2016 yılı sonunda trafiğe açıldığında 4 dakikada karasal iklimden Akdeniz iklimine geçiş sağlayacak.

Kesikbeli-Demirkapı Tüneli 2016'da tamamlanacak!

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, seçim çalışmaları için gittiği İbradı ilçesinde Gembos güzergahlı Yeni Konya-Antalya Karayolu'nun Kesikbeli-Demirkapı Tüneli şantiyesini ziyaret etti.

Kesikbeli-Demirkapı Tüneli inşaatında son durum!

Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, seçim çalışmaları için gittiği İbradı’da Kesikbeli-Demirkapı Tüneli şantiyesine ziyaret etti. Aydın, tünelin tamamlanmasıyla Antalya-Konya karayolunun yaklaşık 100 km kısalacağını belirtti..

Limak‘ın tüneli 2015‘te Irak ticaretini uçuracak!

Limak‘ın tüneli 2015‘te Irak ticaretini uçuracak. Türkiye-Irak arasındaki geçişi kolaylaştıracak tünel tamamlanıyor. 3,6 km'lik tünelle Irak-Türkiye ticareti 2015’te çok daha güvenli ve hızlı hale gelecek.

Limak İnşaat Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı!

Limak İnşaat Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı. Limak İnşaat'ın, tasarım ve yapım işini 158 milyar Irak dinarı teklifle kazandığı Gali-Zaho Tüneli’nin iki tarafının birleştirilmesi için tören yapıldı.

Avrasya Tüneli 2016 sonuna yetişecek!

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, Ağustos 2017 ’de bitmesi planlanan ‘Avrasya Tüneli’nin 2016 sonuna yetişeceği müjdesini verdi. Tünelden geçiş ücreti 4 dolar + KDV olarak belirlendi.

Konya Alacabel Tüneli nerede Haberi

Konya Alacabel Tüneli nerede

İhalesi gerçekleşen ve inşaatın ne zaman başlayacağı kamuoyu tarafından merak edilen Konya'daki Alacabel Tüneli, nihayet yapımına başlandı. 


Yapımcı firma Açılım Şirketi tarafından Zirve Tesisleri karşısında kurulmaya başlanan şantiye inşaatı ile tünel yapımına stant verilmiş oldu. 


7.3 kilometre uzunluğunda gidiş gelişli Karayolları tünelin 3 yılda bakımevi civarında tamamlanması başlayan tünel Ceceler Köyü sınırlarında bitecek.



Seydişehir...