18 / 04 / 2024

Kocaeli Körfez köylüsünün işyeri ruhsatları dağıtıldı!

Kocaeli Körfez köylüsünün işyeri ruhsatları dağıtıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediyesi’nin Sevindikli ve çevre köylerdeki vatandaşların iş yerleri ruhsatları dağıtım törenine katıldı. 31 köylü esnafımına iş yeri ruhsatları dağıtıldı.



Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş hazır bulunduğu törende, 31 köylü esnafımıza iş yeri ruhsatları dağıtıldı.


HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GETİRİYORUZ


Başkan Karaosmanoğlu törende bir konuşma yaparak, “ Köylümüzün hizmetlerini en iyi şekilde alması için çalışıyoruz. Kent merkezine gelmeden resmi işlerini yapabilmesi için, çalışanlarımızı sizlere göndererek hizmeti ayağınıza getirmeye çalışıyoruz. Sizden gelen talepleri de dinleyerek hizmetlerimize hız veriyoruz. Planlı şehir ve planlı köyler için tüm ekibimiz sizler için çalışacaktır” dedi.


KÖYLÜ ESNAFIMIZ BU HİZMETTEN MEMNUN


Körfez köylerinde iş yerlerine verilen ruhsatlar nedeniyle vatandaş memnun olurken, Başkan Karaosmanoğlu Sezai Öztürk, Fikri Yaşar ve Ali Korucuoğlu’nun ruhsatlarını kendisi verdi. Dağıtılan iş yerleri ruhsatları nedeniyle, köylü esnafının da bu hizmetten dolayı mutlu olduğu görüldü. İş yeri sahipleriyle köy halkı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a, köylere duyulan ilgi ve hizmetlerden dolayı da teşekkür ettiler.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön