25 / 04 / 2024

körfezkent emlak konut

körfezkent emlak konut

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Körfezkent 3 değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Körfezkent projelerinin değerleme raporlarını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yayınlanan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Körfezkent projelerinin değerleme raporlarını yayınla dı...

Emlak Konut Körfezkent 3. Etap 2. Kısım'da 115 bin liraya 2+1!

Bugüne kadar bir çok konut projesi inşa eden Emlak Konut Körfezkent projesine bir yenisini daha ekledi ve Körfezkent 3. Etap 2. Kısım'ı satışa çıkardı. Projede 2+1 konutlar 115 bin liradan başlıyor...

Körfezkent 3. Etap 2. kısım satışları yarın başlıyor!

Emlak Konut GYO ve Koçoğlu İnşaat ortalığı olan Kocaeli'de hayata geçirilen Körfezkent projesinin 3. Etap 2. kısım satışları 22 Temmuz 2013 tarihi itibariyle satışa açılacak...

Körfezkent 3. Etap 2. kısım satışları 22 Temmuz'da başlayacak!

Emlak Konut GYO ve Koçoğlu İnşaat ortalığı olan Kocaeli'de hayata geçirilen Körfezkent projesinin 3. Etap 2. kısım satışları 22 Temmuz 2013 tarihi itibariyle satışa açılacak...

Körfez'e 3 bin 500 konutluk dev 'Emlak' yatırımı geliyor

İzmit'in Körfez ilçesinde 3 bin 500 konutluk projeye başlayan Emlak Konut, satılan evleri 18 ay içinde teslim edecek. Projede konut fiyatları 75 bin YTL'den başlıyor.

Park Yaşam Antalya yeni fiyat listesi Aralık 2023! Emlak Konut GYO projesinde yüzde 15 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen Park Yaşam Antalya yüzde 15 indirimle alıcılarını bekliyor. Peki Park Yaşam Antalya fiyatları ne kadar? 

Emlak Konut GYO, Florya'daki 40 dönümlük araziyi Galatasaray'a sattı! Tam 1 milyar 171 milyon 800 bin TL'ye!

Galatasaray, Florya'da Metin Oktay Tesisleri'nin yanındaki 40 dönümlük araziyi Emlak Konut GYO'dan satın aldı ve böylece büyük gelir sağlanması hedeflenen gayrimenkul projesi için büyük bir adım attı. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Körfezkent Ticaret Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'an Kursu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Körfezkent Ticaret Merkezi) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Körfezkent 4. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında (Körfezkent 4. Etap) hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO 7.Tertip İhraç Belgesi yayınlandı!

Halk Varlık Kiralama, Emlak Konut GYO'nun fon kullanıcısı/kaynak kuruluş olduğu  kira sertifikası ihracına ilişkin Kurulca onaylanmış 7.Tertip İhraç Belgesi'ni yayınladı.

Emlak Konut GYO Kocaeli Körfezkent'in kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'ân Kursu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin kesin kabulü yapıldı. Kesin Kabul Tutanağı onaylandı. 

Halk Varlık Kiralama, Emlak Konut GYO 6.Tertip İhraç Belgesi!

Halk Varlık Kiralama tarafından 2 milyar TL ihraç tavanı kapsamında, Emlak Konut GYO'nun fon kullanıcısı/kaynak kuruluş olduğu  kira sertifikasının 6.Tertip İhraç Belgesi yayınlandı. 

Emlak Konut Bizim Mahalle'nin yapı ruhsatları alındı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden "İstanbul Küçükçekmece Emlak Konut Bizim Mahalle " kapsamında, 884 Ada 1 parselde yer alan 670 adet konut ve 113 adet ticari üniteden oluşan toplam 783 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları 19 Haziran 2020 tarihinde alındı. 

Halk Varlık Kiralama, Emlak Konut GYO 2.Tertip İhraç Belgesi!

Halk Varlık Kiralama tarafından ihraç edilecek, 2 milyar TL ihraç tavanı kapsamında, Emlak Konut GYO'nun fon kullanıcısı/kaynak kuruluş olduğu  kira sertifikası (sukuk) ihracına ilişkin Kurulca onaylanan 2.Tertip İhraç Belgesi yayınlandı. 

Emlak Konut Körfezkent 4. Etap gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kocaeli Körfez 4. Etap gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4'üncü Etap 2019 revize değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Körfezkent 4. Etap) projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 3'üncü Etap 2019 revize değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 3. Etap Konut, Sosyal Donatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında Körfezkent 3. Etap projesinin 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap'ın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap'ın kesin kabulü yapıldı...

körfezkent emlak konut Haberi

körfezkent emlak konut

Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Mülkiyeti Şirketimize ait  İstanbul Hoşdere Emlak Konutları 1.Etap 3.Kısım Ticaret, Okul, Spor Salonu, Kreş ve Cami İnşaatları ile Genel Altyapı, Adaiçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri  ile ilgili olarak Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap 3. Kısım  ve Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 3.Etap Konut, Sosyal Donatı İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşleri  ile ilgili olarak  Körfezkent 3 projelerilerine ilişkin değerleme raporları  ekte yer almaktadır.


Dosya için