18 / 04 / 2024

Körfez sermayesi rotasını türkiyeye mi çevirdi

Körfez sermayesi rotasını türkiyeye mi çevirdi

Arap ülkelerinden Türkiye'ye 6 ayda 250 milyar dolarlık akış sağlanacağım kaydeden Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, "Körfez sermayesi son bir yıldır rotasını Türkiye'ye çevirmiş durumda" dedi.

TOKİ Kocaeli projesi için beklenen tarih geldi! Körfez'e tam 520 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Körfez projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ'nin Kocaeli Körfez projesinde 520 konut yer alacak.

Körfez GYO 2023 yılının ilk yarısında ne kadar kar etti?

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tabloları açıkladı.

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesinde son dakika! 520 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesinde son dakika... Tek bir ilçede inşa edilecek olan 520 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte Kocaeli TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 446 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... 446 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın... İşte TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi detayları...

TOKİ Kocaeli Körfez projesi için yeni tarih açıklandı! Tam 496 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez projesi 2023 için yeni tarih açıklandı. Tam 496 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Körfez 2023 projesi detayları...

Körfez GYO, Kilyos ve Tuzla arsalarının değerini açıkladı! İşte o rakam...

Körfez GYO tarafından, Kilyos ve Tuzla arsalarının değeri resmen açıklandı. Peki Körfez GYO Kilyos ve Tuzla arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Körfez GYO Tuzla arsasının tapusunu resmen aldı! 

Körfez GYO, Tuzla arsası kapsamında Emlak Konut GYO lehine 10 milyon 313 bin 365,86 TL ipotek tesis edildiğini açıkladı. Körfez GYO Tuzla arsasının tapusunu aldı. İşte ayrıntılar...

Yeşil GYO Kocaeli Körfez arsalarının değeri belli oldu!

Yeşil GYO, Kocaeli Körfez arsalarına ilişkin değerleme raporunu yayınladı. Peki Yeşil GYO Kocaeli Körfez arsalarının değeri ne kadar oldu?

Kocaeli Körfez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Kocaeli Körfez Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kocaeli Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kocaeli'ye bağlı Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar dahilinde 4 katlı binanın yıkımı gerçekleşti.

TOKİ Kocaeli Körfez 1010 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez Yarımca 2. Etap ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kocaeli Körfez 1. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez Yarımca 1. Etap ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Yeşil Plaza'nın yüzde 50'si Körfez Enerji'ye satıldı!

Yeşil GYO, Yeşil Plaza'nın şirket hissesine denk düşen yüzde 50'lik payının Körfez Enerji Sanayi'ye 212 milyon TL bedelle satılmasına ve bu satıştan elde edilecek gelirle şirket banka kredilerinin ödenmesine karar verildi.

Körfez sermayesi rotasını türkiyeye mi çevirdi Haberi

Körfez sermayesi rotasını türkiyeye mi çevirdi

Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, önümüzdeki 6 aylık süreçte Arap ülkelerinden Türkiye'ye 250 milyar dolarlık akış sağlanacağını söyledi.


KATARLILAR 1 HAFTADA 4 MİLYAR DOLAR BIRAKTI 

Suudi Arabistan öncülüğünde birçok Arap ülkesinin, Türkiye'ye yatırım yaptığını belirten Gülçiçek, "Körfez sermayesinin rotası, son 1 yıldır Türkiye'ye çevrilmiş durumda. Suudi Arabistan öncülüğünde birçok Arap ülkesi, Türkiye'ye yatırım yapıyor. Bu durum özellikle 1 Kasım 2015 seçimleri sonrası iyice rayına oturdu. Darbe girişimi sonrası çekinmeden Türkiye'ye gelen Katarlıların bıraktıkları paranın 4 milyar dolar olduğu görülüyor. 15 Temmuz sonrası Suudi işadamları Türkiye'ye gelmeye devam ediyor. Şu an Türkiye'de 4 bin Suudi yatırımcı bulunuyor. 15 Temmuz sonrası iki Suudi şirketin 500 milyon dolarlık yatırıma imza attıkları görülüyor" dedi. 


PARA AKIŞI DEVAM EDİYOR 

Darbe girişiminin Körfez ülkelerinde de geniş yankı...