24 / 04 / 2024

Körfez işyeri ruhsatları

Körfez işyeri ruhsatları

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediyesi’nin Sevindikli ve çevre köylerdeki vatandaşların iş yerleri ruhsatları dağıtım törenine katıldı. 31 köylü esnafımına iş yeri ruhsatları dağıtıldı.

İstanbul ve İzmir'de kiralık 13 iş yeri!

İstanbul Çatalca ve İzmir Menemen'de yer alan 13 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte 25 ve 26 Mart'ta gerçekleştirilecek olan o ihaleler ile ilgili detaylar...

Belediyeden İstanbul ve 1 ilde daha kiralık 100 iş yeri! Mega kentte iş yeri arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul ve Mersin'de yer alan 100 iş yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor. İş yerlerinin kiralama ihaleleri 14 Mart tarihinde yapılacak.

Belediyeden iki ilde kiralık 8 iş yeri!

İki ilde bulunan toplam 8 iş yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor. Söz konusu ihaleler 24 Ocak ve 25 Ocak tarihlerinde yapılacak.

İki ilde satılık ve kiralık 37 iş yeri!

Samsun ve Giresun'da yer alan 37 iş yeri için satış ve kiralama ihaleleri düzenleniyor. İşte o ihaleler ile ilgili detaylar...

Belediyeden kiralık 12 iş yeri!

Tosya Belediye Başkanlığı, Kastamonu Tosya'da yer alan 12 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 14 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Konya'da kiralık 6 iş yeri!

Derebucak Belediye Başkanlığı Konya Derebucak'ta yer alan 6 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerleri Çamlık Mahallesi'nde yer alıyor.

Tekirdağ Çorlu'da satılık 2 iş yeri!

Mülkiyeti S.S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’ne ait olan 2 iş yeri satışa çıkarılıyor. Satış ihalesi 13 Aralık tarihinde yapılacak.

Belediyeden satılık 3 iş yeri!

Bilecik Pazaryeri Belediyesi'ne ait 3 iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerlerinin satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Belediyeden satılık 12 iş yeri!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Merkez'de yer alan 12 adet iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerlerinin satış ihalesi 23 Kasım tarihinde yapılacak.

İş yeri kira artış oranları Meclis'te! Yüzde 30'la sınırlandırılsın teklifi verildi! 

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, iş yeri kiraları için bir kanun teklifi sundu. Bu kapsamda, iş yeri kiralarının sabitlenmesi öngörülüyor. İşte ayrıntılar...

Kocaeli Körfez'de 130 bin TL'ye satılık iş yeri! İhalesi 26 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Körfez ilçesi, Hereke-17 Ağustos Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

İş yeri sahiplerine şok! Vergi iadesi alınamayacak mı?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde iş yeri sahiplerinin vergi iadesi alıp alamayacağını kaleme aldı. İşte Ahmet Karabıyık'ın 'Mülk sahipleri vergi iadesi alamayacak' başlıklı yazısı...

Kira sözleşmesi bitmeden iş yeri kiracısı tahliye edilebilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde iş yeri kiracılarının kontrat bitmeden tahliye edilip edilemeyeceğini kaleme aldı.

Körfez işyeri ruhsatları Haberi

Körfez işyeri ruhsatları

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş hazır bulunduğu törende, 31 köylü esnafımıza iş yeri ruhsatları dağıtıldı.


HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GETİRİYORUZ


Başkan Karaosmanoğlu törende bir konuşma yaparak, “ Köylümüzün hizmetlerini en iyi şekilde alması için çalışıyoruz. Kent merkezine gelmeden resmi işlerini yapabilmesi için, çalışanlarımızı sizlere göndererek hizmeti ayağınıza getirmeye çalışıyoruz. Sizden gelen talepleri de dinleyerek hizmetlerimize hız veriyoruz. Planlı şehir ve planlı köyler için tüm ekibimiz sizler için çalışacaktır” dedi.


KÖYLÜ ESNAFIMIZ BU HİZMETTEN MEMNUN


Körfez köylerinde iş yerlerine verilen ruhsatlar nedeniyle vatandaş memnun olurken, Başkan Karaosmanoğlu Sezai Öztürk, Fikri Yaşar ve Ali Korucuoğlu’nun ruhsatlarını kendisi verdi. Dağıtılan iş yerleri ruhsatları nedeniyle, köylü esnafının da bu hizmetten dolayı mutlu olduğu görüldü. İş yeri...