29 / 03 / 2024

Koray GYO Yapı Kredi Plaza

Koray GYO Yapı Kredi Plaza

Koray GYO'nun merkez ofis olarak kullandığı Yapı Kredi Plaza Sitesi'ndeki B Blok 26 no'lu bağımsız bölümün KDV dahil 13 milyon 570 bin TL bedel karşılığında satın alınmasına ilişkin sözleşme imzalandı.

Koray GYO Liberte projesindeki 20.8 milyon TL'lik 3 bağımsız bölüm Koray Yapı'ya devredildi!

Koray GYO Liberte projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket 20.8 milyon TL'lik 3 bağımsız bölümüm bölümün Koray Yapı'ya devredilmesine karar verdi. İşte o devir işleminin sebebi...

Koray GYO, Eyüpsultan'daki arsasını Belediyeye hibe etti!

Koray GYO, Eyüpsultan Göktürk'te yer alan arsasını Belediyeye hibe etti. İşte ayrıntılar ve şirketten yapılan açıklama...

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap'ta peşine yüzde 5 indirim fırsatı! 

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap, Koray GYO tarafından İstanbul Göktürk'te hayata geçiriliyor. Konut satışlarının başladığı projede, peşin ödemelere yüzde 5 indirim yapılıyor. Peki İstanbul İstanbul 3. Etap'ta konut fiyatları ne kadar? İşte Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap ile ilgili detaylar.

Koray GYO Sarıyer projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Koray GYO Sarıyer projesi için arsanın yüzde 12 payına sahip malikleri (Üçüncü Grup) ile Taşınmaz Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi yapılmasına karar verildi. İşte detaylar...

Koray GYO'dan Göktürk 218 Yapı ve Orka Yapı açıklaması! 

Koray GYO, Göktürk 218 Yapı'nın satın alım işlemlerine ilişkin ve Orka Yapı'nın hisselerinin alımına ilişkin açıklama yaptı. 

Koray GYO, Yapı Kredi Plaza'dan 13.5 milyon TL'ye ofis aldı!

Koray GYO'nun merkez ofis olarak kullandığı Yapı Kredi Plaza Sitesi'ndeki B Blok 26 no'lu bağımsız bölümün KDV dahil 13 milyon 570 bin TL bedel karşılığında satın alınmasına ilişkin sözleşme imzalandı.

Koray GYO, İller Bankası'nın Eyüpsultan arsa satışı ihalesine katıldı!

Koray GYO ve Koray Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.'den oluşan ve ortak girişim grubu, İller Bankası A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi 1563,1571 ve 1572 Parsellerin Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 1. oturumuna katıldı.

Koray GYO kar payı dağıtacak mı?

Koray GYO'nun ilk yapılacak Genel Kurul toplantısında onaya sunulmak üzere Yönetim Kurulu'nun 8 Kasım 2021 tarih ve 2021/39 sayılı kararı ile güncellenen Kar Payı Dağıtım Politikası yayınlandı. 

Koray GYO Yapı Kredi Plaza'dan 9.3 milyon TL'ye ofis aldı!

Koray GYO Yönetim Kurulu'nun kararıyla, ekspertiz değeri KDV hariç 9 milyon 385 bin TL, KDV Dahil 63 bin TL kira geliri olan Yapı Kredi Plaza Sitesi'ndeki B Blok 25 no'lu bağımsız bölüm KDV hariç 9 milyon 300 bin TL bedel karşılşığında satın alındı.

Koray GYO, Yapı Kredi Plaza'daki bağımsız bölümü 47 bin 500 TL'ye kiraya verdi!

Koray GYO şirket merkezi olarak kullandığı, İstanbul Beşiktaş'taki Yapı Kredi Plaza Sitesi'nin B Blok 26 no'lu bağımsız bölümünü 47 bin 500 TL'ye kiraya verdi. 

Yapı ve Kredi Bankası'nın 12.1 milyon TL'lik payı Koray GYO'ya devredildi!

Yapı ve Kredi bankası A.Ş., 10 milyon 404 bin TL nominal değerli A grubu paylar ile 1 milyon 775 bin 872 TL nominal değerli B grubu payların devri ile, (A) grubu payların Yatırımcı Tazmin Merkezi'nin sahip olduğu 0,024 TL nominal değerli (A) grubu payları Koray GYO'ya devredildi.

Yapı Kredi Koray GYO'nun esas sözleşmesi tescil edildi!

Yapı Kredi Koray GYO'nun 17 Mayıs 2021 tarihli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında kabul edilen Esas Sözleşme Değişiklikleri tescil edildi.

Yapı Kredi Koray GYO'nun yeni adı Koray GYO oldu!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 2. maddesi uyarınca şirketin ünvanı Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. olarak açıklandı. 

Koray GYO Yapı Kredi Plaza Haberi

Koray GYO Yapı Kredi Plaza

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) merkez ofisin satın alınması hakkında açıklama yaptı. 

Koray GYO'nun merkez ofis olarak kullandığı Yapı Kredi Plaza Sitesi'ndeki B Blok 26 no'lu bağımsız bölümün 9.151.257,19 TL peşin, 4.418.742,81 TL 8 ay vadeli ödeme seçeneği ile toplam KDV dahil 13.570.000 TL bedel karşılığında satın alınmasına ilişkin Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş ile  "Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi" imzalandı.

Gayrimenkulün Koray GYO portföyüne geçişi en geç 31 Aralık 2022 tarihine kadar yapılacak olup, 31 Aralık 2022 tarihine kadar tapu teslimi gerçekleşmez ise sözleşme iptal edilerek ödenen tüm anapara, faiz ve komisyonlar 2 Ocak 2023 tarihinde iade alınacak.

Koray GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin 04.02.2022 tarih 2022/05 sayılı Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda mevcut durumda kiracı sıfatıyla merkez ofis olarak...