25 / 04 / 2024

Kocaeli Körfez'de 36 mahallenin yol çalışması başladı!

Kocaeli Körfez'de 36 mahallenin yol çalışması başladı!

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde bulunan bozuk ve kullanışsız olan kaldırımlarda çeşitli bakım onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.



Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde bulunan bozuk ve kullanışsız olan kaldırımlarda çeşitli bakım onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor


Körfez Belediyesi ekipleri, Körfez’in cadde ve sokaklarını bordür ve parke taşıyla kaplıyor. Kentte asfalttan kaldırıma, bordürden parke taşı döşeme adına seferberlik başlatan ekipler, 36 mahallede belirli sokaklarda bordür ve parke taşı çalışması gerçekleştiriyor. 


MAHALLELİ MUTLU

Bina ve iş yerlerinin çalışmalardan olumsuz etkilenmemesi için ekipler yoğun mesai harcıyor. Çalışmaları vatandaşlar da dikkatle takip ediyor. Yapılan kaldırım yenileme çalışmaları mahalle sakinlerini sevindiriyor. Merkez mahallelerdeki ve diğer mahallelerdeki yapılan kaldırımların kent estetiğine uygunluğu dikkat çekiyor.


YAZ AYINDA HIZLANIYOR

Yol ve kaldırım çalışmalarını yakından takip eden Belediye Başkanı İsmail Baran, “Büyüyen ve gelişen ilçemize modern yol ve kaldırımlar kazandırıyoruz. 36 mahallemizin tamamında ihtiyaç duyulan sokaklarımızda bu çalışmalarımızı belirlediğimiz program dahilinde gerçekleştiriyoruz. Yaz aylarıyla birlikte bu çalışmaları daha da hızlandırıyoruz” dedi.



Kocaeli Manşet


Geri Dön