27 / 04 / 2024

Körfezde yollar

Körfezde yollar

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde bulunan bozuk ve kullanışsız olan kaldırımlarda çeşitli bakım onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Kiracılar gerekçe göstermeden evden tahliye edilebilir mi? İşte ev sahiplerinin merak ettiği o detay!

Kiracılarıyla tahliye sorunu yaşayan ev sahipleri sık sık yeni yollar araştırıyor. Peki kiracı nasıl tahliye edilir? Kiracının gerekçe göstermeden tahliye edilmesi mümkün mü? İşte ayrıntılar...

Kuzey Marmara Otoyolu'nda büyük gün! Trafiğe açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında yer alan bazı viyadük ve yollar bugün saat 23.59 itibarıyla trafiğe açılacak.

İmar barışı ile depreme dayanıksız binaların dönüşümü hızlanacak!

Feyzullah Yetgin, “Bugün Türkiye genelinde 7.5 milyon riskli konutun dönüşmesi gerekiyor. Bunun için zaman kaybetmeden, prosedürlere kısa yollar oluşturarak sorunları çözmemiz gerekiyor. İmar barışı bu anlamda Türkiye için kangren olmuş sorunları ortadan kaldırıyor" dedi..

İzmir Körfezi'nde ekolojik dönüşüm başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yürüteceği dünyanın en büyük ekolojik geri dönüşüm projesi İzmir Körfezi’nde başlıyor. ‘İzmir Körfezi ve Limanı Rehabilitasyon Projesi’ tamamlandığında körfezde 80 yıl öncesine dönülecek ve denize girmek de mümkün olacak.

Burhaniye Amfi tiyatro inşaatında inceleme yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 5 bin kişilik Burhaniye Amfi tiyatro körfezde cazibe merkezi olacak.

Niğde'nin bazı köylerinde yolların onarılmasına ilişkin sorun mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin bazı köy ve belediye sınırlarındaki yolların onarılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı...

Artvin'de kent yenileme çalışmaları başladı!

Artvin'de KÖYDES projesi kapsamında kentte yatırımlar sürüyor. Artvin'de Üçırmak ve Sırtoba köy yollarının açılışı gerçekleşti.

Gebze'de beton yol uygulamaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir, köy yollarını beton yol haline getiriyor.

Kocaeli Büyükşehir'den 4 bin 800 metre yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Grup köy yollarında çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, beton yol uygulamaları gerçekleştiriyor.

Batman Sason'un köy yolları yenileniyor!

Sason İlçe Kaymakamı Tekin Dundar, yüklenici bir firma tarafından köy ulaşım ve altyapı yatırımlarını yerinde inceledi.

Eskişehir'in mahalle yolları genişletiliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi özellikle ilçe kırsalında mahalle (köy) yollarında yürüttüğü asfalt kaplama çalışma sezonunu tamamlanmasının ardından, altyapısı bozuk olan mahalle yollarının zemin güçlendirmesi ve yol genişletme çalışmalarına başladı.

Hatay Bitişik ve Azgınlık yeni yollarına kavuştu!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından kısa bir süre önce yapımına başlanılan İskenderun ilçesine bağlı Bitişik ve Azganlık mahallelerinde, çevre düzenlemesi ile asfalt çalışmaları tamamlanan ve birçok yaylayı birbirine bağlayan yollarda açılış töreni gerçekleştirildi.

Gaziantep'in yolları asfaltlanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin bozuk ve dar olan yollarda iyileştirme ile asfalt çalışmaları devam ediyor. Merkez ile taşra ilçelerinde asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, birçok köy yollarına sıcak asfalt serimi yapıyor.

Körfezde yollar Haberi

Körfezde yollar

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde bulunan bozuk ve kullanışsız olan kaldırımlarda çeşitli bakım onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor


Körfez Belediyesi ekipleri, Körfez’in cadde ve sokaklarını bordür ve parke taşıyla kaplıyor. Kentte asfalttan kaldırıma, bordürden parke taşı döşeme adına seferberlik başlatan ekipler, 36 mahallede belirli sokaklarda bordür ve parke taşı çalışması gerçekleştiriyor. 


MAHALLELİ MUTLU

Bina ve iş yerlerinin çalışmalardan olumsuz etkilenmemesi için ekipler yoğun mesai harcıyor. Çalışmaları vatandaşlar da dikkatle takip ediyor. Yapılan kaldırım yenileme çalışmaları mahalle sakinlerini sevindiriyor. Merkez mahallelerdeki ve diğer mahallelerdeki yapılan kaldırımların kent estetiğine uygunluğu dikkat çekiyor.


YAZ AYINDA HIZLANIYOR

Yol ve kaldırım çalışmalarını yakından takip eden Belediye Başkanı İsmail Baran, “Büyüyen ve gelişen ilçemize modern yol ve kaldırımlar kazandırıyoruz. 36 mahallemizin tamamında ihtiyaç duyulan sokaklarımızda bu çalışmalarımızı...