24 / 04 / 2024

Konya veri bankası

Konya veri bankası

Konya Kozağaç'a veri bankası inşa edilmesine ilişkin çalışmalar başladı...

Ziraat Bankası'ndan son 21 gün uyarısı! İşte Ziraat'ten 1.000 TL almak için adım adım yapmanız gerekenler!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, beyaz eşya ve elektronik eşya sektörlerinden yapılacak olan alışverişlere 1.000 TL Bankkart Lira hediye edecek. 

Türkiye’nin ilk elektrikli Sedanı Nieve, Konya’da görücüye çıktı...

Otomobil markası Nieve’nin elektrikli sedanları İlgün Otomobil aracılığıyla Konya’da satışa sunuldu. Araçlar hafta sonu Kent Plaza Alışveriş Merkezi’nde Konyalılarla buluşacağı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Merkez Bankası'ndan yeni sadeleşme hamlesi!

Merkez Bankası, Özet Döviz Pozisyon Raporlaması'nı kaldırırken, Sistemik Risk Veri Takip Sistemi'nin kapsamını firma kapsamı ve firmaların ülke ekonomisindeki temsil düzeyini yükseltmek için güncelledi.

Ziraat Bankası'ndan Hepsiburada'da alışveriş yapanlara güzel haber! Bankkart Genç'e Özel çılgın fırsat...

Ziraat Bankası kampanyalarına devam ediyor. Bu kapsamda kurum, Hepsiburada'da Bankkart Genç'e Özel 350 lira ve üzeri alışverişe 50 lira, toplam 100 lira Bankkart Lira fırsatı sağlanacağını ilan etti.

İş Bankası son kez duyurdu! Bir hafta içinde bu parayı almazsanız hakkınız yanacak!

En fazla kampanya düzenleyen bankalardan biri olan İş Bankası, market alışverişlerine yönelik yeni kampanyasını duyurdu. İş Bankası, market alışverişlerinde 400 TL’ye varan MaxiPuan vereceğini açıkladı.

Ziraat Bankası kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Anında 3 bin TL Bankkart Lira verilecek!

Kampanyalarıyla müşteri çekmeye devam eden kamu bankası Ziraat, Gürgençler'de 30.000 lira ve üzeri Mac alışverişlerde 3.000 lira Bankkart Lira sağlanacak. İşte kampanyaya ilişkin tüm detaylar...

Evin konut sigortasını o bankadan alana Migros'tan indirim hediye edilecek! Migros'tan alışveriş yapanlar dikkat

Garanti Bankası'ndan Evim Garantide konut sigortası kapsamında önemli bir kampanya düzenledi. Özellikle Migros'tan alışveriş yapan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. İndirim miktarı dikkat çekici.

Ziraat Bankası rekor bir para verecek. Alışverişe çıkmadan hemen bakın. O ürünlerde geçerli

Ziraat Bankası'ndan vatandaşlara alışveriş konusunda iyi bir miktarda para verilecek. Ancak sadece o ürünlerde geçerli olacak. Alışveriş yapmadan önce mutlaka bakın.

İş Bankası az önce açıklandı! Başvuruyu eksiksiz yapana tam bu kadar para hediye!

Türkiye’nin en büyük markalarından İş Bankası, eylül ayına özel olarak yeni bir kampanya hazırladı. İş Bankası, market alışverişleri için hesaplara 400 TL yatıracağını duyurdu.

Bakan Uraloğlu resmen duyurdu! Ulaşım, ödeme, para transferi ve alışverişte büyük kolaylık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan Türkiye Kart müjdesi geldi! Uraloğlu, ulaşım, ödeme, para transferi ve alışveriş harcamalarımı tek bir kartta bir araya getiren "Türkiye Kart"ın pilot uygulamasının Konya'da başarıyla tamamlandığını bildirdi.

Akaryakıt alacaklar müjde! Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu! İşte kampanya detayları...

Kapamayanlarına devam eden Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası, Petrol Ofisi istasyonlarında 4. akaryakıt ve otogaz alışverişlerine 125 TL Bankkart Lira verileceğini açıkladı.

Ziraat Bankası'ndan anne babalara müjde! Okula dönüş kampanyası başladı! Başvuran kişilere anında 250 TL!

Kampanyalarına devam eden kamu bankası Ziraat yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya 1 Eylül-15 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılan alışverişlerde geçerli olacak. İşte kampanyaya ilişkin tüm detaylar...

Az önce açıklandı! İş Bankası müşterilerinin başına talih kuşu kondu! Hesaplara tam bu kadar para yatacak!

Türkiye’nin en büyük bankalarından İş Bankası, gıdadan teknolojiye, beyaz eşyadan akaryakıta kadar hemen her sektöre yönelik kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. İş Bankası, yeni hazırladığı kampanyası kapsamında market alışverişlerine 400 TL hediye edeceğini açıkladı.

Konya veri bankası Haberi

Konya veri bankası


Konya Kozağaç'a veri bankası inşa edilmesi için çalışmalar başladı. Bütün kurumların verilerinin toplanacağı merkez yüksek güvenlikli olacak. Merkezin Kozağaç'a kurulmasındaki amaç ise bu bölgenin deprem riskinin düşük...