29 / 03 / 2024

konyaaltı plajındaki yıkılan tesisler

konyaaltı plajındaki yıkılan tesisler

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın Batı Çevreyolu’na imar uygulaması, Gazi Bulvarı üzerine köprülü kavşak ve Konyaaltı Sahili’ndeki yıkımlara karşı çıkarak söz konusu projelerin siyasi bir facia olduğunu belirtti...

Yıkılan 24 daireli apartmanın yerine 20 daire yapıldı! Depremzedeler şaşkına döndü!

Yıkılan 24 konutlu Saraçoğlu apartmanının yerine 20 evli bina inşa edilmesiyle, 18 senedir bu apartmanda oturan Esin Kütük, "Şu an inşa edilen binalarda 24 eksik daire var bize 3-4 seçenek sundular. Beynimizden vurulmuşa döndük. Hiç bu kadar ağlamamıştım" diye konuştu.

Evi yıkılan depremzede bankanın tazminat talebiyle şoka uğradı!

İzmir'de 2020 yılındaki depremde dairesi yıkılan depremzedeye kesilen "kredi erken ödeme tazminatı"nın iade edilmesine karar verildi.

Ordu Aybastı'daki heyelandan yıkılan evlerin yeniden yapımı mecliste!

Ordu'nun Aybastı ilçesine bağlı Sağlık Mahallesi'nde yaşanan heyelanlar nedeniyle yıkılan evlerin yeniden yapılmasına ilişkin soru önergesi verildi. 

İzmir depreminde yıkılan Cumhuriyet Sitesi C Blok için sanıklara 4.5 yıl hapis istemi!

İzmir depreminde yıkılan Bayraklı'daki Cumhuriyet Sitesi C Blok için hazırlanan iddianamede, sanıkların 8 aydan 4,5'er seneye kadar hapisle cezalandırılması istendi.

İzmir depreminde yıkılan Emrah Apartmanı davasında yeni gelişme!

Ekim 2020'de meydana gelen depremde yıkılan ve 30 kişiye mezar olan Emrah Apartmanı'na yönelik açılan davada binanın müteahhidi olan sanık, asıl müteahhit olmadığını dile getirdi. 

Afetlerde yıkılan binalarda sorumluluk kimin?

Para Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Oğuz Demir, bina inşaatlarında uygulanan prosedürleri kaleme aldı. İşte Oğuz Demir'in '32 imzaya rağmen yıkılan binalar başlıklı yazısı...

İzmir depreminde yıkılan binalara yönelik 29 sanık yargılanıyor!

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 30 Ekim 2020'de meydana gelen deprem sonrasında yıkılan apartmanlara yönelik devam eden davada 29 sanık yargılanıyor. 

İzmir'de yıkılan 5 binanın gerçekleri ortaya çıktı!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonucunda yıkılan binalarla ile ilgili detaylar belli oldu. 5 ayrı iddianame hazırlanırken 29 kişi hakkında “Bilinçli taksirle birden fazla insanın ölümüne ve yaralanmasına neden olma” 20 yıla kadar hapisleri istendi. 

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı soruşturmasında yeni gelişme!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle yıkılan Rıza Bey Apartmanı'na yönelik hazırlanan bilirkişi raporu mahkemeye gönderildi.

İzmir depreminde yıkılan Yılmaz Erbek Apartmanı soruşturmasında yeni gelişme!

İzmir depreminde yıkılan binalardan Yılmaz Erbek Apartmanı B blok için devam eden soruşturmada hazırlanan iddianame kabul edildi. 

İzmir'deki depremde yıkılan binalar meclis gündeminde!

İzmir'deki depremde yıkılan binalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Katar, Gazze'de yıkılan 45 binden fazla evin restorasyonu için yardım sağlayacak!

Katar Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lolwah Al Khater yaptığı açıklamada, Katar'ın Gazze'de yıkılan 45 binden fazla evin restorasyonu için yardım sağlayacağını söyledi.

İzmir depreminde evi yıkılan aileye güçlendirme kredisi verildi!

İzmir’de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan depremden sonra, hasar görmesi sebebiyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca evi yıkılan Balık ailesine, deprem yardımı kapsamında “güçlendirme kredi hak sahipliği” çıktı.

konyaaltı plajındaki yıkılan tesisler Haberi

konyaaltı plajındaki yıkılan tesisler


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın Batı Çevreyolu’na imar uygulaması, Gazi Bulvarı üzerine köprülü kavşak ve Konyaaltı Sahili’ndeki yıkımlara karşı çıktı. Söz konusu projeleri siyasi facia olarak değerlendiren Akaydın, “Bunların arkasında mantık ve Antalya sevgisi yok. Siyaseten bir yere dokunalım, seçim öncesi CHP’li belediyelere ciro edelim düşüncesi var.” dedi. 


İş adamları, iş kadınları, akademisyen ve sanatçılardan oluşan Antalya Kahvaltı Grubu’nun konuğu olan Akaydın, Batı Çevreyolu, Gazi Bulvarı Katlı Köprülü Kavşak Projesi ve Konyaaltı sahili ile ilgili değerlendirmede bulundu. Üç konunun seçimler öncesi siyasete kurban edildiğini savunan Akaydın, Batı Çevreyolu’nun Konyaaltı ilçesi sınırlarındaki bin 800 metrelik güzergahın açılmaması nedeniyle geciktiğini belirterek şunları söyledi: “5 yıl önce bu yolun açılması için tek yol kamulaştırma dedim. Ölçümler yapıldı ve 90 dönüm yerin kamulaştırmasıyla...