29 / 03 / 2024

konya Motorlu Sanayi Bölgesi başvuru 

konya Motorlu Sanayi Bölgesi başvuru 

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde çöküntü alanı haline gelen Eski Sanayi ve Karatay Sanayi’nin taşınması çalışmaları kapsamında TOKİ ile birlikte gerçekleştireceği Yeni Motorlu Sanayi Bölgesi için esnafların başvurularını almaya başladı...

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Kurye Net Motorlu Kuryecilik ve Dağıtım Hizmetleri tarafından kuruldu.

Konya’da 8 taksitle sanayi alanı imarlı arsa satılacak!

Konya ili, meram ilçesinde 8 taksitle sanayi imarlı arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsalar için 29 Kasım’da ihale düzenlenecek.

Konya Büyükşehir 24 taksitle ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı 4 arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay, Meram ve Selçuklu'da yer alan dört adet arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı olarak belirtildi.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle imarlı arsa satacak! KDV'den muaf arsa arayanlar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Konya Selçuklu'da yer alan sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa için tam 24 ay taksit yapılıyor.

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle imarlı ve KDV'den muaf arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı sanayi tesis alanı imarlı arsa satacak. Söz konusu arsa için 24 taksit imkanı sağlanıyor.

Konya Karatay'da 24 taksitle imarlı iki arsa satılacak! KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 24 ay taksitle iki arsa satacak. Söz konusu arsalar sanayi tesis alanı ve mesken sahası imarlı.

İskenderun'da depremzedeler için kurulan 201 konteynerde yaşam başladı!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Konya Organize Sanayi Bölgesi tarafından yaptırılan 201 konteyner depremzedelere teslim edildi.

O ilde 100 milyon TL'ye sanayi imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Kayacık Mahallesi'nde yer alan sanayi alanı imarlı arsayı satıyor. Fiyatı resmen dudak uçuklattı. İşte ayrıntılar...

Sentez Car Motorlu Araçlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sentez Car Motorlu Araçlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Asya Yılmaz ve Murat Memur ortaklığında kuruldu.

Konya'da 8 taksitle satılık arsa! Yatırımcılar dikkat! Et ve süt entegre tesisi yapılabilir!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Merkez Kaşınhanı Mahallesi'nde yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi 24 ay taksitle arsa satıyor! Ticaret-konut-sanayi alanı imarlı satılık arsalar satışa çıktı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karatay'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 10 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi 36 ay taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı 36 ay taksitle satışa çıkardı. Yatırımcıların yakın markaja aldığı ihale 19 Nisan 2022 tarihinde saat 15:30'da gerçekleştirilecek.

konya Motorlu Sanayi Bölgesi başvuru  Haberi

konya Motorlu Sanayi Bölgesi başvuru 

KONYA Büyükşehir Belediyesi’nin TOKİ ile yaptığı Sanayi Bölgeleri Kentsel Dönüşüm Projesi protokolü kapsamında yeni motorlu sanayi alanı için esnafların başvuruları alınmaya başlandı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un katılımları ile imzaladıkları Eski Sanayi ve Karatay Sanayi’nin taşınması, Yeni Motorlu Sanayi Bölgesi oluşturulması çalışmaları kapsamında önemli bir aşamaya geldiklerini söyledi.

Para’da yer alan habere göre; Seçim döneminde kamuoyuna açıkladıkları “Benim Şehrim” projeleri arasında önemli bir yer tutan Sanayi Bölgeleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilk etabı olan Eski Sanayi ve Karatay Sanayi’nin TOKİ ile yapılan protokol kapsamında Fevzi Çakmak Mahallesi’nde inşa edilecek Yeni Motorlu Sanayi Bölgesi’ne taşınması projesinde sona gelindiğini kaydeden Başkan Altay, “Yeni Motorlu Sanayi Bölgesi için esnaflarımızın talepleri Belediyemiz tarafından Eski Sanayi karşısında bulunan Kentsel...