29 / 03 / 2024

konya hüyük şehir konağı nerede

konya hüyük şehir konağı nerede

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hüyük Şehir Konağı'nın açılışı gerçekleşti. 

Konya Büyükşehir'den konut sorununa yeni çözüm! Tam 10 blok inşa edilecek...

Konya'ya yeni bir konut projesi daha kazandırılacağı açıklandı. Konya Büyükşehir Belediyesi, Karatay'ın Akabe Mahallesi'ne 200 konut yapacağını duyurdu. İşte haberin detayları... 

Konya'nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projesinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. 

Konya Büyükşehir 24 taksitle ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı 4 arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay, Meram ve Selçuklu'da yer alan dört adet arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı olarak belirtildi.

Büyükşehir belediyesi 24 taksitle KDV'den muaf arsa satacak! İmarlı arsaları kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan imarlı 2 arsayı satışa çıkardı. Arsalar için 24 taksit yapılıyor.

Konya Büyükşehir 12 taksitle imarlı arsa satacak! KDV'den muaf arsanın fiyatı dudak uçuklatıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan imarlı arsayı 385 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Büyükşehir Belediyesi 6 kat konut imarlı arsayı 153 milyon TL'ye satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da konumlanan mesken sahası imarlı arsayı 24 taksitle satışa çıkardığını duyurdu. Belediye arsa için 153 milyon TL istiyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden KDV'den muaf arsa satacak! 24 taksitle imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan mesken sahası imarlı arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, söz konusu arsa KDV'den de muaf.

Konya Büyükşehir'den 24 taksitle ticaret imarlı arsa fırsatı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 7 bin 505 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa ticaret alanı imarlı.

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle ticaret imarlı arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan ticaret alanı imarlı arsayı tam 24 taksitle satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 5 bin 961 metrekare alana sahip.

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle imarlı arsa satacak! KDV'den muaf arsa arayanlar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Konya Selçuklu'da yer alan sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa için tam 24 ay taksit yapılıyor.

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle imarlı ve KDV'den muaf arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı sanayi tesis alanı imarlı arsa satacak. Söz konusu arsa için 24 taksit imkanı sağlanıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi 24 taksitle KDV'den muaf imarlı arsa satacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan 63 bin 825 metrekarelik arsayı 24 taksitle satışa çıkardı.

Konya Büyükşehir 24 ay taksitle imarlı üç arsa satacak! KDV'den muaf arsa arayan yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan üç adet arsayı 24 ay taksitle satışa çıkardı.

konya hüyük şehir konağı nerede Haberi

konya hüyük şehir konağı nerede

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak ilçeye kazandırılan Şehir Konağı’nın açılışı yapıldı. Konya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Hüyük ve Derbent’i ziyaret etti.

ŞEHİR KONAĞI HÜYÜK’E YENİ BİR AÇILIM GETİRECEK 

Şehir Konağı’nın yüzme havuzuyla, spor salonlarıyla, sınıflarıyla Hüyük’e yeni bir yenilik getireceğini belirten Başkan Altay, “2021 yatırım programımızı belediye başkanımızla birlikte oluşturduk. İnşallah bu yıl, başta otogar ve kültür merkezi olmak üzere Hüyük’e yine yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Yeni Büyükşehir Yasasıyla birlikte ilçelerimizin çehresi değişmeye ve Büyükşehir’imizin standartlarını ilçelerimizde oluşturmaya başladık. Bunlardan en önemlisi de şehir konaklarımız. Hüyük Şehir Konağı’mızın açılışını yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İlçemize hayırlı olsun.” dedi.

Açılışa programına; Hüyük Kaymakamı Cüneyt Demirkol, Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, AK Parti Konya İl...