25 / 04 / 2024

körfez sosyal konut projesi

körfez sosyal konut projesi

Kocaeli Körfez Belediyesi Mart ayı meclis toplantısında ilçe genelinde yapılacak sosyal konutlar gündeme geldi.

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

Kira sorununa ‘kiralık sosyal konut’ önerisi!

İnşaat maliyet enflasyonunun akılalmaz bir seviyeye geldiğini ve konut fiyatlarında düşüş beklemediğini ifade eden Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, kira probleminin çözümü için kiralık sosyal konut tavsiyesinde bulundu.

TOKİ Kocaeli projesi için beklenen tarih geldi! Körfez'e tam 520 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Körfez projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ'nin Kocaeli Körfez projesinde 520 konut yer alacak.

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 520 yeni konut müjdesi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez projesinde 520 adet konut yer alacak. Söz konusu projenin ihalesi 27 Eylül tarihinde yapılacak.

Kocaeli Körfez'de konut imarlı 3 arsa satılıyor! Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler dikkat!

Kocaeli Körfez Belediyesi, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, İlimtepe Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli Körfez'de yer alan arsaların metrekareleri ve fiyatları ne kadar? 

TOKİ Kocaeli projesinde son dakika! Körfez'e tam 564 yeni konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli projesinin ihalesini 29 Eylül'de gerçekleştirecek. Körfez projesinde 564 konut yer alıyor.

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesiyle tam tamına 564 yeni konut geliyor!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesiyle tam tamına 564 yeni konut geliyor... İşte TOK Körfez 2023 projesi detayları...

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 446 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... 446 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın... İşte TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi detayları...

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin temeli yarın atılıyor! 4 milyon 560 bin oldu!

Eylül ayında açıklanan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi TOKİ’nin ilk temel atma töreni yarın gerçekleşecek. Töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara’dan başlatacak. İşte detaylar…

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi, Financial Times'ta!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi İngiliz Financial Times gazetesinde yer aldı.

TOKİ'den son dakika dolandırıcılık uyarısı geldi! TOKİ sosyal konut projesine başvuranlar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı sosyal konut projesine başvuranlara son dakika dolandırıcılık uyarısı yaptı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Kırklareli Merkez’de 160 sosyal konut!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm Türkiye’ye ucuz konut müjdesi vererek, “Cumhuriyet tarihinin büyük sosyal konut hamlesini başlatmış bulunuyoruz. Bu adım son dönemde ciddi anlamda şikâyet konusu olan kiraların düşmesine yol açacaktır” açıklamasında bulundu.

TOKİ Kırklareli Kavaklı Mahallesinde 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ucuz konut müjdesi vererek, “Cumhuriyet tarihinin büyük sosyal konut hamlesini başlatmış bulunuyoruz. Bu adım son dönemde ciddi anlamda şikâyet konusu olan kiraların düşmesine yol açacaktır” açıklamasında bulundu.

körfez sosyal konut projesi Haberi

körfez sosyal konut projesi

Körfez Belediyesi’nin Mart ayı meclis toplantısı Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Çağdaş Kocaeli'de yer alan habere göre; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında; 10 gündem maddesi görüşüldü. Açılış, yoklama ve saygı duruşu ile başlayan meclisin önemli maddelerinden biri konut alanı olarak belirlenen İlimtepe bölgesindeki arsanın ‘sosyal konut’ yapılması için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kent Konut’a verilmesiydi.

‘EN NİTELİKLİ ŞİRKET KENT KONUT’ 

Konuyla ilgili bilgi aktaran Söğüt, “Alanı Büyükşehir Belediyemize vereceğiz ve onlar da gerekli programları yaparak önümüzdeki süreçte buraya nitelikli sosyal konut şeklinde, TOplu Konur İdaresi (TOKİ) gibi konutlar üreterek bölgenin gelişmesine katkıda bulunmuş olacaklar. Buralar konut alanları. Bu işi yapabilecek Kocaeli’deki en nitelikli şirket Kent Konut’tur. Bölgenin gelişimine de önemli katkı sunacak.

‘KENTİN GELECEĞİ O BÖLGE’
O bölge kentin...