28 / 03 / 2024

Konya İnşaat Fuarı

Konya İnşaat Fuarı

Konya'da gerçekleştirilen Gayrimenkul, İnşaat, Kent ve Mobilya Fuarı büyük ilgi ve beğeni topladı. Fuar, “Yaşanabilir Kentler” sloganıyla 100’e yakın firmayı Konya’da buluşturdu.

Konya Gayrimenkul Fuarı 25 Nisan'da açılacak!

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı 25 Nisan'da açılacak...

Konya Gayrimenkul Fuarı 19 Nisan'da!

KONYA GAYRİMENKUL FUARI 2. Konut, İşyeri, Arsa, Yatırım Finansman Fuarı 19-22 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

Konya İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı yoğun ilgi gördü!

Konya İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı yoğun ilgi gördü. Fuara katılan Moor Yapı Osmanlı ve Selçuklu mimarisini modern bir şekilde sundu.

Beğen İnşaat, fuardan memnun!

Konya’nın önde gelen inşaat firmalarından Beğen İnşaat, Konya Gayrimenkul, İnşaat, Kent ve Mobilya fuarında yerini aldı.

İnşaat sektörünün kalbi Konya'da atıyor!

Konya Gayrimenkul, Konya İnşaat, Konya Kent ve Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Aletleri Fuarları 14 Mayıs'a kadar ziyaretçilerine açık.

Müsiad Konya şubesi inşaat fuarında!

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nden oluşan heyet, 26-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen Kent, Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev fuarını gezdi.

Konya İnşaat Fuarı 26 - 29 Mayıs'ta!

Konya İnşaat 2016 13. Yapı, İnşaat Malzemeleri, İş ve İnşaat Makineleri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Tesisat ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı, 26 - 29 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Konya İnşaat Fuarı markalaşacak!

KTO Başkanı Selçuk Öztürk, Konya İnşaat Fuarı'nın marka fuar haline getirmek için sektör temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. İstanbul ve Ankara'da işadamı dernekleriyle düzenlenen toplantıların ardından üçüncüsü Konya'da gerçekleşti.

13. Konya İnşaat Fuarı için İzmir'de toplanıldı!

Konya’da gerçekleştirilecek olan 13. Yapı, İnşaat Malzemeleri, İş ve İnşaat Makineleri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Tesisat ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı için İzmir de yaşayan Konyalılar Alfemo Mobilya’nın ev sahipliğinde bir araya geldi.

13. Konya İnşaat Fuarı İstanbul'da gerçekleşti!

Tesisat inşaat Malzemecileri Federasyonu (TİMFED) Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik önderliğinde düzenlenen 13. Konya inşaat Fuarı hazırlık ve tanıtım toplantısı İstanbul'da yapıldı.

Kartal Belediyesi Konya İnşaat Fuarı'na katıldı!

Kartal Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği'nin Konya Büyükşehir Belediyesi ve TÜYAP Fuarcılık A.Ş. işbirliği ile düzenlediği 12. Konya İnşaat Fuarı 'na katıldı.

Afrika kıtası,Türk yapı ve inşaat sektörünü bekliyor! Africa Yapı ve İnşaat Fuarı 3-5 Kasım 2022 tarihlerinde yapılacak!

Merakla beklenen Gateway to Africa - Yapı ve İnşaat Fuarı'nın gerçekleştirileceği tarihler belli oldu. Heyecanla beklenen fuar 3 Kasım 2022  ve 5 Kasım 2022 tarihleri arasında Ruanda’nın başkenti Kigali’de gerçekleştirilecek. 

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos'ta! 

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos 2022 tarihleri arasında Tahran'da IRAN CONFAIR'de gerçekleştirilecek. 

Libya'daki inşaat fuarına Türk firmalardan yoğun ilgi!

Libya'nın başkenti Trablus'ta gerçekleştirilen inşaat fuarına Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi...

İnşaat sektörü, Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörü Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor...

6. Uluslararası Nijerya İnşaat Fuarı 5-7 Temmuz'da!

6. Uluslararası Nijerya İnşaat, Yapı Malzemeleri, İş Makinaları ve Altyapı Hizmetleri Fuarı 5-7 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

4. Uluslararası Libya Yapı ve İnşaat Fuarı 28 Haziran - 1 Temmuz 2021'de!

4. Uluslararası Libya Yapı ve İnşaat Fuarı 28 Haziran - 1 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Özbekistan'daki inşaat fuarına Türk damgası!

Özbekistan'daki 21. Uluslararası İnşaat Fuarı'nda 30'a yakın ülke temsil edildi. Etkinlikte Türk iş adamları projeleriyle dikkat çekti...

Aktaş Holding, Özbekistan UzBuild inşaat fuarına katılıyor!

Aktaş Holding, yeni nesil su yalıtım çözümleri sunan son teknolojili ürünleriyle Özbekistan’ın en büyük yapı ve inşaat fuarı UzBuild’de katılacak...

Dubai küresel inşaat piyasasının hedefinde!

25-28 Kasım’da Dubai’de düzenlenen Yapı ve İnşaat Fuarı The BIG 5 Show ile 220 Türk firması bölgenin en seçkin platformunda ürünlerini sergileyerek, ihracatlarını ikiye katlayacakları birçok iş anlaşması ve ortaklıklara imza attı...

12'nci Uluslararası İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Kazakistan'da Türkiye'den 14 firmanın da katıldığı 12. Uluslararası İnşaat Fuarı "SmartCity 2019" ve "Kaztraffic 2019" başladı.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı başladı!

Girişin ücretsiz olduğu Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuar 16 Kasım'a kadar devam edecek...

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

Paris'teki inşaat fuarı Batimat'a 53 Türk firması katılacak!

Paris'teki Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı (Batimat) için geri sayım başladı. Fuarda Türkiye de 53 firma ile yer alacak...

Konya İnşaat Fuarı Haberi

Konya İnşaat Fuarı

Konya'da yapılan ve büyük ilgi gören Gayrimenkul, İnşaat, Kent ve Mobilya Fuarı, gayrimenkul, inşaat, ve mobilya sektörlerinden 100’e yakın firmayı bir araya getirdi. 

Kon Haber'de yer alan habere göre; Bu yıl 16'ncısı düzenlenen ve “Yaşanabilir Kentler” sloganıyla ziyaretçilere kapılarını açan fuarda, gayrimenkul, mobilye ve inşaat sektöründen 100 yakın firma bir araya geldi. Firmalar yeni projelerini fuarda açılan sergi alanında tanıttılar. 

Dört fuarın da birbirlerini tamamlayıcı fuarlar olduğunu anlatan TÜYAP Konya Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Ayyıldız, "Burada bir milyara kadar ekonomik değerleri olan bir pazardan bahsediyoruz. Vatandaşların inşaat, gayrimenkul ve kullandıkları hizmet alanında her türlü ihtiyacını bir arada bulabilecekleri, karşılaştırabilecekleri ve rekabet güçlerini artırabilecekleri bir ortam oluşturmayı planladık." ifadelerini kullandı. 

Konya İnşaat Fuarı’nda yapı malzemelerinden mutfak ve banyo mobilyalarına, izolasyondan kapı – pencere...