29 / 03 / 2024

Konya yol yatırımları

Konya yol yatırımları

Konya Büyükşehir Belediyesi, Bozkır İlçesi’nin altyapısı ve malzeme kalitesi ile örnek 73 kilometre mahalle yolunun tamamladı, yolların toplam maliyeti 9.7 milyon lira oldu.

Konya Büyükşehir'den rekor yol yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, kentteki yollarda standardı yükseltmek için çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor.

Konya Altınekin'e 14.9 milyon liralık yol yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Altınekin'e de 14.9 milyon liralık yol yatırımı yaptı.

Konya Seydişehir'e 8,4 milyonluk yol yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Seydişehir'de yer alan 3 ana caddede altyapı ve düzenleme çalışması için 8.4 milyon lira harcadı.

Konya Ilgın’a 10,7 milyon liralık yol!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Ilgın’da 53 kilometre mahalle yolunu tamamlarken 35 kilometrelik kısımda çalışmaları sürdürüyor. Ilgın mahalle yolları 10,7 milyon liraya mal olacak.

Konya'ya 2,6 milyonluk yeni yol!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Seydişehir İlçesi’nin Çatmakaya – Susuz - Gölyüzü - Taşağıl mahalleleri arasındaki 18 kilometrelik yolu tamamladı. Yolun yatırım bedeli 2 milyon 600 bin lira.

Konya'ya 200 milyon liralık yol yatırımı yapılacak!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında ilçelerde yürüttüğü çalışmaların yanında şehir merkezinde de yatırımlarını sürdürüyor.

Konya'nın 31 ilçesinin yol standardı yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası ile Konya il sınırları içindeki 31 ilçe ve mahalleye dönüşen eski köy ve beldelerde bu yıl için planlanan asfalt çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Konya Ereğli'ye 4 milyonluk yol yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası ile Konya il sınırları içindeki 31 ilçe ve mahalleye dönüşen eski köy ve beldelerde asfalt çalışmalarının yoğun olarak sürdürüldüğünü söyledi.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Murat Kurum'dan Konya yatırımları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın geleceğini inşa ettiklerini belirtti. Kurum, "Kentsel dönüşümden sosyal konutlara, millet bahçelerinden çevre yatırımlarımıza, sokak sağlıklaştırma projelerinden tarihi meydanlarımızı yenilemeye, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Bingöl'deki ulaşım yatırımları TBMM gündeminde!

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı'nın Bingöl'deki yatırımları ve yol inşaatları meclis gündemine taşındı..

Konya'da yatırımlar hız kesmeyecek!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yaptığı açıklamada referandumun ardından Türkiye’de yeni bir dönemin başladığını belirterek, Konya'da yatırımların hız kesmeyeceğini söyledi.

Kayseri Kocasinan'a 3 milyon 641 bin liralık yol yatırımı!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi 2017 yılında 160 bin ton asfalt sermeyi hedefliyor.

Ordu'ya 13 milyonluk yol yatırımı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 13 milyon TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdi.

Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor!

Kahta Belediyesi ilçede bozulan yol ve kaldırım onarım çalışmaları yapıyor.Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor.

Konya'ya bu yıl 155 milyon TL'lik spor yatırımı!

Konya spor yatırımlarına doymuyor. 250 milyon TL'lik projenin gerçekleştiği bölgede 155 milyon liralık proje daha hayata geçecek. İşte o yatırımlar..

Konya Altınekin'e 14.9 milyon liralık yol yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Altınekin'e de 14.9 milyon liralık yol yatırımı yaptı.

AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

AVM yatırımcıları ve yöneticilerinin, perakendeciler ve sektöre destek veren firmaların buluşacağı AVM Yatırımları Konferansı'nda sektörel konuların yanı sıra ilham veren yol gösterici oturumlar yer alacak.

Niğde'ye yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

Konya Ovası Projesi'nden gelen katkılarla Niğde'ye yapılan yatırımlar hakkında CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer soru önergesi hazırladı..

Konya Karatay'da yatırımlar devam edecek!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarları Derneği’ni ziyaret ederek, Karatay’a yapılan yatırımlar hakkında muhtarlarla sohbet etti.

Uğur Kaleli: Konya yatırımları hız kesmeyecek!

Konya ve ülke gündemini değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, Konya’ya yatırımların devam edeceğini, yaşanan elektrik kesintilerinin önüne geçileceğini ve FETÖ ile mücadelede kararlı olduklarını söyledi

Konya yol yatırımları Haberi

Konya yol yatırımları


Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya merkez ile birlikte ilçelerde ve bağlı mahalle yollarında standardı yükseltmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya il sınırları içindeki bütün ilçeler ile mahalleye dönüşen eski köy ve beldelerde yatırım seferberliğine devam ettiklerini belirterek, mahalle yollarının tamamında kaliteli ulaşım hizmeti sağlayacaklarını söyledi.


Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Bozkır İlçesinde 73 kilometre mahalle yolunu tamamladıklarını, 6.5 kilometrelik kısımda çalışmaların devam ettiğini kaydeden Başkan Akyürek, altyapısı ve malzeme kalitesi ile ilçedeki mahalle yolu standardının yükseldiğini dile getirdi. Başkan Akyürek, Bozkır İlçesi mahalle yollarının maliyetinin 9.7 milyon lira olduğunu söyledi.




Konya Büyükşehir...