19 / 04 / 2024

Kesikbeli-Demirkapı Tüneli 2016'da tamamlanacak!

Kesikbeli-Demirkapı Tüneli 2016'da tamamlanacak!

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, seçim çalışmaları için gittiği İbradı ilçesinde Gembos güzergahlı Yeni Konya-Antalya Karayolu'nun Kesikbeli-Demirkapı Tüneli şantiyesini ziyaret etti.



AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, seçim çalışmaları için gittiği İbradı ilçesinde Gembos güzergahlı Yeni Konya-Antalya Karayolu'nun Kesikbeli-Demirkapı Tüneli şantiyesini ziyaret etti. İbrahim Aydın, tünelin tamamlanmasıyla Antalya-Konya karayolunun yaklaşık 100 km kısalacağını belirterek, "Kerem Aslı'ya olan büyük aşkı yüzünden dağları delmiş. Ak Parti ise millete hizmet aşkıyla dağları deliyor" dedi. 


Mahalle ziyaretleri esnasında Kesikbeli-Demirkapı Tünel şantiyesine ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, "Ak Parti 13 yıldır hizmete devam ediyor. Ülkenin dört bir yanı şantiyeye halinde. Dağlar delinip tünel yapılıyor. Boğazın altından 3 katlı tünelle kıt'alar birleştirliyor. Bu hizmetlerden Toroslar'da nasibini alıyor. İç Anadoluyu Akdeniz'e bağlayan en kısa yollardan birisi olan aynı zamanda tarihi ipek Yolu güzergahında bulunan KonyaBeyşehir-Derebucak-Gemboz-EynifKesikbeli-Beydiğin-Manavgat Taşağıl hattı yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Bu hatta bulunan tünel inşaatına ziyaret etik.

Kerem Aslı'ya olan büyük aşkı için dağları delmiş.  Ak Parti kadroları ise millete hizmet aşkıyla dağları deliyor. Bu hizmet kervanının devam etmesi ve daha güçlü bir Türkiye için 7 Haziran'da milletimizin desteğini devam etmesini istiyoruz" dedi. 


Ak Parti Milletvekili Adayı İbrahim Aydın son olarak, "İbradı Aday tanıtımında Antalya Milletvekili Adayımız Bakanımız Lütfi Elvan 5 bin 700 metre uzunluğundaki tünelin 2016 yılında tamamlanacağı müjdesini verdi" diye konuştu.


Beyşehir Göl Gazetesi


Geri Dön